A beltéri ajtó forgalmazása Budapesten

 

Beltéri ajtó forgalmazása Budapesten, Nyíregyházán. A beltéri ajtó nagyon sok változatban rendelhető, amiről katalógust adunk, hogy kiválasztható legyen a megfelelő ajtó. A Porta Doors repertoárja elsősorban beltéri ajtó és bejárati ajtó kategóriákat emeli az átlagnál jóval igényesebb szintekre.

A beltéri ajtó forgalmazása Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon, Szolnokon és könyékén történő beszerelése. A PARTNER-DOORS Kft a gyártott termékein túl, a forgalmazott termékeket is beépíti kedvező áron, jó minőségben.  Árajánlatkérés>>>

Porta Doors Lengyelországban indította útjára ajtókínálatát. A Porta Doors tehát lengyel gyártó, egyike a legjobb lengyel ajtógyártó cégeknek. A lengyel gyártók hazai kínálatát látva ma úgy látszik, hogy Lengyelország az európai ajtógyártás fellegvára. A Porta Doors repertoárja elsősorban beltéri ajtó és bejárati ajtó kategóriákat emeli az átlagnál jóval igényesebb szintekre. Képek tekinthet meg a beltéri ajtókról>>>>>>

Ha kezébe akad egy Porta Doors katalógus, egyetérthet velünk abban, hogy a termékskála valóban megdöbbentően széles. Már hallom is, hogy azt kérdezi, hol is akadna kezébe egy Porta Doors katalógus? Vegye fel velünk a kapcsolatot és meglátja képzett szakember csapattal fog találkozni. 06 20 3366 902

A Porta Doors ajtók tökéletes minőségének a titka a modern, automatizált termelési technológia és a magasan képzett kollégák. A berendezések német és olasz gyártóktól érkeznek. A Porta Doors bejárati és beltéri ajtók kiváló minősége másrészt a kitűnő nyersanyagoknak és tartozékoknak köszönhető. A termelési eljárásokban feldolgozott fa alapanyagokat például híres világcégektől szerzik be.

Az utólag szerelhető tokos beltéri ajtó Budapesten történő beépítése és padlóburkolás, a padlóburkolati elem beépítése, a fürdőszobai és konyhai csempézés, illetve a festés után vagy közben történik. Az ajtókat általában ajtólaponként, tokonként és tokborításonként külön csomagolva szállítják. Gyártótól függően eltérhet a csomagolás módja

Az ajtótokra a pánt felőli borítást már a gyártás során rögzítik, de a másik oldali, úgy nevezett utólag szerelhető borítást csak a tok falnyílásba történő elhelyezése után helyezik fel. Az ajtólapon átmenő csavarok nincsenek minden esetben előre kifúrva az ajtógyártó által, mert nem lehet tudni, milyen típusú kilincs kerül a beltéri ajtókra.

Az utólag szerelhető borítást és a tok alkatrészeit az egységcsomagokban mellékelt összehúzó elemekkel szerelik össze. A borítás és a tok sérülésmentes összeállítása érdekében egy megtisztított felületre fektetik az alkatrészeket.

Az összeállítás után a tokot elhelyezzük a falnyílásba. A helyes beépítés szerint a tok pár mm-rel a padló fölé kerül annak érdekében, hogy a későbbi használat során ne érje nedvesség a tok alsó szárait. Ezután következik  tok kiékelése, vagy valamilyen módon való ideiglenes rögzítése a poliuretán hab kötési idejének végéig (ékek helyett használhatunk direkt a beltéri ajtó beépítéséhez kifejlesztett rögzítő és távtartó szerszámokat, ezek használata gyorsabb és egyszerűbb, viszont a feladat minimális ügyességgel, fa ékekkel is elvégezhető).

Az ideiglenes rögzítés közben pontos beállítást végzünk úgy, hogy a függőleges tokszárak függőbe, a tok vízszintes eleme pedig vízszintbe álljon. Az ajtótok beállításánál vízmértéket használjunk. Ha a beállítás megtörtént, akkor poliuretán habbal rögzítjük a tokot. Hogy a hab ne nyomja össze az ajtótokot középen, kb. 1 m magasan és a padló vonalában az ajtónyílásba távtartót teszünk a poliuretán hab megkötéséig.

A tok felső részére nem szükséges a kitámasztás, mert ott a vízszintes felső elem nem engedi az összenyomódást. Ha a beállítás és a tok ékekkel, vagy más módon való ideiglenes rögzítése megvalósult, akkor történhet a purhab a fal és a tok közé fújása. A poliuretán habot több ponton kell a nyílásba fújni, kb. 20-25 cm-enként helyezzünk el egy-egy habpogácsát. Felesleges a teljes rést kitölteni, elegendőek a 20-25 cm-enként elhelyezett pogácsák. Ha valamilyen okból mégis szükség van erre (pl. fokozott hangszigetelés), akkor inkább más szigetelő anyaggal töltsük ki a habpogácsák közötti hézagokat. Ha a purhab megszilárdult, eltávolítjuk a fal síkjától és a toktól esetlegesen kiálló, megduzzadt purhabot egy kés vagy egy szike segítségével, majd az utólag szerelhető tokborítást felhelyezzük diszperziós faipari ragasztó segítségével. A tokborítást gumikalapács segítségével igazítjuk az utólag szerelhető tok nútjába. A már fixen álló ajtótokra felhelyezzük az ajtólapot, és ha szükséges a gumitömítés alatt található furaton keresztül imbuszkulccsal állítunk az ajtó pántjain. A fal és a tokborítás közötti hézag festhető akrillal, kihúzzuk abból a célból, hogy a vakolás egyenetlenségeit elfedjük. A padlóburkolat és a tok közötti hézagot pedig szilikonnal tömítjük, hogy az utólag beépíthető tok alulról, az esetleges felmosáskor ne kapjon vizet.

Télikert és terasz előtető Budapesten, terasz beépítés Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon a képviselőnkön keresztül. 06.20 3366-902

Beltéri ajtó értékesítés:06 70 399-0403 telefonszámon érhető el. Az árajánlat kérő oldalunkon kérhet árajánlatot is.

Jöhet a kilincs:

Mindezek után  felhelyezésre kerülnek a kilincsek. A kilincset és a kulcsot a zártestbe helyezzük, majd a rozetta műanyag vagy fém talpát általában átmenő csavarral rögzítjük.

Ha nem átmenő csavaros a kilincs, akkor a mellékelt csavarokkal rögzítjük a talpakat.

Kilincsválasztásnál célszerű olyan termék mellett dönteni, amely átmenőcsavaros. Sokkal stabilabban vannak ezek a kilincsek az ajtólaphoz rögzítve. Nem facsavarokkal vagy forgácslap csavarokkal történik a rögzítés, hanem az ajtólapon átmenő, a kilincs talpát átfogó fém menetes csavarral.

Az ajtólapon átmenő csavarok nincsenek minden esetben előre kifúrva az ajtógyártó által, mert nem lehet tudni, milyen típusú kilincs kerül a beltéri ajtókra. A kilincshez adnak egy papír sablont, ennek használatával könnyen elvégezhetjük az ajtó pontos átfúrását a megfelelő helyen. Ha az átfúrás és a csavarozás megtörtént, a takaró rozettákat a helyükre pattintjuk. Ezek végeztével a kilincs alsó felén található furatba belehelyezzük az egységcsomagban található pici hernyócsavarokat, és rögzítjük vele a kilincset.

Célszerű ennek a kis hernyócsavarnak a kilincsbe való csavarozásával kezdeni az egész műveletet, mert a végén alulról nehezebb becsavarni a csavart. Ha előre becsavarozzuk ezt a két  pici csavart, akkor azokat lazán kell hagyni, és a végén jól meghúzni!

A beltéri ajtókként változik a beszerelés munkái. Fix tok, állítható tok között is különbségek vannak beszereléskor. Küszöb vagy küszöb nélkül is másképp kell szerelni

A kilincseket célszerű előre megrendelni, hisz abból is sokféle van, szereléskor erre is oda kell figyelni.

oldal leírás: Beltéri ajtó forgalmazása Budapesten történő forgalmazása, értékesítés, vásárlás. A cégünk elvégzi a szerelés, beszerelés, beépítés munkákat is. A beltéri ajtó lehet tömör, üveges és lehet kérni szerelve, beszerelve. Az ajtó árak, árai nagyon kedvezőek, a minőséggel arányosan változó.

Beltéri ajtó forgalmazása Budapesten: MINIMAX, Intrziás ajtólapok, London, Bécs festett profilos ajtólapok, Porta DECOR ajtólapok, Porta GRENDECO ajtólapok, Porta STYLE ajtólapok, Porta FOCUS ajtólapok, Porta FIT ajtólapok, Porta NOVA ajtólapok, Porta LINE ajtólapok, CPL laminátos ajtólapok, MART ajtólapok, Port KONCEPT ajtólapok.

Természetes furnéros beltéri ajtók: Porta CLASSIC, MADRID, CORDOBA, TOLEDO, SEVILLA, Nova NATURA, NATURA LINE, NATURA STYLE, NATURA TREND, NATURA SPACE, NATURE KONCEPT.

Belteri-ajto-forgalmazasa-Budapesten
beltéri ajtó forgalmazása Budapesten
Belteri-ajto-FOCUS
Beltéri ajtó FOCUS
ajto-forgalmazasa
ajtó forgalmazása

 

 

 

 

 

 

belteri-ajto-forgalmazas
beltéri ajtó forgalmazás
belteri-ajtó
beltéri ajtó
Belteri-ajto-CLASSIC
beltéri ajtó CLASSIC
ALFA-csuklos-ajto
ALFA csuklós ajtó

A beltéri ajtó forgalmazása Budapesten és kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust postán vagy e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Beltéri ajtó képek

Kapcsolat: 06-20 3366-902

Bemutatóterem: 1205 Budapest, Határ u. 83.

E-mail: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu

Örülünk, hogy a beltéri ajtó forgalmazása Budapesten oldalunkat elolvasta, kérjen árajánlatot.