Álláslehetőségek

Állás lehetőségek

Állás lehetőségek Budapesten, jó munkahely, jó fizetéssel, jó szakembert keresünk a télikert szereléshez. Budapesti álláslehetőség biztosítva. Igyekezz! Jelentkezz még ma ha érted az előtető, nyílászáró gyártó, nyílászáró beépítő, teraszbeépítő szakmát, ne szalaszd el életed lehetőségét Budapesten! Építész, gépészmérnöki és technikusi állás, 400.000.-Ft-600.000.-Ft/hó fizetéssel.

Jó szakembereknek budapesti álláslehetőség biztosítva. Ha van jogosítványod 3,5 tonnáig, érted az előtető, nyílászáró gyártást, beszerelést, teraszbeépítést, télikert beszerelést, nyílászárók gyártását, ne szalaszd el életed lehetőségét Budapesten! Szakmunka: lakatos, asztalos, tetőfedő stb.

Felveszünk betanított munkaerőt is!

Szükségünk van értékesítőre, de csakis felső szintű szakmai hozzáértés mellett, felsőfokú diplomával. (1 milliárdos forgalom bonyolítása úgy hogy vevő-centrikus felfogással, határozott vezetői rátermettséggel, 15-20 munkavállaló irányításával kerüljön az általunk gyártott termékeink a vevőhöz.) Magas munkabér, plusz nyereség orientált jutalék.

 Magyarországon és külföldön is dolgozunk! Kell jó munkaerő, jó fizetéssel! 

Szerelünk alumínium télikerteket, műanyag télikerteket alumínium merevítővel. Gyártunk alumínium profilból medencefedést, kocsibeállót, előtetőket, főleg terasz előtetőket, valamint teraszbeépítést is gyártunk és szerelünk. A felsorolt munkák gyártására és beszerelésére keresünk szak és betanított embereket. Állás lehetőség van sok szakemberre.

  • Nagy előny lehet a munkavállalónak az állás lehetőségek pályázására, ha van jogosítványa 3,5 tonnáig kisteherautó vezetésére (B), ha van szakmunkás bizonyítványa, szakmai gyakorlata. Előny ha tud alumíniumot hegeszteni argon védőgázos hegesztővel. Fizetés megegyezés szerint. 

A betanított állás lehetőségek Budapesten pedig a termékeink összeszerelésénél kisgépek használatának ismerete: vágó gépek: flex, dekopír fűrész, lánc fűrész, csiszoló gépek, fúró gépek, ütvefúrógép, ütve-csavarozó, vésőgép, menetbehajtó gép, kézi szerszámok. Használati tárgyak a kétágú létra, állványok, és egyéb speciális szerszámok: ékelők, üvegléc kiszedők, lézermérők, stb. Mindennapos szerszámok a mérőszalag, vízmérték, kalapácsok, stb.

Fizetés megegyezés szerint, a végzett munka mennyisége és minősége szerint, 310-360.-EFt/hó nettó Tel: 20 3360-643,  20 3366-902

A termékeink gyártására szerelésére ISO minősítésünk van, ezért ennek megfelelően oktatást fogunk tartani a gyártási sorrendről és a munkafolyamatának pontos végzéséről is szerelési sorrendről a szerelés minőségének betartásáról, elsősorban a statikai szerepet betöltő alkatrészek pontos szereléséről, valamint a vízzárás fontosságáról, a nyílászárók minőségi működésének beállításáról. 

Amennyiben az állás lehetőség felkeltette az érdeklődését, akkor jelentkezzen az elérhetőségeinken.

Termék értékesítő, építés irányító és ellenőrzés.

  • Építész mérnök, vagy építész technikusi állás lehetőség télikert gyártásához, télikert szereléséhez. Előny lehet ha van Építész kamarai tagsága és engedélye van az E-Napló vezetéséhez.
  • B kategóriás jogosítvány szükséges.
  • A helyszíni felmérések, télikert, elő tető, függönyfal, terasz előtető, terasztető esetében a helyszínen, alkalomszerűen még külföldön is.
  • A termék értékesítésnél jó kommunikációs és meggyőző készség.
  • Szükségünk van építész technikusra a télikert, teraszbeépítés építési napló vezetésére és a beszerelők irányítására, jó munkabér mellett.

Részletesebb tájékoztatás az állás kínálatunkon>>>>>>

Iroda: 1205 Budapest, Határ út 83.

Telefon: 20 / 336-0643, 1 / 287-8100

E-mail: partnerdoors@gmail.com 

Télikert, előtető teraszbeépítés építéséhez állás lehetőségek, amit a képek is ábrázolják. 

Télikert-elotetovel
télikert előtetővel
elo-teto-ausztriaban
elő tető ausztriában

 

 

 

 

 

 

allas-lehetosegek
állás lehetőségek
télikert építés
télikert építés
telikert-szerelese
télikert szerelése