Beltéri ajtó

 

A cégünknek, Porta beltéri ajtó értékesítés, beépítés is egyik felada és a Porta beltéri ajtók, Porta Doors ajtó forgalmazója, Budapest, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc környékén. Kedvező ár, jó minőség. Az ajtók és nyílászárókról több oldalunk is foglalkozik, amit érdemes átolvasni és kérni árajánlatot.

A télikert, teraszbeépítés, terasz elő tető, medencefedés, függönyfal gyártás, nyílászáró, bejárati ajtó, ablak, erkélyajtó, toló ajtó, bejárati ajtó, kültéri harmonika ajtó gyártása mellett a cégünk foglalkozik Porta beltéri ajtó értékesítés, beépítés is egyik feladatunk és a Porta beltéri ajtók, Porta Doors ajtó forgalmazója, Budapest, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc környékén az egész országban. Kedvező ár, jó minőség. Az ajtók és nyílászárókról több oldalunk is foglalkozik, amit érdemes átolvasni és kérni árajánlatot.

PORTA beltéri ajtó értékesítés, beépítés jó minőséggel kedvező áron: 

A Porta KMI Poland vállalat specialitása a beltéri ajtók gyártása, melyek felhasználási területe lakó- és irodahelyiségeken belül javasolt.
A gazdag kínálat lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünk a számára megfelelő ajtótípust válassza magának mint minőség és ár szempontjából egyaránt. Az ajtó beszerelése pedig legyen a szakember feladata.

Jó minőség – kedvező ár=PARTNER-DOORS Kft!  Minden gyártott és forgalmazott termékeinkre az összehasonlítás érvényes.

A Porta Doors beltéri ajtó kínálatunk a felhasznált anyagok széles palettája jellemzi, mint lakkozott, lamináris, szintetikus – és természetes furnér. A beltéri ajtó szerelés legyen a mi feladatunk.

Az ajtó színével, formáival, mintázatával a lakás berendezésének értékes és dekoratív részét képezi.

  • Színek passzoljanak a belső terek színéhez, a felületük fényes legyen vagy éppen matt, mintázott vagy egyszerű kialakításút preferálunk inkább. A beltéri ajtó beszerelés is fontos a működés minőséghez.

Bármilyen legyen is a beltéri ajtó, nélkülözhetetlen, és tükrözi otthonunk stílusát.

Beltéri és kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Kapcsolat: 0670 399-0403,  0620/3366-902

E-mail: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu

Az általunk forgalmazott Porta Doors beltéri ajtókollekciók magas minőséget és tartósságot képviselnek. A Porta Doors ajtókkal, a választás lehetőségét kínáljuk fel, ami alapján a kész előre gyártott ajtók helyett, részt vehet saját környezetének kialakításában, formálásában. A  szerelése is nagyon fontos az ajtó jó működéshez.

A széles szín -, és termékválasztás megtalálhatja a számára megfelelő beltéri ajtót, (legyen szó festett, dekorfóliás, portadúr fóliás, portacortex fóliás, CPL lamináltot vagy természetes furnéros ajtóról),

Az ajtók mellett, műanyag nyílászárók, télikertek gyártásával garázskapuk, árnyékolási elemek forgalmazásával, értékesítésével, beépítésével minőségi szolgáltatást nyújtunk! Az ajtó és műanyag nyílászáró beépítés nem egyszerű feladat, ahhoz minőségi szakember kell, amit mi biztosítunk.

Üzletkötőnkön keresztül elérhetőek vagyunk Magyarország területén

Amennyiben cégünktől vásárol beltéri ajtókat, akkor kedvezményt kap, ami felől most érdemes érdeklődni.

A Werte beltéri ajtó kollekció kitűnő választás azok számára, akiknek fontos az alacsony ár és a jó minőség kombinációja.
Lengyelországban kizárólag a Porta használja a beltéri ajtónál már jól ismert fehér ajtókhoz a duplán festett eukaliptusz ajtótáblát, ami a legjobb erre a célra.

 

porta-belteri-ajto
porta beltéri ajtó

 

Fényes és meleg beltér a beltéri ajtókkal.A meleg színű fóliák széles skálája lehetővé teszi a meghitt beltér kialakítását A Porta DECOR beltéri ajtók tökéletesen beleillenek mind a magán, mind az irodai környezetbe.

 

Minimax beltéri ajtók 

Belteri-ajto-MINIMAX

 

 

 

 

belteri-ajto-tömörbelteri-ajto-teleuvegesbelteri-ajto-allosztos-uvegbelteri-ajto-feluluvegesbelteri-ajto-diszuveg

 

 

 

 

A Porta Fit beltéri ajtók egy “testre szabott termékcsalád. A beltéri ajtók széles skálája alkalmazkodott minden egyes vevő egyéni követelményeihez. A gyűjtemény 27 színben 3 különböző minőségű felülettel készül, kezdve a gazdaságos és vonzó árváltozatú portadekor fóliával. A hatásos Portadúr fólián keresztül a beltéri ajtók rendkívül ellenálló és garantáltan többcélú CPL HQ laminátig. A CPL HQ laminát egy “long life product” kategóriájú anyag, melyet magasabb színvonalú lakásoknál használnak, vagy szállodáknál, irodaházaknál és közüzemi tereken.

Belteri-ajto-FIT
Beltéri ajtó FIT

 

Porta Focus beltéri ajtók:

Porta FOCUS beltéri ajtócsalád a szabad teret nagyra-becsülő embereknek akik számára a természetes fény lényeges szerepet játszik. A beltéri ajtó üveges modellek a szabad teret nagyra-becsülő emberek számára készültek, akik számára a természetes fény lényeges szerepet játszik a belsőépítészetben. Ezt a mintát azon vásárlóinknak ajánljuk, akik lakásukat szeretnék kivételesen attraktívvá és új stílusú berendezéssel kiemelkedővé tenni.

Belréri ajtó Porta FOCUS család.

Belteri-ajto-FOCUS

 

belteri-ajtó-forgalmazasbelteri-ajto-ertekesitesbelteri-ajtó-beepitesPorta-belteri-ajto-ertekesitesporta-belteri-ajto-ertekesites-beepites ajto-eladas

 

Porta GRANDDECO BELTÉRI AJTÓK

A Porta GRANDDECO beltéri ajtók, klasszikus tervezése garancia az elegáns belsőre. Az egyszerű forma szinonimája a jó ízlésnek. Ezen modell azon vásárlókat célozza meg, akik a hagyományok kedvelői és jól érzik magukat a klasszikus stílusban kialakított belső terekben.

Beltéri ajtó GRANDDECO
Beltéri ajtó GRANDDECO

A Porta KONCEPT beltéri ajtók megfelelelnek a legújabb trendeknek, a használati alkalmazásokban. Népszerű beltéri ajtók formatervezési minták a tartós és látványos szín szerkezet alapján, amely vízszintes és függőleges gerendákból, és a legmagasabb minőségű fából készült.
Ez a beltéri ajtó ajánlat azon ügyfeleknek, akik olyan ajtókat keresnek, ahol a fából készült elemek érvényesülnek az ajtólap szerkezetében. Az ajtók a Portadecor fólia színeiben kaphatók, melyek segítenek összeilleszteni az egyéni belső elrendezéssel az ajtót. KÉPEKET MEGTALÁLJA  a beltéri ajtó típus oldalon.

Beltéri ajtó KONCEPT
Beltéri ajtó KONCEPT

A Porta Line ajtólapok egyedisége a felület alumínium csíkokkal való díszítésében áll. Eme kollekció modelljei széles színválasztékban kaphatók, különösen a magas minőségű CPL és Portadur fóliával bevontak. Mind a lakónegyedekben mind pedig az irodahelyiségekben, valamint hotelekben használhatók. A standard papírrácsbetétet fel lehet cserélni furatolt faforgácslapra, ami nagyobb stabilitást és jobb hangszigetelést kölcsönöz a a beltéri ajtó termékeknek.

Beltéri ajtó LINE
Beltéri ajtó LINE

Porta Nova beltéri ajtók: A kiváló minőségű anyagok, a vonzó és népszerű modell és a különböző mintájú üvegek az ajánlat fő előnye. A Porta NOVA a tartósságot és a diófa szépségét ötvözi magában. Ennek a csoportnak a modelljeit mind lakó, mind irodahelyiségekben előszeretettel használják, a famintázatú laminált megnöveli minden helyiség szépségét. 

Beltéri ajtó NOVA
Beltéri ajtó NOVA

A Partner-Doors cégünk, Beltéri ajtó, Porta ajtó, Porta Doors cég forgalmazója, valamint ezek termékek beépítésével foglalkozik Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon.

Beltéri ajtó értékesítés az alábbiakra terjed ki: Porta ajtó azaz a Porta Doors ajtó gyártó cég által gyártott, jó minőségi ajtó lapok  felületei,  különböző tokokkal, ízlésesen összerakható.

Szolgáltatásaink: beltéri ajtó értékesítés, Pest megye, Miskolc, Budapest, Nyíregyháza, Debrecen környékén. Természetesen gyártunk télikertet, előtetőt, függönyfalat, bejárati ajtót.

Központ-Bemutatóterem: 1025 Budapest, Határ u. 83.   2. Nyíregyháza, Debreceni út 107.

Porta beltéri ajtó vásárlás esetén, Budapesten Nyíregyházán Debrecenben Magyarországon üzletkötőnkön keresztül, beltéri ajtó csere és lakásfelújításnál számíthat ránk, aminek a beépítése is legyen a mi feladatunk. Keressen bennünket, meglátja kiváló munkát végzünk, több ezer referencia bizonyítéka a munkánk minőségére.

Beltéri ajtók igény felmérése:

A megfelelő beltéri ajtó típusok kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen az ajtóválasztásnál meg kell találni az összhangot az esztétikum és a funkcionalitás között.
A vásárlói igények felmérése, ma már nem egyszerűen a beltéri ajtók számbavételét és a kialakított nyílások lemérését jelentik.
A megfelelő ajánlat elkészítéséhez egy a megrendelő és az értékesítő közt kialakuló tökéletes kommunikáció szükséges, melynek során pontos képet kaphatunk a megrendelőink igényeiről.
Ebben a folyamatban szakmai tapasztalatunkat felhasználva megfelelő tanácsokkal látjuk el az ajtó vásárláskor megrendelőinket, vevőinket. A bejárati, beltéri ajtó szerelés is nagyon fontos az igények felmérésénél.

Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat a vásárlói igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítjuk.
Kollégáink már a tervezési fázisban leendő megrendelőink rendelkezésére állnak, hogy megbízóink mind műszaki, mind belsőépítészeti szempontból megtalálják a számukra optimális megoldást.
Az értékesítési tevékenység azonban itt nem ér véget. A kivitelezés folyamán helyszíni ellenőrzésekkel és egyeztetésekkel biztosítjuk azt, hogy a megrendelt termékeink, nyílászáró, beltéri ajtó, megfelelő beépítési környezetbe kerülve, valóban első osztályú minőségben szolgálják megrendelőit.

Az ajtók, nyílászárók, télikertek, teraszok szakszerű beépítéséről, medencefedés, előtető gyártásáról az általunk képzett szakemberek, folyamatos ellenőrzés alatt gondoskodnak. ISO minősítéssel rendelkezünk.
Minden munkafolyamatot mi magunk végzünk és ellenőrzünk az ajánlat készítéstől a forgalmazott és gyártott termékeink beépítésig. Így tudjuk minimalizálni a hibalehetőségeket és biztosítani azt, hogy az általunk gyártott, készített, szállított és beépített ajtók, ablakok, nyílászárók, télikertek, terasz beépítések, jóval a garanciális idő lejárta után is megrendelőink megelégedésére működjenek. A nyílászáró szerelése is komoly szaktudást igényel.

Kiszállítás

Az általunk forgalmazott beltéri ajtók kiváló minőségű PORTA DOORS termékek. Szállításuk a hagyományos építőanyagokénál  nagyobb odafigyelést igényel.

Porta beltéri ajtó értékesítés, beépítés és kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót. e-mail:partnerdoors@gmail.com

Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 06-20 336-6902, 06-70 399 0403

További oldalaink amit érdemes átolvasni, tanulmányozni.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS:

 

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.