Télikert szerelés télen

 

Télikert szerelés télen!

A  télikert szerelés télen is lehetséges! -15 fokig nem jelent problémát a télikertek építése! Rendelje meg most és lepje meg magát vagy családját egy hőszigetelt télikerttel vagy terasz beépítéssel! Miért? – A téli hideg hónapokban is teljes értékű térként tudja használni teraszát.

épülő-télikert
épülő télikert
Télikert-beepites
télikert beépítés
telikert-szereles-telen
télikert szerelés télen
Télikert-építés-télen
Télikert építés télen
Télikert-ketszarnyu-bejárati ajtoval-
Télikert kétszárnyú bejárati ajtóval

 

Télikert-tető-alumínium-merevitessel
Télikert tető alumínium merevítéssel
Télikert takarózás
Télikert takarózás

 

Télikert üvegfal
Télikert üvegfal
telikert-szereles
télikert szerelés

 

 

 

 

 

 

 

 

Mint a képen is látható a télikert, terasz beszerelés télen is megoldott. Télikert takarózás, télikert tető alumínium merevítővel, télikert kétszárnyú bejárati ajtóval, télikert üvegfal, terasz beépítés. Igen nagyszerű ajándék egy hőszigetelt télikert bármely évszakban.

Mi folyamatosan gyártunk télikertet Magyarország területére, télen-nyáron. Minden évszakban igazi ajándék a család részére a télikert. Rendeléseink vannak Ausztriából, Szlovákiából, Németországból is.

Bemutató terem: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Tel: 20 / 3360-643, 061 / 287-8100

E-mail: partnerdoors@gmail.com , partner-doors@freemail.hu

Télikert árajánlat készítését követően a helyszínen felmérést végzünk és részletesen átbeszélhetjük a legoptimálisabb megoldást az Ön számára. Referencia munkát tudunk felkínálni megtekintésre, az ország nagy részén, mivel 1000-nél is több télikert referenciánk van.