Bejárati ajtó kültérre

 

Cégünknél a beltéri ajtó forma és bejárati ajtó kültérre az ajtó forma és nyílászárók megrendelése, fizetése, szállítása, beépítése a felsorolt módon történik. Érdeklődjön a megadott elérhetőségek egyikén és kérje kollégáink segítségét és szaktudását, hogy minél hamarabb megkaphassa új beltéri- bejárati ajtaját.

Bejárati ajtó kültérre.

TURUN, RÓMA  fémajtók,

WRACLAW, GDYNIA mart felületű fa ajtók oldal és felülvilágítóval.

Szín. Vízbázisú festék, Tölgy 4 szín, fenyő 5 szín

A Porta Doors bejárati ajtók biztonságosak, tűzállóak.  Fém fa bejárati ajtó, kültéri és beltéri is lehet.  tömör ajtó, ajtó vásárlás, ajtó árak. A beépítés, beszerelés legyen a szakember feladat. Az ajtó értékesítése mellett a bejárati ajtó beszerelése is fontos munkáink egyike. Tűzgátló Bejárati ajtó beltérre is van, amit a következő oldalon olvashat.

kép

Ha kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust postán vagy e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót. Kültéri bejárati ajtóról bővebben olvashat>>>>>

Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 06-20 336-6902

E-mail: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu

Bemutatóterem: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Ajtó vásárlás legfontosabb szempontok szerint: A Porta ajtók, fém fa bejárati ajtó, kültéri bejárati ajtók, tömör ajtó, ajtó vásárlás, ajtó árak, beépítés, értékesítése, fémajtók beszerelése.

MEGRENDELÉS MENETE

Cégünknél a nyílászárók megrendelése, fizetése, szállítása, beépítése a következő módon történik nyílászáró beépítés, csere esetében.

  • Ön árajánlatot kér cégünktől személyesen telefonon, e-mailen, üzletkötőn keresztül, Mi 24 órán belül megadjuk Önnek árajánlatunkat
  • Amennyiben ajánlatunk szimpatikus volt az Ön számára, kollégáinkkal előre egyeztetett időpontban felmérjük az Ön nyílászáróit
  • A következő lépésben Ön befárad üzletünkbe, vagy felkeressük Ön személyesen a  megrendelés, szerződés céljából
  • Az Ön nyílászáróinak gyártása akkor kezdődik meg, ha Ön befizette az 50% előleget a szerződés értelmében, a lehetséges fizetési módok szerint. (átutalás, készpénz, előre fizetés, stb)
  • Amint az előleg befizetése megtörtént, Önnek nincs más dolga, mint megvárni, míg nyílászárói határidőre elkészülnek
  • Amint az Ön nyílászárói elkészültek, kollégáink jelentkeznek a szerződéskötéskor megadott elérhetőségek egyikén, és leegyeztetik Önnek a beépítés időpontját.
  • A beépítést megelőzően Önnek nincs más dolga, mint a befizetni a II. részszámlát a lehetséges fizetési módok szerint.
  • A beépítés befejezését (mely jellemzően nem tart tovább 1 napnál) kollégánk felkeresi Önt a beépítés helyszínén, és közös szemrevételezés és elfogadás  után Ön kiegyenlíti a végszámlát a fizetési módok egyikén a szerződés szerint.
Bejarati-ajto
bejárati ajtó