Akció

 

TERASZ BEÉPÍTÉSE, TÉLIKERT AKCIÓ – ÉPÍTÉS KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL  !

A JÖVŐ TÉLIKERTJE, TERASZ BEÉPÍTÉSE !

A Partner – Doors Kft. 2018. januári hónapban hőszigetelt télikert- és teraszbeépítés akció 50%-al kedveskedik ügyfeleinek. 

Télikert, medencefedés, előtető, terasz beépítés akció !

Aktuális akcióinkról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

A részletekről érdeklődjön személyesen bemutatótermünkben vagy a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken egyikén. 

Lepje meg családját egy télikerttel vagy terasz beépítéssel !

 

Beltéri ajtó forgalmazása most nagy kedvezménnyel. Most megszépítjük az otthonát, vagy új építkezés esetében projektmunkával, még több kedvezmény. 06 (1) 42 460 249 , www.open-doors.hu

  • Ingyenes árajánlat készítés  
  • Ingyenes helyszíni felmérés
  • Ingyenes látványterv készítés
  • Ingyenes szakmai tanácsadás
  • Ajándék a télikert termékeknél: csatorna felszerelve
  • Beltéri ajtónál sok tartozék ajándékban

Cégünk a hőszigetelt télikert gyártást, beépítést az egész ország területén végzi, sőt mára már Ausztria és Szlovákia területén is elérhetőek vagyunk és folyamatosan gyártunk, szállítunk, szerelünk.  Árajánlat kérés >>>

Beltéri ajtó árajánlat kérés: www.open-doors.hu oldalról

Fontos megjegyezni, hogy előzetes árajánlat kérés esetében kollégáink 1-2 napon belül felveszik önnel a kapcsolatot, hogy a lehető legpontosabb ajánlatot készítsék el önnek. Az ajánlatot elfogadva és a helyszíni felmérést követően pontos árajánlatot küldünk önnek a felmért adatok alapján, amennyiben elfogadja azt, megtörténhet a szerződéskötés. A szerződés aláírását követően 2-3 hét elteltével élvezheti a télikert okozta örömöket. A télikert akció most nagy lehetőség, amit ki kell használni.
Amennyiben kérdése van, keressen fel minket a bemutatótermünkben, telefonon vagy e-mailben. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban megtalálja.

A télikert árajánlatának elkészítése önnek nem kerül semmibe, csupán néhány kattintás és látjuk is kérését. A télikert helyszíni felmérésekor, részletes információkhoz juttatjuk, valamint felelősséget vállalunk a felmért méretekért, a télikert tervezéséért, amit most az akció keretein belül szintén elvégzünk önnek ingyen.

 

medencefedes-akcio
medencefedés akció
telikert-akcio
télikert akció
telikertek
télikertek
Télikert tető alumínium merevítéssel
Télikert tető alumínium mer
terasz-beepites-akcio
terasz beépítés akció