Beltéri Ajtó Igény felmérés, Szolgáltatás, szállítás

 

A megfelelő beltéri ajtó igény, típusok kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen az ajtóválasztásnál az ajtó igény esetén, meg kell találni az összhangot az esztétikum és a funkcionalitás között. Kollégáink már a tervezési fázisban leendő megrendelőink rendelkezésére állnak.

A beltéri ajtó igény, télikert, nyílászáró igény felmérése:

A vásárlói igények felmérése, ma már nem egyszerűen a beltéri ajtók számbavételét és a kialakított nyílások lemérését jelentik.
A megfelelő ajánlat elkészítéséhez egy a megrendelő és az értékesítő közt kialakuló tökéletes kommunikáció szükséges, melynek során pontos képet kaphatunk a megrendelőink igényeiről.
Ebben a folyamatban szakmai tapasztalatunkat felhasználva megfelelő tanácsokkal látjuk el az ajtó vásárláskor megrendelőinket, vevőinket. Minden egyéb nyílászárók vásárlás esetében is érvényesek az általunk nyújtott szolgáltatás. A szolgáltatást beltéri ajtó, kültéri ajtó, nyílászárók esetében is érvényesek.

Szolgáltatások

Tevékenységünk folyamán egyaránt kiszolgálunk lakossági vásárlókat, szakkereskedőket és kivitelezőket.
Szolgáltatásainkat a vásárlói igényeknek megfelelően, rugalmasan alakítjuk. Jelentős gyártási kapacitásunk, raktárkészletünk és beszállítóink gyártási kapacitása biztosítja cégünk gyorsaságát és rugalmasságát.
Kollégáink már a tervezési fázisban leendő megrendelőink rendelkezésére állnak, hogy megbízóink mind műszaki, mind belsőépítészeti szempontból megtalálják a számukra optimális beltéri ajtó igény és megoldást.
Az értékesítési tevékenység azonban itt nem ér véget. A kivitelezés folyamán helyszíni ellenőrzésekkel és egyeztetésekkel biztosítjuk azt, hogy a megrendelt termékeink, nyílászáró, beltéri ajtó, megfelelő beépítési környezetbe kerülve, valóban első osztályú minőségben szolgálják megrendelőit.
A folyamatos munkakapcsolat biztosítja azt is, hogy a beltéri ajtók műanyag nyílászárók alapanyagai megfelelő időpontban kerüljenek megrendelésre, leszállításra és beépítésre.
Az ajtók, nyílászárók, télikertek, teraszok szakszerű beépítéséről az általunk képzett szakemberek, folyamatos művezetői ellenőrzés alatt gondoskodnak.
Minden munkafolyamatot mi magunk végzünk és ellenőrzünk az ajánlat készítéstől a forgalmazott és gyártott termékeink beépítésig. Így tudjuk minimalizálni a hibalehetőségeket és biztosítani azt, hogy az általunk gyártott, készített, szállított és beépített ajtók, ablakok, nyílászárók, télikertek jóval a garanciális idő lejárta után is megrendelőink megelégedésére működjenek.

Kiszállítás

Az általunk forgalmazott beltéri ajtók kiváló minőségű PORTA DOORS termékek. Szállításuk a hagyományos építőanyagokénál  nagyobb odafigyelést igényel.
Cégünk a PARTNER-DOORS Kft az egész ország területén biztosítani tudja a helyszíni szállítás lehetőségét. Házhoz szállítás esetén megrendelőink és partnereink kiküszöbölhetik a sérülések kockázatát.

Beltéri és kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Tolóajtó szerkezet
beltéri ajtó igény

Kapcsolat: /06-20 3360- 643, 06-20 336-2672, 06-20 336-6902

Bemutató terem: 1205 Budapest, Határ u. 83.

E-mail: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu