Bejárati ajtó kültérre

 

Cégünknél a bejárati ajtó kültérre az ajtó forma és nyílászárók megrendelése, fizetése, szállítása, beépítése a felsorolt módon történik. Érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén és kérje kollégáink segítségét és szaktudását, hogy minél hamarabb megkaphassa új bejárati ajtaját.

Bejárati ajtó kültérre,

Díszpaneles felületű ajtók oldal és felülvilágítóval.

Szín. Vízbázisú festék, Tölgy 4 szín, fenyő 5 szín

Műanyag bejárati ajtó, kültéri is lehet. Tömör ajtó, ajtó vásárlás, ajtó árak. A beépítés, beszerelés legyen a szakember feladat. Az ajtó értékesítése mellett a bejárati ajtó beszerelése is fontos munkáink egyike.

kép

Ha kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust postán vagy e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót. Kültéri bejárati ajtóról bővebben olvashat>>>>>

Kapcsolat: 06-20 3360- 643

E-mail: partnerdoors@gmail.com

Bemutatóterem: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Ajtó vásárlás legfontosabb szempontok  szerint: kültéri bejárati ajtók, tömör ajtó, üveges kültéri ajtó, ajtó vásárlás díszpanellel, ajtó árak, ajtó beépítés, ajtó értékesítése, fémajtók beszerelése. Ki szeretnénk emelni, hogy egyedi bejárati ajtókat gyártunk, ami lehet toló-bukó ajtó, különleges méretekben, egyszárnyú bejárati ajtó, kétszárnyú bejárati ajtó, harmonika kültéri ajtó. Az ajtót lehet kérni kutyakijáróval is.

MEGRENDELÉS MENETE

Cégünknél a nyílászárók megrendelése, fizetése, szállítása, beépítése a következő módon történik nyílászáró beépítés, csere esetében.

  • Ön árajánlatot kér cégünktől személyesen telefonon, e-mailen, üzletkötőn keresztül, Mi 24 órán belül megadjuk Önnek árajánlatunkat
  • Amennyiben ajánlatunk szimpatikus volt az Ön számára, kollégáinkkal előre egyeztetett időpontban felmérjük az Ön nyílászáróit
  • A következő lépésben Ön befárad üzletünkbe, vagy felkeressük Ön személyesen a  megrendelés, szerződés céljából
  • Az Ön nyílászáróinak gyártása akkor kezdődik meg, ha Ön befizette az 50% előleget a szerződés értelmében, a lehetséges fizetési módok szerint. (átutalás, készpénz, előre fizetés, stb)
  • Amint az előleg befizetése megtörtént, Önnek nincs más dolga, mint megvárni, míg nyílászárói határidőre elkészülnek
  • Amint az Ön nyílászárói elkészültek, kollégáink jelentkeznek a szerződéskötéskor megadott elérhetőségek egyikén, és leegyeztetik Önnek a beépítés időpontját.
  • A beépítést megelőzően Önnek nincs más dolga, mint a befizetni a II. részszámlát a lehetséges fizetési módok szerint.
  • A beépítés befejezését (mely jellemzően nem tart tovább 1 napnál) kollégánk felkeresi Önt a beépítés helyszínén, és közös szemrevételezés és elfogadás  után Ön kiegyenlíti a végszámlát a fizetési módok egyikén a szerződés szerint.
Bejarati-ajto
bejárati ajtó