Bejárati ajtó bontás beszerelés

Bejárati ajtó bontás szerelés

Az ajtó lehet kétszárnyú is, lehet beszerelni oldal és felülvilágítót. Bejárati ajtók egyedi méretben is gyárthatóak. Bejárati ajtó bontás-beszerelés is a munkáink közzé tartozik.  Lehet toló vagy toló-bukó is a bejárat. Egyedi méreteket is gyártunk. Bontás-cserét, beszerelést is vállalunk. 

Bejáratunk ajtaja:

Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródó. A biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennélfogva drága) bejárati ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek.

Bejárat az első, amivel vendégeink találkoznak, sőt: az utcafront felé is ez az elem, amely a ház összképét leginkább befolyásolja. Nem mindegy tehát, hogy milyen a bejárati ajtónk külső megjelenése, esztétikuma. Különböző panelek felhasználásával vállalunk bejárati ajtó cserét. A panel és üveg is lehet biztonsági. Inkább ragaszkodunk ahhoz a megoldáshoz, hogy mi gyártjuk le az ajtót bármilyen méretben, akkor az biztonsági is lesz. Általunk gyártott biztonsági bejárati ajtó ára viszont a piacon drágább mint a szabvány bejárati ajtók. Érdemes erről beszélni, mert mi télikerteket gyártunk ISO minősítéssel, és mi minőségi anyagot használunk.

kép

Az ajtókat gyárthatjuk mélyen üveges, vagy vízszintes és függőleges szárnyosztásokkal tagoltan, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók. A bejáratunk ajtaja készülhet a szárnyba épített díszpanellel is. A bejárati ajtók paneljei mindegyike kérhető tömör kivitelben vagy katedrálüvegek széles választékával. Díszpaneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.

A bejáratnak az ajtói tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Sok esetben az ajtók fix oldal- vagy felülvilágítóval egészülnek ki, teret engedve még több fény bejutásának.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne bejárati ajtóinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

Ha már pontosan tudja, hogy milyen méretű bejárati ajtó szükséges Önnek, kérjen árajánlatot

Bejárati ajtópanelek több 100 típus kivitelben készülnek.

Bejárati ajtók műanyag profilból

A szép műanyag bejárat a homlokzat dísze, harmonikusan illeszkedik az épület karakterisztikájához, melyen öröm átlépni, és megérkezni az otthon melegébe. A műanyag ajtók egy emelt szintű lakáskultúra névjegykártyái, amelyek személyre szabott külsőt kölcsönöznek a háznak. A műanyag bejárati ajtók megjelenésükben sokfélék lehetnek, egyszerűek és így visszafogottak, vagy markánsak és ezáltal hangsúlyosak.

A műanyag ajtók előnyei

  • Kiváló minőség a nagy profil keresztmetszeteknek köszönhetően
  • Jó hőszigetelés a műanyag bejárati ajtók hőhídmentes küszöbe miatt
  • Speciális tömítések zárják ki a huzatot a bejárati ajtóknál
  • Sokoldalú megjelenési lehetőség
  • Magas betörésbiztonság

Műanyag bejárati ajtó küszöb

A műanyag bejárati ajtók küszöbe alacsony beépítési magasságának (20mm) köszönhetően alkalmasak mozgásukban korlátozottak lakásaikban való elhelyezésre is. A hőhídmentes műanyag bejárati ajtó küszöb kimagaslóan jó hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.

Műanyag bejárati ajtók kiemelkedő stabilitással

A műanyag bejárati ajtók rendszerét úgy alakítják ki, hogy a lehető legnagyobb acélmerevítést be tudja fogadni. Ebből és a beépítési mélységből adódóan az ellenálló képessége 30 %-kal nagyobb lett, mint az átlag műanyag bejárati ajtóké. Egy Olyan küszöbcsatlakozást használnak a műanyag bejárati ajtóknál is, hogy az ajtóprofil és a küszöb között megfelelő zárt kapcsolat jöhessen létre.

Azért, hogy a műanyag bejárati ajtók szélállósága és a sarokmerevsége megfelelő szinten legyen, a rendszerhez passzoló sarokmerevítéseket használnak. A kiegészítők széleskörű választéka lehetővé teszi a műanyag bejárati ajtók sokféle variációját. A műanyag bejárati ajtók többféle színben, acrylcolor és fautánzatú fóliás kivitelben is rendelhetőek.

Műanyag bejárati ajtó szerkezete

A műanyag nyílászárók alapanyaga nagy keménységű PVC, melyek minden esetben belső fémmerevítésekkel vannak ellátva. Ennek feladata, hogy növelje a profilok statikai terhelhetőségét, valamint ehhez csatlakoznak a nyílászárók vasalatai is.

A nyílászáró profilok minden esetben cellás felépítésűek. A légkamrák számának növekedésével nő a profilok hőszigetelő képessége, merevsége, és vastagsága is. A ma gyártott nyílászárók már UV-álló alapanyagból készülnek, így nem kell tartanunk azok besárgulásától. Motoros változatok az ajtók esetében ebből célszerű készíteni.

Alumínium profilból készült bejárati ajtó bontás, beszerelés is a termékeink közzé sorolandó. A jó statikai tulajdonságainak köszönhetően készülhet belőle több típusú bejárat. Egyéb más jó tulajdonságai felől érdeklődj az elérhetőségeinken.

A bejárati ajtó vasalatok időszakos olajozásán kívül semmilyen karbantartást nem igényelnek, nem kell festeni őket, könnyen tisztíthatóak. Nagy a formatervezők szabadsága , hiszen szinte bármilyen forma, alak könnyen megvalósítható belőlük, mindez egyre szélesebb színválasztékban. Többszörös szigetelésének köszönhetően szinte hermetikusan zár, fokozott hőszigetelésű és hangszigetelésű üvegezésével kiegészülve szinte kizárja a külvilág zajait. A bejárati ajtópanelek sok változata lehetővé tesz minden elképzelést.

Télikert-bejárat
télikert bejárat
ketszarnyu-bejárati-ajto
kétszárnyú ajtó
bejárati ajtó bontás

Üvegezés

A bejárati ajtók alapfelszereltsége:
4-16-4-LOW-E ARG üveg, k=1,1 W/m2K.  Különféle üvegtípusokkal. Kérésre ettől sokkal jobb hőszigeteléssel is tudjuk gyártani.

A bejárati ajtók vasalatrendszere

A bejárati ajtók több ponton záródó kilincsműködtetésű zárral lehetővé teszi a széles, rusztikus kilincscímek szerelését. A vasalatrendszer erős GU pánttal 3 dimenzióban állítható, amely biztosítja a bejárati ajtó tökéletes működését, precíz beállítását. A bejárati ajtó biztonságossága a kilincsszerkezettel növelhető, amely védett térről szerelhető, betörés ellen védett.

A bejárati ajtó szabvány mérete

100×210, 140×210, amely kiegészíthető oldal és felülvilágítókkal. Mi gyártók, ettől eltérő méretekkel is.

Gyártunk egyszárnyú ajtókat, kétszárnyú ajtókat, tolóajtókat, toló-bukó ajtókat, harmonika ajtókat, íves ajtó és boltíves ajtókat. Lehet a bejárati ajtó mellett oldalvilágító és felülvilágító. A nyitható mérettartomány így lehet 350×260 is.

A bejárati ajtó bontás, beszerelés

Győződjünk meg méréssel a falnyílás méretéről! A bejárati ajtók beépítése utólagos elhelyezéssel javasolt, külső nyílászáróknál a munkát bízza szakemberre, mert beszerelés után a jó működés érdekében utólagos illesztést kell végezni! A bejárati ajtók megfelelő légzárással rendelkeznek, így fűtött lakótérbe, lakóházakba, nyaralókba valamint közösségi, ipari és egyéb létesítményekbe építhetők be. Figyelem: a bejárati ajtó beépítése után biztosítani kell a helyiség megfelelő szellőzését! Különösen az esetleges utómunkálatok következtében növekedhet meg – szellőztetés hiányában – olyan mértékben a páratartalom, hogy a lecsapódott pára a bejárati ajtó szerkezetein, mint kondenzvíz keletkezik, és komoly károkat okozhat!

Karbantartása

A bejárati ajtók vasalatainak csúszó, forgó alkatrészeit évente egyszer érdemes műszerolajjal kezelni. 6-8 évente a fedőlakkot javasolt felújítani. A bejárati ajtó kereteit a háztartásban használt normál mosószerekkel lehet tisztítani. Lemosáshoz kéz meleg vizet használjunk! A bejárati ajtót ne tisztítsuk szemcsés súroló szerrel és karcolást okozó eszközzel! Óvjuk a bejárati ajtó vasalatait a víz behatolásától!

Fa Bejárati ajtók

Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródó. A biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennélfogva drága) bejárati ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek. Mi cégünk nem gyárt fa bejárati ajtókat.

Fa bejárati ajtó réteg-ragasztott, hossz-toldott borovi fenyő és tölgy.

A minőségjavítás érdekében a bejárati ajtók szerkezete több farétegből áll. A bejárati ajtó réteg ragasztott alapanyagát optimális hibakiejtés után hossz-toldjuk, tömbösítjük, majd vízálló faipari ragasztóval réteg-ragasztjuk. Tokban és szárnyban egyaránt jól bevált és biztos sarokkötést nyújtó dupla ollós csapot alkalmazunk, amely biztosítja a bejárati ajtó stabilitását, illetve a megbízható szerkezeti összeépítést.

A bejárati ajtók esetén kettős gumiprofilozást használunk, azaz a hőszigetelő profil 1 kemény és 2 lágy felütközéssel, valamint erősített széles alkatrészekkel készül, 68 mm vastagságban kivitelezhető.

bejarati-belterre
bejárat beltérre
ajto-szinek
ajtó színek
ajto-tele
ajtó tele
tömör bejárati ajtó
ajto-tuzgatlo
ajtó tűzgátló

ajtobelso-bejarati-ajtok

 

 

 

 

 

 

A bejárati ajtók felületkezelése

A hosszan tartó kültéri védelmet a fa bejárati ajtónak csak kiváló bevonatrendszerrel és a megmunkálási körülmények szigorú betartásával lehet biztosítani. Ennek köszönhetően a bejárati ajtó felületkezelése hosszú évekre biztosítja az időjárás okozta igénybevételek elleni védelmet és esztétikusan hangsúlyozza ki a természetes fa szépségét. A lazúrok tökéletes védelmet nyújtanak a bejárati ajtónak a biológiai károsítókkal szemben is.

Bejárati ajtó egyedi méretben, az Ön igényei szerint ISO minősítéssel:

-egyszárnyú bejárati ajtók (jobbos és balos nyitású és lehet kifelé nyíló is))
-kétszárnyú bejárati ajtó (jobbos és balos nyitású és lehet kifelé nyíló is)
-számtalan mintázat
-választható üvegezés
-rövid határidő gyártás
kedvező ár-minőség=PARTNER-DOORS Kft

Kiszeretném emelni, hogy bejárati ajtó lehet toló-bukó ajtó is, ami nagy nyitásteret biztosít a lakásnak.

A Bejárati ajtók bontása kedvező áron, rövid határidővel rendelhetők!

Rendelje meg bejárati ajtóját közvetlenül a gyártótól !

Bejáratnak az ajtaja lehet kétszárnyú is, lehet beszerelni oldal és felülvilágítót. Egyedi méreteket is gyártunk. Bejárati ajtó bontás és cserét is vállalunk.

Bejárati ajtó alapanyagok

A bejárati ajtógyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagokat és eszközöket használjuk. Ezek közé tartoznak a német ROPLASTO cég műanyag nyílászáró profilrendszerei, valamint a piacvezető európai vasalat gyártó, a ROTO termékei.
Bejárati ajtóink több pontos záródással, minőségi pántokkal és sarokmerevítéssel készülnek. A biztonság fokozására több lépcsőben, speciális vasalat-összetevők beiktatásával nyílik lehetőség.

Bejárati ajtónk – a ház dísze

Bejárati ajtónk az első, amivel vendégeink találkoznak, sőt: az utcafront felé is ez az elem, amely a ház összképét leginkább befolyásolja. Nem mindegy tehát, hogy milyen a bejárati ajtó külső megjelenése, esztétikuma.

Az ajtókat gyárthatjuk mélyen üveges, vagy vízszintes és függőleges szárnyosztásokkal tagoltan, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók. A bejárati ajtók készülhet a szárnyba épített díszpanellel is. Az ajtópanelek mindegyike kérhető tömör kivitelben vagy katedrálüvegek széles választékával. Díszpaneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.

Az ajtók tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Sok esetben az ajtók fix oldal- vagy felülvilágítóval egészülnek ki, teret engedve még több fény bejutásának. Bejárati ajtó bontás és cserét is vállaljuk.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne bejárati ajtóinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

Ha már pontosan tudja, hogy milyen méretű bejárati ajtó szükséges Önnek, kérjen árajánlatot

Kapcsolat: 06-20 3360- 643

Iroda: XX. Budapest, Határ u. 83.

E-mail: partnerdoors@gmail.com

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>