Álláslehetőségek

 

Állás lehetőségek Budapesten a cégünknél most aktuális a fejlesztések miatt! Szükségünk van szakemberekre, állás lehetőség télikert szerelésére, Magyarországon és külföldön is! Jó munkaerő jó fizetéssel! 

Szűkségünk van építész technikusra a télikert, teraszbeépítés építési napló vezetésére a beszerelők irányítására, jó munkabér fizetés mellett.

Szerelünk alumínium télikerteket, műanyag télikerteket alumínium merevítővel. Gyártunk alumínium profilból medencefedést, kocsibeállót, előtetőket, főleg terasz előtetőket, valamint teraszbeépítést is gyártunk és szerelünk. A felsorolt munkák gyártására és beszerelésére keresünk szak és betanított embereket. Állás lehetőség van sok szakemberre.

Nagy előny lehet a munkavállalónak az állás lehetőségek pályázására, ha van jogosítványa 3,5 tonnáig kisteherautó vezetésére, ha van szakmunkás bizonyítványa, szakmai gyakorlata. Előny ha tud alumíniumot hegeszteni argon védőgáz-as hegesztővel. 

A betanított állás lehetőségek Budapesten pedig a termékeink összeszerelésénél kisgépek használatának gyakorlata: vágó gépek: flex, dekopir fűrész, lánc fűrész, csiszoló gépek, fúró gépek, ütvefúrógép, ütve-csavarozó, vésőgép, menetbehajtó gép, kézi szerszámok. Használati tárgyak a kétágú létra, állványok, és egyéb speciális szerszámok: ékelők, üvegléc kiszedők, lézermérők, stb. Mindennapos szerszámok a mérőszalag,  vízmérték, kalapácsok, stb.

Fizetés megegyezés szerint. 150-250.-EFt/hó nettó

A termékeink gyártására szerelésére ISO minősítésünk van, ezért ennek megfelelően oktatást fogunk tartani a gyártási sorrendről és a munkafolyamatának pontos végzéséről is szerelési sorrendről a szerelés minőségének betartásáról, elsősorban a statikai szerepet betöltő alkatrészek pontos szereléséről, valamint a vízzárás fontosságáról, a nyílászárók minőségi működésének beállításáról. 

Web oldalak szerkesztéséhez, karbantartásához, frissítéséhez felveszünk informatikus végzettséggel 1 fő szakembert.

Előny: Szakirányú végzettség. 

Amennyiben az állás lehetőség felkeltette az érdeklődését, akkor jelentkezzen az elérhetőségeinken.

Termék értékesítő, építés irányító, és ellenőrzés.

  • Építész Mérnök, vagy Építész Technikusi állás lehetőség télikert gyártásához, télikert szereléséhez. Szükséges, hogy rendelkezzen Építész kamarai tagsággal és engedélye legyen az E-Napló vezetéséhez.
  • B kategóriás jogosítvány szükséges.
  • A helyszíni felmérések, télikert, elő tető, függönyfal, terasz előtető, terasztető esetében a helyszínen, alkalomszerűen még külföldön is.
  • A termék értékesítésnél jó kommunikációs és meggyőző készség.

Részletesebb tájékoztatás az állás kínálatunkon>>>>>>

Munkahely: 1205 Budapest, Határ út 83.

Tel: 20 / 3366-902, 1 / 287-8100

E-mail: partnerdoors@gmail.com 

Télikert-elotetovel
télikert előtetővel
elo-teto-ausztriaban
elő tető ausztriában
medence-fedes-közepes-lab
medencefedés közepes láb1

 

 

 

 

 

 

allas-lehetosegek
állás lehetőségek
télikert építés
télikert építés
telikert-szerelese
télikert szerelése