Előtető kisállatnak

Előtető kisállatnak

Előtető kisállatnak, elő tető kisállatnak fontos, mert véd a csapadék ellen. Előtetőt a teraszra is lehet építeni, ahol a kutyaház is található.

Amikor előtető kisállatnak szeretnénk építtetni, akkor fontos eldöntenünk azt a kérdést, hogy szeretnénk-e később továbbépíteni és ha igen, akkor fontos-e a hőszigetelés. Minden esetben, tehát hőszigetelt és hőszigetelés nélküli beépítés esetében egyaránt lehetőségünk van arra, hogy több ütemben építsük be a teraszunkat, télikertünket.

Amennyiben pénztárcánk, vagy egyéb tényezők miatt részekre bontjuk a beépítést, úgy első ütemben egy előtető kisállatnak, második részben pedig a terasz további részeinek beépítése következik. Amennyiben később lakóterünket kívánjunk bővíteni, úgy érdemes már az előtetőt hőszigetelt rendszerből készíttetni. De abban az esetben is, ha virágainkat akarjuk átteleltetni. Amennyiben fel sem merül a hőszigetelés kérdése a teraszbeépítésénél, úgy elegendő a hőszigetelés nélküli rendszer építése. 

Fontos tisztázni, hogy mit értünk hőszigetelt, illetve hőszigetelés nélküli építési módon.

eloteto szigetszentmikloson - előtető kisállatnak - elő tető kisállatnak
előtető Szigetszentmiklóson

Először a hőszigetelt rendszerről néhány szóban:

Cégünk hőszigetelt rendszerek esetében két fő profilt használ, alumíniumból illetve műanyagból készült szerkezeteket. Ezek a profilok, mind statikailag, mind hőszigetelés szempontjából speciálisan, télikert gyártásra lettek kifejlesztve, előtető kisállatnak. A hőszigetelést akár műanyag, akár alumínium rendszerről van szó, a hőszigetelést főleg a légkamrák kialakítása által érhető el. Műanyag esetében belső zártszerlvény biztosítja a statikát, a légkamrák kialakítása pedig a hőszigetelést. Alumíniumból készült profiloknál a gyártásnál alkalmazott alapanyagok biztosítják a megfelelő szilárdságot. Továbbá alumíniumból készült profil esetében általában egy műanyag elem szakítja meg a hőhidat. Mindkét rendszer a RAL színskála szerint választható, sőt, akár fahatású színben is! 

Fontos megjegyezni, hogy a hőszigetelési tulajdonságot főleg az üvegezés biztosítja. Hőszigetelt előtetők esetében, cégünk két fő alapanyagot kínál, az üveget illetve a polikarbonátot. Mindkét változat több méretben választható. Három méret váltakozik általában, 24-32-40 mm- vastagságban. Előtetőnél fontos, hogy amennyiben nagy fesztávolságról van szó, úgy kizárólag alumínium szerkezetből készül a tető, a későbbi nézeteltérések elkerülése végett. Mivel a műanyag rendszer csak korlátozottan működik mint üvegtetőrendszer. Bizonyos esetekben, polikarbonát fedés esetén is, alumíniumból kell készíteni a tetőt.

Hőszigetelés nélküli rendszerek

Nos ebben az esetben a lehetőségek széles tárháza kínálkozik, hiszen ebben az esetben szabad utat engedve fantáziánknak, szinte bármilyen alakú és méretű előtető kisállatnak készíthetünk. A napjainkban divatos íves szerkezetek, melyek nem rendelkeznek szinte semmilyen hőszigetelési tulajdonsággal, viszont esztétikailag igazán impozánsak. Nos ebben az esetben is fontos kérdés, hogy szeretnék-e később kibővíteni az előtető kisállatnak teljes teraszbeépítéssel. Az előtetők választéka Cégünknél valóban csak az Ön fantáziájára van bízva, azonban ha később szeretné továbbépíteni, akkor nyilván figyelembe kell venni, hogy az összhatás milyen lesz.

előtető kisállatnak:

Fontos még megemlíteni, hogy a hőszigetelés nélküli rendszerek esetében igen elterjedt megoldások a mobil, eltolható falak, lapozható üvegajtók, stb. Az előtető kisállatnak kiválasztásánál érdemes ezen lehetőségeket is végiggondolni. A szerkezetek anyagai általában egy alumínium zártszelvényből, valamint az üvegezést biztosító plexiből, polikarbonátból, esetenként edzett üvegből készülnek. Az edzett üveg esetében viszont döntés helyzetbe kerülünk, hiszen az ár csak csekély mértékben alacsonyabb mint a hőszigetelt rendszer esetében. Ezt az üveg kialakítása okozza, valamint a hozzátartozó szerelvények ára. Ugyanis az üveg magától értetődően, nagy mértékben nehezebb, mint a plexi, vagy a polikarbonát, illetve a szendvicspanelek, vagy egyéb alkalmazott paneles szerkezetek. 

Ha sikerült eldönteni, hogy mi is az, ami a leginkább megfelel Önnek, akkor kérjen egy árajánlatot, mely alapján nagyságrendileg tisztában lesz azzal, hogy mekkora anyagi ráfordítást igényel álmának megvalósítása. Amennyiben kérdése van, kérem keressen minket a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken! 

Terasz beépítést az ország bármely pontján vállalunk, a teljesség igénye nélkül: Budapest, Debrecen, Sopron, Balaton és környéke, Győr, Pécs, stb. Előzetes egyeztetés után a terasz beépítéshez szükséges felmérést akár Ausztriában, Szlovákiában is elvégezzük!

eloteto patyon - előtető kisállatnak - elő tető kisállatnak
előtető Pátyon

Miért hasznos az előtető kisállatnak is?

Számos indok létezik, amely az előtető kisállatnak építése mellett szól. Ezeket érdemes áttekintetni, mérlegelni, hiszen olyan előnyöket hozhat magával egy megfelelően elkészített előtető, amelyek hosszútávon is hasznosak lehetnek számunkra. 

Melyek ezek?

  • Az előtető kisállatnak a teraszra is, védi a falat és a nyílászárókat az időjárás viszontagságaitól. Felfogja a heves esőzéseket, a jeget vagy éppen a havat, így sokkal kevésbé károsodik például a bejárati ajtó anyaga.
  • Megvédi kutyáját, állatait az égből érkező csapadéktól és biztonságot jelenthet nekik a borús időben.
  • Nyáron, amikor tombol odakint a kánikula, hatalmas segítséget jelenthet egy elő tető a kisállatnak, ami árnyékot biztosít az ajtó előtt. Ha nem tűz oda állandóan a nap, akkor sokkal nyugodtabb szívvel hagyhatjuk nyitva szellőztetés céljából is a nyílászárókat.
  • Öltözteti a házat. Egy szép előtető nem csak praktikus funkciókkal bír, hanem dekorelemként is szolgál.

Ön is szeretné felfedezni az elő tető kisállatnak előnyeit? Tapasztalja meg a segítségünkkel! Tekintse meg a cégünk által kínált lehetőségeket, és bátran forduljon hozzánk egyedi igényeivel, felmerülő kérdéseivel! Az előtetőket teraszra úgy tervezzük meg, hogy az későbbiekben télikertnek beépíthető legyen, akár kutyakijáróval is.

Kérjen ingyenes árajánlatot!>>>>>>

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>