ISO minősített télikert a Partner Doors Kft-nél

 

ISO minősített télikert

ISO minősített télikert a Partner Doors Kft.-nél, amire megfelelő garancia van, kiváló szakemberekkel gyártunk és szerelünk télikerteket. A minősített télikert gyártására is van az üzemünknek engedélye.
 
 proofingHUN (ISO 9001)

 

Nekünk van télikert gyártó üzemünk, engedélyünk, bemutatótermünk, és nagyon sok referenciánk.

A télikert gyártására, beépítésére rendelkezünk MSZ EN ISO 9001:2009 minősítéssel. Mérnökeink komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, ami hosszútávon is ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak. /meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hő átbocsátás, hanggátlás. stb./

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX kerületben a Határ út 83 sz. alatt lévő üzemünkben, bemutatótermünkben, bemutatjuk a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi ut, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Az akciónkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen árajánlatot e-mailben.

Figyelem: érdeklődjön, hogy az Ön által kért árajánlatok megfelelnek-e, az előírásoknak.

Tisztelt vásárló!
Az ISO minősített télikert a Partner Doors Kft.-től, hisz jelenleg Magyarországon sok cég olcsón, tapasztalat nélkül vállal télikert gyártást és beépítést, valamint nincs is meg a megfelelő engedélyei. Talán ez még nem is annyira probléma az Ön számára, de ha folyton garanciázni kell majd a télikertet, vagy a tetőt 2-3 év múlva le kell cserélni, mert meghajlott, összerepedezett, beázik, elvált a faltól, nem működik a Nyílászáró mert megsüllyedt, akkor lesz majd nagyon drága. (“Az olcsó húsnak híg a leve”) A idézet a télikert gyártás és szerelésre is igaz.

Valóban mi drágábbak vagyunk 1-2 cég olcsó árajánlataihoz viszonyítva, de azok szinte engedély nélkül gyártanak és szerelnek télikerteket. Ez nem felel meg a statikai, és más szigorú követelményeknek sem. A engedéllyel rendelkező télikert gyártók és szerelők esetében a termékeink nagyon jó minőséget képvisel és versenyképes az ár is. Kérjen személyes felmérést is, árajánlat adást követően, a helyszínen részletesen átbeszélhetjük a legfontosabb szempontokat, előírásokat télikert gyártásakor és szerelése folyamán.

Figyelem! Télikert tetőt műanyagból nem lehet gyártani, mert nem felel meg az előírásoknak.