Előtető

Előtető, terasztető, elő tető teraszra

Előtető készítése profin, terasz fedése. A terasztető úgy van elkészítve a vevő kérésére, hogy az későbbi tervezéssel az elő tető tovább bővíthető.

Ajánlatot kérek előtetőre!

A teraszfedése, terasztető úgy van elkészítve a vevő kérésére, hogy az későbbi fejlesztés esetén tovább bővíthető zárt helyiséggé, télikerté. Az elő-tető kitöltésének anyaga készülhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Az elő tető tartó szerkezete készülhet műanyagból vagy alumíniumból.

Terasztető építésére ISO minősítéssel rendelkezünk

Előtetőt és terasztetőt sok helyre lehet építeni: bejárati ajtók fölé, garázsajtó fölé, ház oldalához kapcsolódó terasz fölé, vagy ahova autóval is be lehet állni. Az elő tető lehet dísze a háznak és eső ellen is véd. A rákerülő fedőanyag lehet zsindely vagy átlátszó polikarbonát, esetleg üveg is. A tetőnél használjuk a polikarbonátot ami beengedi a fényt, de az esőt és az Uv sugár egy részét nem. Lehet üveg is az elő tető, de nyáron kissé meleg.

Az elő tető színe lehet akár fa utánzatú is, de bármilyen színt tudunk produkálni, gyártani és szerelni. A terasz elő tetők sok változatban készíthető, gyártható. Érdemes erről konzultálni a tervezőinkkel is.

A fedett terasz ma már nélkülözhetetlenen a családi házaknál. Az előtető készítése, teraszfedés többféle anyagból készülhet. Előtető teraszra ma már elképzelhetetlen, mert teraszát e nélkül csak részben lehet kihasználni. Tovább olvasom>>>>

Videó megtekintése az előtetőről!

Javasoljuk, hogy a terasz előtető vagy terasztető szerkezete alumíniumból készüljön, mert tartós, statikailag kiváló, bármilyen színben elkészíthető. Árajánlat kérés>>> 

Télikert, előtető, kocsibeálló

Az előtető, terasztető készítése azért is jó megoldás, mert a teraszon, vagy a bejárat előtt nem ázik el a kint hagyott lábbeli, játékok, egyéb használati eszközök. Elő tető üveggel, vagy üvegtető is lehet a teraszon, vagy más hasznos lakáshoz tartozó terület felett.

előtető Ausztria

A vevő kérésére az elő tetőt úgy készítjük el, hogy az későbbi időpontban, tovább bővíthető zárt helyiséggé, pl: télikertté, zárt terasszá. Ennek megfelelően az elő tető üvegből is lehet, amit hőszigetelten készítünk el, hogy az tovább bővíthető legyen télikerté, zárt helyiséggé.

Videó megtekintés

Tető váz készülhet alumíniumból, műanyagból külső alumínium merevítéssel ami statikai szerepet tölti be.

Ha télikertet, elő-tetőt szeretne vásárolni, kérjen árajánlatot, majd kérje a további ingyenes szolgáltatásainkat, fáradjon be a irodánkba. Tervező mérnökeink pontosan kiszerkesztik az előtető méretekkel az árajánlatot, a végleges gyártható üvegtetőt, üveg elő tetőt, panel tetőt, stb.

előtető

Elő tető leírás részletesebben:

A cégünk fő profilja a télikert gyártása, terasz beépítése, ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az előtető készítése is. 

elo-teto-majd-telikert
elő tető majd télikert
teraszteto-latvanyterve
terasztető látványterve
eloteto-teraszteto-latvanyterve
előtető terasztető látványterve
teraszteto-eloteto
terasztető előtető

 

A zuhogó eső a nyári hőségben aranyat ér a terasz előtető, és vannak esetek, amikor szívesen megúszná , hogy bőrig ázzon.

Az előre látó háztulajdonosok a bejárat előtti előtetővel védekeznek ez ellen.

 

A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalából, hullámlemezből készült vas tartóvázas előtetőt.

Ha esetleg ilyen van Önöknek is a bejárati ajtó felett érdemes elgondolkodni a cseréjén, egy modernebb, stílusosabb és szebb előtetőt építtetni.

Erre kifejezetten alkalmas a Partner-Doors Kft előtetőinek széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az ideális választás. Minden esetben törekszünk arra, hogy tartós legyen, ezért a vázat, ami a statikai szerepét is betölti az elő tetőnek, alumíniumból készítjük.

Előtető alakos budapesten

Az elő tető kialakításokhoz leírásainkkal és képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani.

–  Kisebb előtetők esetében bármilyen forma lehetséges; íves, alakos, kerekített, sima tető is, általában ezeket a falra lehet szerelni.

–  Nagyobb előtetőknél, főleg a terasz előtetői, vagy kocsi beálló előtetői támasztó lábakkal van alátámasztva. Előtető lehet alakos, íves, és a tető kialakítás is lehet kerek, íves, nyereg, fél-nyeregtetős. 

Ingyenes árajánlat kérhető előtetőre: e-mailben,vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat. Szükséges a telefonszámot is megadni, valamint képet küldeni, ha lehetséges.

Fedett teraszra ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető előtetők esetében, telefonon, személyesen felméréskor vagy a irodában.

Az árajánlat elfogadása után, felmérés, szerződéskötés, gyártás, szerelés.

A szerződésben foglaltak szerinti határidőre kiszállításra, szerelésre kerül az előtető.

Bármilyen szín választási lehetőség van az előtető gyártásánál.

Műszaki információk:

A tartószerkezet alumíniumból készül polikarbonát terasztető esetében is, ami lehet 4-cm vastagságú átlátszó műanyag lap is a polikarbonát helyén.

Az előtetőnek 1 méternél nagyobb kinyúlása van a faltól, akkor tartólábakat helyezünk el, megbeszélés szerint, hogy terasza fedve legyen.

A polikarbonát lemezek lehetnek, áttetsző, bronz, opál /tej/ színűek, a 4-cm vastagságú műanyag tábla pedig átlátszó, mint az üveg.

Minden elő tető alumínium vázból gyártunk, ami időtálló, mert nem rozsdásodik, nem hajlik el, nem teszi tönkre a fagy, víz és bogarak.

előtető Sopronban

A terasztető, vagy kocsibeálló tetői lábakon áll mivel meg kell felelni a statikai követelményeknek. Az Alumínium időálló, örökös, színtartó a szinterezése a  felhasználható anyagok közül a legjobb, ezért előtetőt készíteni is nagyon praktikus belőle.

Ha fedett teraszra van szüksége, keressen meg bennünket, vagy kérjen árajánlatot terasz fedésre.

Előtető fából? Mi ennél jobbat ajánlunk!

Nem készítünk fából, acélból elő tetőt, mert nem időtállók. Mi a modernebb anyagokat, profi módon használjuk és modernebb terasztető alakzatokat készítünk előtetőként. Mi tervezzük meg a terasz, télikert, terasztető, pergola gyártását, kivitelezését a vevő elképzelése szerint. Vállalunk akár 10 métert áthidaló elő tetőként, vagy sátor váz gyártásánál is. Az Aliplast profilokból készült télikert elő tető, függönyfal, sátor váz, nagy teherbírású. Általunk fejlesztett alumínium profilból készült medencefedés, pergola elő tető  kiváló  minőségű, amit lehet színterezni, festeni, vagy műanyag takaróval takarni, ezért nem igényel utólagos kezelést.

Alumínium-pergola
Alumínium pergola

előtető csatorna 

 

 

Az alumínium pergola nagyon hasonlít az terasztető vázszerkezetéhez, mivel csak a polikarbonát kell rá és a csatorna.

elő tető
elő tető
elő tető
elő tető Balatonszárszó
elő tető Balatonszárszó
elő tető Balatonszárszó
terasztető - előtető
terasztető
elo-tető-és-telikert
elő tető és télikert
terasztető - előtető
terasztető
eloteto-es-telikert
előtető és télikert
elkeszult-teraszteto-telikert-budapest
Elkészült terasztető Télikert Budapest
a mennyezet
előtető a teraszra
elkeszult-telikert-budapesten
Elkészült télikert Budapesten
teraszteto
terasztető
elo-eto
előtető tervezés alatt

 

 

 

 

 

A falra szerelhető előtető, úgy van tervezve, elkészítve, hogy akár a megrendelő is könnyedén felszerelheti. ennek az ára 20-50000.-Ft/nm2 között van.

Nagyobb előtetőket, például: terasz elő tető, terasztető, kocsibeálló, mi szoktuk felmérni, gyártani, szerelni a helyszínen. A felmérésért, tervezésért, gyártásért, szerelésért felelősséget vállalunk, a beszerelt késztermékre pedig garanciát. Tovább olvasom>>>>

elő tető Gombán

Előtetők szerelését országosan végezzük, fedett terasz tervezését, nagyobb terasztetőnél helyszíni felmérést is vállaljuk ingyenesen: Magyarország területén elsősorban Budapesten, Pest megyében: Érden, Budaörsön, Mogyoródon, Veresegyházán,  de dolgozunk Zalaegerszegen, Sopronban, Győrben ,Debrecenben, Miskolcon, Egerben, Szombathelyen, Székesfehérváron, Veszprémben, Szolnokon, Nyíregyházán és fel sem tudjuk sorolni, hogy hány településen van már referenciánk.

Felkapott manapság az üvegből készült terasztető. Elő tető hőszigetelt üveggel azért célszerű, mert később télikertté alakítható.

Köszönjük, hogy végigolvasta az oldalunkat, ami a teraszra szép a házához illő az Ön által elképzelt színben, alakban is megvalósíthatóvá váljon, akkor érdemes minket választani.

Kapcsolat
Árajánlat kérés

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>