Bejárati ajtó beltérre típus: EI 30 tűzgátló, BÉCS, ALFA

 

Bejárati ajtó beltérre típus, Toló, Csuklós ajtók, beltéri-kültéri bejárati ajtók értékesítésével, szállításával, beépítésével is foglalkozik a cégünk. A beltéri ajtók és bejárati ajtó beltérre, nyílászárók beépítését Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc Budapest könyékén vállaljuk. Minimális szállítási költséggel az egész ország területére leszállítjuk a megrendelt és kifizetett nyílászárókat.

A cégünk PARTNER-DOORS Kft a télikert és műanyag nyílászáró gyártása mellett, beltéri, bejárati ajtó típus értékesítésével, szállításával, beépítésével is foglalkozik a fent leírt feltételek mellett.

Beltéri ajtók, bejárati ajtó beltérre ajtó típus: MINIMAX, Intrziás ajtólapok, London, Bécs festett profilos ajtólapok, Porta DECOR ajtólapok, Porta GRENDECO ajtólapok, Porta STYLE ajtólapok, Porta FOCUS ajtólapok, Porta FIT ajtólapok, Porta NOVA ajtólapok, Porta LINE ajtólapok, CPL laminátos ajtólapok, MART ajtólapok, Porta KONCEPT ajtólapok.    

Tolóajtó szerkezetek, Csuklós ajtók, tolóajtók: 

Porta ajtók – ez nem csak egy hagyományos ajtót jelent. Elképzelésinkben a tervezők gyakran keresnek nem tipikus megoldásokat, amik összeillesztik a funkciót és a szobák célját. Ugyanakkor arra törekednek az anyagok kiválasztásánál, hogy különlegesen kialakított elemeket biztosítsanak a gyártásnál.

Bármilyen toló vagy összecsukható rendszerek ideálisan illeszkednek, ha a standard ajtók nem felszerelhetőek, mert korlátozott a terület vagy a belső koncepció terv. Azzal a kívánsággal, hogy megfeleljen az ügyfelek elvárásainak, a Porta ajánlatokban mindezen rendszer megoldások széles színválasztékban állnak rendelkezésre.

Tolóajtó szerkezet
Tolóajtó szerkezet

Alu tolóajtó szerkezet:  Fal előtt futó tolóajtóhoz

Az ALU tolóajtó szerkezet egy következő ajánlat a tolóajtók rendszerében, amelyet szakszerűség és esztétikus kidolgozás jellemez. A tökéletes megoldás modern belsők számára. Az alumínium felfüggesztés a modernitás és a szerkezeti könnyedség jellegét kölcsönzi a rendszernek.

Alu tolóajtó szerkezet
Alu tolóajtó szerkezet

Kompakt tolóajtó szerkezet:  

A falba szerelt tolóajtó rendszer egy elegáns megoldás, amely biztosítja az adott helyiség alapterületének teljes mértékű kihasználhatóságát. Ez egy láthatatlan konstrukció, melyet a gipszkarton falba építenek be, ezáltal lehetővé téve az ajtók beépítését bárhová, ahol az oldalra nyíló ajtók nem illenek bele a belsőépítészeti tervekbe, vagy csak egyszerűen nem férnek el.

KOMPAKT-toloajto-szerkezet
KOMPAKT tolóajtó szerkezet

 

ALFA csuklós ajtók:  

A csuklós ajtók egy szerkezeti koncepciót képviselnek, amely tökéletesen illeszkedik a kis terekbe. Az összecsukható rendszer lehetővé teszi, hogy a szükséges terület a lehető legkisebb legyen. Ezeket széles körben lehet használni mindenféle süllyesztett szekrényeknél és bárhol, ahol nehézség léphet fel a korlátozott hely miatt.

Csuklós ajtó
Csuklós ajtó

OMEGA kétszárnyú tolóajtó: 

AZ OMEGA tolóajtós rendszer megoldás minden süllyesztett szekrényhez és gardróbszobához. A felületek és a színek széles választéka lehetővé teszi, hogy a Porta ajánlatában lévő ajtókkal állítsák be.

OMEGA tolóajtó
OMEGA tolóajtó

Beltéri ajtók Minimax:

kép

 

Beltéri ajtók Porta FIT:

kép

Beltéri ajtók HQ CPL laminátos: 

kép

 

Beltéri ajtók FOCUS: 

kép

Porta Beltéri ajtó Bécs:

kép

Bejárati ajtó beltérre és Beltéri ajtók valamint kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Kapcsolat: /06-20 3360- 643, /06-20 336-6902

Bemutatóterem: 1205 Budapest, Határ u. 83. 

E-mail: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu