Télikert képek

 

 A télikert képek illetve télikert referenciák szerint Kíváncsi Rá, hogy milyen lesz a télikertje? Nézze meg a referenciáinkat! Télikert képek is bizonyíték arra, hogy ISO  minősítés szerint dolgozunk.

Télikert referencia képek:

Medence fedés

Télikert Bőny

Télikert Ecser

Télikert Allen

Télikert Monor

Előtető


Télikertek képei a gyártás, szerelés esetén nem minden esetben volt lefotózva, ezért árajánlat kérést követően, kérjen a télikert referenciák és az elvégzett munkáinkról tájékoztatást adunk, megtekintése esetén, pontos címet is adunk.

A télikert referenciák egy részét a következő linkre kattintva tudja megtekinteni: Tovább a referenciákra. (Az oldalnak a betöltési ideje akár 10 másodperc is lehet a sok kép végett!!)
 
terasz-beepites
terasz beépítés
Télikert-beepites
télikert beépítés
telikert-kepek
télikert képek
telikert-referenciak
télikert referenciák

 

 

 

 

A teraszbeépítés és télikert építés mellett sok egyéb munkákat is végzünk kiváló minőségben, amihez engedélyünk is van. Az oldalainkon találkozik medencefedés, elő tető, függönyfal, nyílászárók különböző változataival és megfelelő üvegezéssel, kocsi vagy autóbeálló építésével és gyártásával is. 

Köszönjük, hogy végignézte az oldalunkat és  a munkáinkról készült télikert képek is tetszenek, ami a beszerelt télikertek egy részéről készültek. A képek között található terasz előtető is, amit szintén szívesen megtervezzük és elkészítjük.

Terasz beépítésének minden változatát elkészítjük a statikai határokon belül. Mennyiben kerül egy télikert elkészítése?