Télikert referenciáink képek

 

Télikert referenciáink képek és medencék, teraszok lezárása, referenciamunkáink egy részét az oldalunkon megtalálja. Teraszbeépítés, előtető mesterfokon.

Télikert referenciáink és télikert képek a bizonyíték, hogy a szép munkát végzünk, medencék, teraszok szerkezetének fedése, elő tető és terasz beépítése, télikert építése folyamán.

Télikert referenciáink képek található az oldalon, de foglalkozunk medencefedéssel, előtető készítésével, terasz beépítésével is valamint télikert építésével, gyártásával is. További télikert referenciáink képek>>>>>

Toló-bukó erkélyajtó
Toló-bukó erkélyajtó
Télikert Kőszeg
Télikert Kőszeg
Télikert tető
Télikert tető
Télikert merevítés
Télikert merevítés
Télikert Ausztriában
Télikert Ausztriában
télikert építés
télikert építés

Télikert referencia és télikert építés emeleti teraszon is

Télikert szerelése Veresegyházán mahagóni színben

Télikert nemcsak Pomázon hanem az Ország egész területén

Télikert képek Kápolnásnyék

Télikertet gyártottunk Monorra is, amit be is szereltünk jó minőségben

Télikert képek Debrecen városában nagyon sok télikertet szereltünk már be

Télikert képek és építés Szekszárdon, aranytölgy színben

Télikert referenciánk és szerelés Nagytarcsa

Télikert beszerelés Kakasd

Télikert beszerelése Bőny

Télikertek sokadik beszerelés Budapesten

Télikert Pest megyében, Ecser

Télikertet szereltünk Németországban sok településen mint Möckmühl városában is

Télikert Allen Németország

Télikert előtetővel Agárd

 A télikert, terasz, beépítésről általában

Sokszor álmodozunk róla, hogy hideg téli napokon szívesen eltöltenénk akár csak néhány órát is valamelyik trópusi szigeten. Hasonló a helyzet nyáron is, amikor lakásunkat, otthonunkat szeretnénk mediterrán hangulattal átitatni. Manapság ezek már nem jelentenek akadályt, hiszen a hőszigetelt télikertek, lezárt teraszok, tökéletes megoldást nyújtanak mindezekre. Télikert referenciánk és télikert képek is ezt támasztják alá.

Elsődleges funkciójuk, hogy a lehető legközvetlenebb kapcsolatot teremtsék a környező világgal, a házunkat körülvevő természettel. Ezért minden szabad felületüknek átlátszónak, de legalább fényáteresztőnek illik lennie, különben nem valósulhat meg legfontosabb rendeltetésük. Továbbá nem lehet huzatos, nem eshet be sem az eső, sem a hó és bírnia kell a nyaranta egyre fokozódó hőterhelést is. Nagyon fontos ezért a megfelelő, profil, üveg, polikarbonát a hőszigetelés szempontjából, amely egyrészt energiatakarékossági, másrészt funkcionális szempontból jelentősen javítja a télikerteket, erkélyt, teraszt.

 

A nagy homlokzatok és a tető fényáteresztő üvegfelületei jelentős mértékben hozzájárulnak a kellemes közérzet kialakulásához a télikert képek között is láthatóvá tettük. Mindenki számára egyértelmű, hogy verőfényes napokon sokkal aktívabbnak, jókedvűbbnek érezzük magunkat, vagyis a télikertekre életminőségünk magasabb színvonalának megteremtése miatt is nagy szükségünk van.

A beépített teraszok, erkélyek, mint lezárható télikertek, medencék további előnyös tulajdonságuk, hogy nagymértékben segítenek a napenergia passzív hasznosítása útján fűtési energia-megtakarításunkban is. Nem mellékes az sem, hogy a szoba vagy nappali és a télikert közé esetlegesen beépített nagyméretű eltolható üvegfal segítségével rugalmasan tudunk játszani otthonunk tereivel, klimatikus viszonyaival. A hőszigetelő üvegezésű, hőhídmentes alumínium, fa vagy műanyag profilokból készült télikertek mindaddig a lakással egybenyíló térként funkcionálhatnak, amíg a nyári meleg vagy a téli hideg be nem áll.

Nyáron, az üvegfalat zárva tartva biztosítható a szoba hűvössége, míg télen a téli napsugarak segítségével a hőérzet javításában van óriási szerepük. Persze nemcsak a házunk hőmérsékletével kell foglalkoznunk, hanem a bővítményével is, hiszen minél több időt szeretnénk ott tölteni. A túlzott felmelegedés ellen reflexiós vagy solar üvegszerkezettel, árnyékolással, megfelelő számú nyílászáróval (toló-bukó ajtó, harmonika ajtó, egy-kettő szárnyú erkélyajtó, légkondicionálással védekezhetünk.

Nagy hidegek esetén pedig a tökéletesen illeszkedő szerkezetek, a jól záró nyílászárók, valamint a kiváló hőszigetelő képességű panelek biztosítják a télikertben, lezárt teraszon, erkélyen a kellemes hőmérsékletet.

Ma azonban már nemcsak a házunk bővítésére, esztétikusabbá, használhatóbbá tételére alkalmazunk télikerteket, terasz lezárását, hanem a szabadidőnk aktív eltöltésére szolgáló helyiségként is használhatjuk amit a télikert képek megnézésével is tapasztalható. Egyre gyakoribb Magyarországon is, hogy a családok saját úszómedencével rendelkeznek, melyeket szükséges befedni, hisz klimatikus viszonyaink az év rövidebb időszakában teszik lehetővé e nélkül a használatot.

Folyamatos fürdési lehetőséget kizárólag hőszigetelt medencebefedéssel biztosíthatunk, bár ez önmagában csak május és szeptember között biztosít megfelelő víz-hőmérsékletet. Azonban a víz fűtésével gyakorlatilag 12 hónapon keresztül használható házi uszodánk lehet. Az előnyök felsorolása itt nem ér véget, mert a befedés szavatolja azt is, hogy az eső, a szél semmilyen körülmények között se gátolja szabadidőnk kellemes eltöltését saját medencénkben.

Az alkalmazott anyagokról röviden

Műanyag télikert alumínium statikai merevítőkkel, a télikert referenciánk között is megtalálható:

A műanyag profilrendszerből készülő hőszigetelt télikert költségigénye alapján feltétlenül az első helyre kívánkozik. Azonban nemcsak emiatt nagyon elterjedt, sokan szeretik, mert a ház többi műanyag nyílászárójával együtt nagyon harmonikus képet kölcsönöz az egész épületnek. Rugalmasan alkalmazható, sokkalta több a variációs lehetőség, mint a fa esetében, ám időtállósága, merevsége – köszönhetően az acélmerevítéseknek, alumínium külső merevítőknek – vetekszik az alumínium szerkezetekével. A télikert képek is bizonyíték a munkavégzésünk egyedisége.

Télikert referenciáink képek és műszaki jellemzők: 

Télikertjeink számos formai és műszaki kivitelben készülhetnek. Az alapvető tervezési szempontok megrendelőink igénye, a télikert rendeltetése, a fogadószerkezet kialakítása, az épülethez való csatlakozás lehetősége, illetve a szerkezet költséghatárai. Ezen tényezők függvényében tehetünk javaslatot a télikert anyagára, formájára, működésére.

Szerkezeteink minden esetben statikailag, egyedileg méretezett elemekből készülnek. Minden nyílászárónk német biztonsági vasalattal készül, univerzális ütközőtömítési rendszerrel.

Műanyag télikertek – alumínium merevítővel:

Német ROPLASTO profilból készülő télikertjeink a fához képest szélesebb felhasználási és kialakítási lehetőségeket biztosítanak, gyakorlatilag bármilyen forma és méret kivitelezhető. Télikert referenciánk vagy a télikert képek között megtalálhatóak. Költségei, ára lényegesen kedvezőbbek a fából és alumíniumból készült télikert szerkezetek áránál. A télikert profilok alapszíne fehér, de létezik faerezett fóliás kivitel és bármilyen homogén Ral szín. A szerkezet stabilitását a műanyag profilok belső kamráiban lévő horganyzott acélmerevítés biztosítja.

Nagyobb alapterületű télikertek esetén a tetőszerkezetek alumínium profilmerevítéssel készül, megjelenésükben, színükben azokhoz igazított merevítő takarókkal van beszerelve. Nagyobb fesztávot áthidaló toló vagy toló-bukó ajtó, erkélyajtó, harmonika ajtó beépítését figyelembe véve, nagy teherbírású horganyzott acélmerevítővel ellátott tokszélesítő biztosítja. Ezzel a megoldással nagy felületek válnak nyithatóvá amit a télikert képek is bizonyítanak.. Nagyobb télikertek esetében (50.-nm2 feletti) alumínium profilokból készítjük a télikertet, a statikai előírásoknak megfelelően.

Télikertek, medencék, teraszok fedése:

A télikert, terasz fedésére és üvegezésére számos alternatíva kínálkozik, a polikarbonátok széles skálájától a különböző hőszigetelésű és fajtájú üvegekig. A polikarbonát műanyag alapanyagú, kamrás szerkezetű, könnyű, nagy teherbírású, elegáns tetőfedő anyag. Ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárás kedvezőtlen hatásainak. Többféle színben rendelhető, így fokozhatjuk fényáteresztését és átláthatóságát. A polikarbonát statikai, fizikai tulajdonságai valamint gazdaságossága kedvezőbb az üvegénél.

Üveges tetőszerkezetbe csak ragasztott biztonsági üveg szerelhető, így lényegesen megnő szerkezetünk terhelése, főleg ha 3 rétegű üvegezést alkalmazunk. Előnye a szabad kilátás nyújtotta páratlan vizuális élmény, de felhívjuk figyelmét a karbantartás és tisztítás nehézségeire. Üvegtetős kialakítás esetén fokozottan javasolt árnyékoló szerkezet alkalmazása. Nagyobb felületű, vagy színes télikert tető esetén, alumínium profilból készül a tartó szerkezet.

Télikert szigetelés:

Fontos szempont a télikert szerkezet rendeltetése, melyhez mérten fokozhatjuk a télikert hőszigetelési paramétereit. Egy jól méretezett télikerttel a fűtés jelentős hányadát megtakaríthatjuk. A szerkezeti elemek különböző hőszigetelési tényezőit az alábbi táblázat szemlélteti:

PVC profil 5 kamrás 1,25 W / m2K
PVC profil 7 kamrás 1,0 W / m2K
Fa profil 70.-mm.-es 1,8 W / m2K
Alumínium profil 2,80 W / m2K
16 mm polikarbonát 2,20 W / m2K
25 mm polikarbonát 1,40 W / m2K
40 mm polikarbonát 0,9 W / m2K
Hőszigetelt üveg 2,60 W / m2K
Low-e üveg 1,40 W / m2K
Low-e+Ar gáz üveg 1,10 W / m2K
3 rétegű üvegezéssel 0,7 W / m2K

Télikert képek is bizonyíték arra, hogy sok és szép munkát végzünk.

Bemutatóterem: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Gyártás szerelés egyik biztosítéka a csekély télikert referenciáink télikert képek 

 Télikert referenciánk egy kicsi része.
télikert építése
télikert építése
télikertek
télikertek
télikert toló ajtó
télikert toló ajtó
télikert beépítése
télikert beépítése
terasz beépítése
terasz beépítése
télikert készítés
télikert készítés
télikert készítése
télikert készítése
télikertek készítése
télikertek készítése
télikert gyártása
télikert gyártása
télikert alakos
télikert alakos
télikert árnyékolás
télikert árnyékolás
télikert akció
télikert akció
télikert akciósan
télikert akciósan
télikert csatorna
télikert csatorna