Árajánlat kérés

Árajánlat kérés

Az ajánlatkérés menüpontunkon kérhet előzetes árajánlatot télikertre, medencefedésre, előtetőre, kocsibeállóra teraszbeépítésre, terasz előtetőre, függönyfalra, pergolára, nyílászáróra.

Az árajánlat kérés űrlapon olyan adatokat kérünk Öntől, melyek szükségesek (méretek), vagy nagyban megkönnyítik (képek a beépítés helyszínéről) az előzetes ajánlat kiszerkesztését. Ezen kívül az „üzenet” menüpontban lehetőséget adunk arra, hogy megossza velünk egyéni elképzeléseit, ahol tájékoztathat minket igényeiről. Éljen nyugodtan az üzenet lehetőségével hiszen egyrészt minden télikert egyedi, másrészt már az elején tudni szeretnénk, hogy miként képzeli el álmai télikertjét.

Kérjük, ne felejtsen el képet feltölteni a beépítendő területről, hogy pontosabb ajánlatot adhassunk Önnek! Amennyiben az árajánlatkérés elküldése során probléma merülne fel, megkérjük, hogy jellezze azt nekünk.

Ajánlatkérését elküldheti közvetlenül a partnerdoors@gmail.com e-mail címünkre is, illetve várjuk felmerülő kérdéseit a +36 1 287-81-00, illetve a +36 20 336-06-43-as  telefonszámainkon.

Télikert méretei

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)

arajanlat-keres-terasz-beepitesre
Terasz beépítése

Árajánlat kérés
Árajánlat kérés

Árajánlat
Árajánlat

aluminium-telikert
Aluminium télikert
 Télikert Budapesten Télikert ajánlatkérés Teraszbeépítés országosan A legmodernebb télikert építése

A télikert, illetve a terasz beépítése a fő nyílászárókat tekintve általában harmonika és toló-bukó ajtókkal történik. Természetesen további lehetőségek is vannak a télikert beépítésénél, a teljesség igénye nélkül: a bejárati ajtó, erkélyajtó. További nyílászárók lehetnek: bukó-nyíló, nyíló erkélyajtó, ablak, bukó ablak, stb.

 

teraszbeepites-budapesten
Teraszbeépítés Budapesten
teraszbeepites
teraszbeépítés

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat 

E-mail: partnerdoors@gmail.com
Telefonszám: +36 1 287-81-00, +36 20 336-06-43

Ezúton is szeretnénk megköszönni bizalmát , ajánlatkérést  a lehető legrövidebb időn belül megküldjük Önnek a megadott e-mail címre!

További szép napot kíván,

A Partner-Doors Kft. csapata