Ajtó, ablak, nyílászáró, télikert

Ajtó, ablak, nyílászáró, télikert gyártásával foglalkozik cégünk, valamint télikert, előtető, medencefedés készítése, építése, beépítése is feladatkörünkbe tartozik. A sikeres termékünk a télikert, egyéb termékeink és szolgáltatásaink részletes leírását a megfelelő oldalakon találja meg.

Tisztelt leendő ügyfelünk! A PARTNER-DOORS KFT. fő tevékenységi köre télikertek építése, teraszok beépítése melyekhez kapcsolódóan cégünk saját üzemében gyártja a nyílászárókat is. A kiváló minőségű termékeinkre garancia egyrészt a gondosan megválasztott beszállító partnereink megbízhatósága, másrészt a saját szakembereinkkel legyártott ajtók és ablakok és télikert vázszerkezetek. Termékeinkre természetesen hivatalosan is garanciát vállalunk.

Iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

Gyártott termékeink: Medencefedés, előtető, ajtó ablak nyílászáró télikert függönyfal, teraszbeépítés.

Kiegészítő termékeink a télikert mellett: redőny, reluxa, rovarháló, egyéb árnyékolók.

Termékkínálatunkról érdeklődjön irodánkban személyesen vagy telefonon és e-mailen, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolat menüpontban. Konkrét elképzelését küldje el nekünk az ajánlatkérés formájában, melyre szakértő kollégáink 1-2 napon belül jelentkeznek egy előzetes ajánlattal.

Elérhetőségeink:
Telefonszám: 06 1 /287-81-00

E-mail: partnerdoors@gmail.com

A télikert vagy teraszbeépítés mint befektetés

 

Egy jó befektetés mely jó esetben több évtizedre szól! Bízza ránk a beépítést, 20 éves tapasztalatunk és profi szakembereink garantálják, hogy Ön azt kapja amit előzetesen elképzelt! 

Nézzen körül weboldalunkon, gyűjtsön információkat a termékeink különböző változatairól és a lehetőségekről! Szemezgessen referenciamunkáinkból, a két évtized alatt már több, mint 5.000 beépítésen vagyunk túl ügyfeleink legnagyobb megelégedésére!

A télikert, teraszbeépítés és a különböző nyílászárók árai nehezen meghatározhatóak, így azt javasoljuk, hogy mindenképp konzultáljon szakembereinkkel! Használja ki szakértelmünket, kérdezze ki alaposan kollégáinkat! Keresse fel a nyílászáró vásárlás szempontjait weboldalunkon, tájékozódjon és ha kérdése merülne fel keressen minket bizalommal!

Reméljük, nálunk megtalálja azt az ajtó ablak nyílászáró télikert termékek közül, amire szüksége van a házépítés vagy felújítás során, esetleg házának bővítéséhez teraszbeépítéssel, télikerttel.

Biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a megfelelő megoldást, keressen akár nyílászárót vagy legyen a terve télikert építtetése, vagy terasz beépítése!

Várjuk érdeklődését!

Felmérés- Értékesítés- Szállítás- Beépítés garanciával, közvetlenül a gyártótól!

–          Díjtalan árkalkuláció, Kérésére a helyszínre megyünk, felmérésre.

–          Nyílászáró kiszállítása saját gépjárművel

–          Nyílászáró, télikert készítés, beszerelés, minősített beépítőkkel

–          Gyors garanciális ügyintézés

Miért érdemes minket választani? Több érv, ami mellettünk szól.

 • Egyedi felmért méretek szerint gyártunk minőségi nyílászárókat, szükség esetén 8 nap alatt elkészítjük, szállítjuk a nyílászárót, ablakot, télikertet, bejárati ajtók, ezt követően másnap Önnél szerelhető lehet.
 • Minden, ami ajtó ablak nyílászáró télikert az egyszerűtől a luxusig egy helyen elérhető.
 • Műanyag nyílászáróink, télikertjeink minőségét 10 év garancia szavatolja
 • Saját garanciális szakemberünk segít a nyílászárókkal kapcsolatos esetleges problémák gyors kezelésében.
 • Nekünk van telephely engedélyünk télikert gyártására.
 • Nekünk van ISO Minősítésünk télikert gyártására, télikert szerelésére.
 • A télikert gyártás a Partner-Doors Kft.-nél, ár-érték arányban a piacon nagyon jó helyen van a télikert gyártás, szerelés és terasz beépítése esetében.
 • A cégünknél mérnöki képesítéssel tervezik a télikerteket és ellenőrzik annak beépítését, hogy az minden szempontnak megfeleljen.
 • A télikert tervezésében segítünk és ingyenes árajánlatot készítünk.
 • A télikert árajánlat készítését követően, ingyenesen felmérjük a télikertet, és segítünk az elképzelését megvalósítani.

Ablak és télikertről általában érdemes tudni:

Az ablakok felépítése az alábbiak szerint tagozódik: ablaktok, ablakszárny, vasalat amely a működtetést végzi és a legfőbb eleme a megvilágítást biztosító üvegszerkezet.

Ajtó ablak nyílászáró télikert alapanyagok

Alapanyag szerint megkülönböztetünk műanyag, fa, fém (amely lehet acél vagy alumínium) vagy ezek kombinációjából álló nyílászárókat.

Az ablakok nagyságának megválasztásakor figyelemmel kell lennünk a megvilágítandó és szellőztetendő szoba/helyiség , terasz, télikert nagyságára és funkciójára, hogy a nyílászáró alakja az épület stílusához harmonizáljon. Az átlagos ablak, álló téglalap alakú, melynek magasság/szélesség aránya 1:1,5 és 1:2 közötti. Az ettől lényegesen eltérő ablakok már speciálisnak tekinthetők, elsősorban egyedi legyártásuk miatt. Pl: Toló, toló-bukó ablak. Ajtó ablak nyílászáró télikert a Partner-Doors Kft.-től!

Az adott épület homlokzatában az ablak állhat önállóan, vagy párosával (ez esetben kettős- azaz dupla ablakról beszélünk), némely esetben hármasával, elsősorban közintézmények esetén pedig akár egymás mellé sorolva (sorablak).

Az ablakok szárnyainak száma szerint csoportosíthatjuk a nyílászárókat a szerint hogy egy szárnya, két szárnya, három vagy több szárnya van.

Nyitásmódtól függően lehet: Bukó-nyíló ablak, toló, toló-bukó, nyíló, bukó, középen felnyíló ablak, kétszárnyú ablak, három esetleg többszárnyú ablak, természetesen ezek bármelyikét lehet sorolva is szerelni. Télikertekben gyakori a harmonika ajtó megrendelés is.

Az ablakok nyitásiránya jobbos vagy balos, a külső/belső térben való elhelyezésük és funkciójuk szerint kiválasztva.

Energia szaktanács:

Takarítsa meg segítségünkkel háztartása energiaköltségeinek akár 50%-át! Ha Ön is szeretné csökkenteni a kiadásait, akkor segítünk az optimális megoldás megtalálásában. /Ajtó, ablak, nyílászáró vásárlás szempontjai című rovatunkban részletesen megtalálja/

Az ablakok energiatakarékosság szempontjai:

A sima ablaküveg rossz hőszigetelő. Mérések segítségével bizonyítható, hogy négyzetméterenként kb. tízszer annyi energiát enged át egy ablak, mint maga a falszerkezet. Ma már az általunk gyártott nyílászárók, két és három rétegű üvegezést kapnak, miáltal a hő veszteséget jelentősen lehet csökkenteni. Ezen felül a hőszigetelt műanyag ablakokat különböző fémekkel gőzölhetik, amely átveszi a szoba hőmérsékletet. A nyílászárók üvegei közti rést nemesgázzal töltik fel (argon gáz). A többszörös üvegezés esetén az ablak belső oldalának felületi hőmérséklete szélsőséges kültéri hőmérséklet mellett magától is olyan magas, hogy még minimális páralecsapódás sem áll fenn, és a kellemetlen hideg nem jut át az üvegen.

Követelmények a nyílászáróval szemben

A ház építési formájához igazodjon. Hangszigetelése olyan legyen, amely a zajt nem engedheti át. Főképpen a forgalmas utcáknál lehet fontos speciális hangszigetelésű ablakokat alkalmazni. Időjárás állóság szempontjából az ablak legyen vízlepergető és szélálló, a télikertek esetében is érvényesülni kell. Az ablakok négy csoportra oszthatók a szigetelésük kivitelezése szerint, melyek a víz záróságot a maximális szélerősség függvényében határozzák meg. Sok esetben az ablakoknak több víz zárósága is van, aszerint hogy a hideg, száraz külső levegőt a meleg, magas páratartalmú belső levegővel össze tudja kötni és így a kicsapódás kiküszöbölhető.

Légáteresztő képesség

Az egyik ha nem a legfontosabb szempontja az ablaknak. A szellőztetést és a lélegzést megfelelően biztosítania kell.

Ha az ablak biztonságát nézzük, nehezítse meg a betörők bejutását a lakásba. Napjainkban három biztonsági szintbe sorolhatók az ablakok. Az ablak kerete közrefogja az ablaktáblákat és merevítést ad az egész szerkezetnek. A mai modern ablakok elkészítése során háromféle anyagot használhatnak: fa, alumínium és műanyag, valamint a fa és az alumínium, műanyag és alumínium kombinálható az igényeknek megfelelően. Télikerteknél számításban jöhet a hibrid megoldás is, hogy a télikert tető alumínium, az oldalfal pedig műanyag profilból van elkészítve. Függ a választott színtől, télikert nagyságától és sok minden egyéb tényezőtől, hogy melyik megoldást alkalmazzuk a télikert készítésénél.

Röviden a bejárati ajtóról

Az ajtók kivitelezése a beépítés céljától függ. Fából készült bejárati ajtók tömör fából készülnek sok esetben fémmerevítéssel. A tűzvédelmi követelményeknek is megfelelő bejárati ajtók fémből is készülhetnek, a hangszigetelt bejárati ajtókat olyan speciális szigeteléssel látják el, melyek elnyelik a hangot.

Műanyag bejárati ajtó nagyon sokféle lehet, a profil közepén acélmerevítők vannak, valamint a bejárati ajtó betétek széles választékával a legelterjedtebbek lettek. A műanyag bejárati ajtó hang és hőszigetelése kiváló. Részletesen a bejárati ajtó menü pontban találja.

Termékeinkről: ajtó, ablak, nyílászáró, télikert termékeinken túl egyéb termékeket is gyártunk, forgalmazunk.

Télikertek: Terasz, medence, lépcsőfeljáró beépítésénél alkalmazzuk a különféle elképzeléseket.

 • télikerteket gyártjuk és szereljük.

A télikert kiváló hőszigetelésű műanyag profilokban, rozsdamentes acélmerevítések belülről, amit külső alumíniummerevítő látja el a tökéletes plusz statikai szerepet. Így hő hídmentesen lehet a teraszát, télikertjét készíteni és építeni, ezért nagyon jó hőszigetelő. Az alumínium profilból készült télikert örökös, statikailag sokkal jobb, de drágább az előállítása. Ajtó ablak nyílászáró télikert a Partner-doors Kft.-től!

Részletesen: A télikert terasz beépítésről általában írt oldalon olvashat.

telikert-ausztriaban
Télikert Ausztriában
terasz-budapesten
Terasz Budapesten
nyilaszaro budapesten
nyílászáró Budapesten
ajtó, ablak, nyílászáró, télikert
ajtó

Az ablak lakásunk dísze, valamint fontos szerepet tölt be: beengedi a fényt és távol tartja a szélsőséges időjárási viszonyokat a lakástól. A műanyag ablak kiválasztásának az anyagiakon kívül, számos más, fontos műszaki oka is lehet. Választhatók 5-8 légkamrás szerkezetek. Hőszigetelő értéke k= 1,1W/m2K.-tól 0,45W/m2K.-ig terjedhet.

bejárati ajtón keresztül vezet az út a lakásba, azon felül hogy alkalmazása nélkülözhetetlen. Cégünk a bejárati ajtó széles választékával várja kedves Ügyfeleit, legyen az műanyag bejárati ajtó, vagy fa bejárati ajtó, Példaképpen 5 ponton záródó biztonsági zárral, 50-100 fajta bejárati ajtó panelválasztási lehetőséggel, különféle üvegezéssel is rendelhetőek.

Energiatakarékos ablakaink gyártása

Az energiatakarékosság egyre fontosabb szempont. Éppen ezért az ablakokra érdemes nagyobb figyelmet fordítani. Új épületeknél a korszerű termékek kerülnek beépítésre, míg a régi épületeknél, ablakcsere esetén ez csak a legvégső megoldásként jön szóba. Napjainkban műanyag ablakok egyre kedveltebbek előnyös tulajdonságaik miatt. Német ROPLASTO cég által gyártott profilokat alkalmazzuk a nyílászáró, ablak, ajtó gyártásánál. Ajtó ablak nyílászáró télikert!

A műanyag ablakok, nyílászárók egyik fontos előnye, hogy az építési technológiákhoz könnyedén illeszthetők, a különféle építészeti stílusok sem jelentenek akadályt. Ablakaink és ajtóink univerzálisan beépíthetők bármilyen épületbe. A PARTNER-DOORS Kft által gyártott ablakok a régi házakban esedékes ablakcseréknél, új beépítésnél, télikert gyártásánál, szerelésnél, jó választás lehet az Ön számára. ROPLASTO által gyártott műanyag profilokból készült nyílászárók minimum 5 légkamrás profilból és U= 1,1 W/m2k hőszigetelési értékű üveggel készülnek.

Ajtó ablak nyílászáró télikert kamrák:

Van 6-7-8 kamrás nyílászáró ablak profil is, amihez célszerű a háromrétegű üvegezést alkalmazni, aminek a hőszigetelési értéke (U) 0,7 W/m2k-0,5W/m2k közötti értékek lehetségesek. A ROPLASTO profilból készített nyílászáróknál a hőszigetelt üveg szélességi méreteit 24 és 48 mm.-rel, variálható, a kívánt hőszigetelés eléréséhez.
A műanyag ablakok időjárás-, ütés-, és vegyszerálló, és nehezen éghető. A különféle ablakprofilokra jellemző a záródó profilon kialakított vízelvezető horony, a szárnyprofil 3 szoros rugalmas gumitömítése, amely kiváló szél-, víz- és hangszigetelést biztosít valamennyi ablaktípusnak.
Az ablakainkat, télikerteket a fehér alapszínen kívül a más színekben is legyártathatjuk. A PVC ablakok hosszú élettartamúak, felületük a tisztításon túl semmiféle utókezelést nem igényel.

Ajtó ablak nyílászáró télikert karbantartás

Műanyag ajtó ablak nyílászáró télikert karbantartási igénye minimális, későbbi felületkezelést egyáltalán nem igényelnek, az időjárással szemben és az UV sugárzásnak ellenállóak.

Műanyag nyílászárók, ajtó, ablak, nyílászáró, télikert színválasztéka alapján, ma már az alap fehér szín mellett fa-utánzatú fóliázott, vagy tetszőleges színűre festett is ablak is megvásárolhatók. Egyik legnagyszerűbb tulajdonságuk, hogy a műanyag ablakoknak szinte nincsenek formai vagy méreti megkötéseik. A műanyag ablak vetemedésmentes, zárása, vízelvezetése kiváló. Ezen ablakok könnyen beszerelhetők, éppen ezért felújításhoz és új épületekhez, télikertekhez egyaránt nagyszerű választás. A PVC-ből készült ablakok vasalatai tartósak, és mivel több ponton záródnak, biztonságosak is. Részletesen a Műanyag nyílászáróknál találja.

Kérésére kollégáink egyedi árajánlatot készítenek Önnek a kiszállítás és a beépítés költségeivel együtt.

A legtöbb ablakrendszerhez különféle tartozékok pl. zsalugáter, redőny, rovarháló, reluxa megrendelhető.

Szolgáltatásaink: Ajtó ablak nyílászáró télikert

Télikert szerelése, télikert-teraszépítés, egyedi télikertgyártás, terasz lefedés, szélfogó-előtető gyártás, angol-akna kivitelezés. A télikert készítést gyakorlott szakemberek irányítják.

A PARTNER-DOORS Kft szolgáltatásait, beszereléseit Országosan, azaz Balaton környékén: Balatonfüreden, Siófokon, Balatonszárszón, Keszthelyen, Fonyódon, Balatonszepezden, Badacsonyban, Zamárdiban, Balatonvilágoson, Balatonlellén, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonföldváron, Balatonbogláron, Zánkán, Balatonfűzfőn, Révfülöpön, Budapest környékén, Stb.

Magyarországon: Tapolcán, Debrecenben, Tatabányán, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kaposváron, Pécsen, Szekszárdon, Veszprémben, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Esztergomban, Salgótarjánban, Szolnokon, Békéscsabán, Hatvanban, Stb.

A PARTNER-DOORS Kft műanyag  ajtó, ablak, nyílászáró, télikertek tervezésével, gyártásával foglalkozik, valamint terasz-télikert készítése-építése, beépítése. 

 • Kérjen ajánlatot mostAjtó ablak nyílászáró télikert termékeinkre, a jobboldalon találja az árajánlatkérő lapot.