Eltolható üvegfal

Eltolható üvegfal rendszer az új termékünk. Nyitott terasz eltolható üvegfal.

Nyissa ki teljesen teraszát egy eltolható üvegfal rendszerrel. Tekintse meg inspirációinkat az ötletekért az eltolható üvegfal rendszerekről!

Teljesen nyitott terasz. Az összes funkciójának élvezhetjük előnyét!  Meleg nyári időben kellemes, jól szellőző, nyitott teraszt nyújt számunkra! Becsukott állapotában védi a széltől és más időjárási körülménytől a teraszunkat, növényeinket, bútorainkat!

A eltolható üvegfal rendszereknél figyelmükbe ajánljuk, hogy ezen szerkezet nem hőszigetelt rendszer, így a hideg téli időkben, nem nyújt akkora védelmet a növényeinknek mint egy hőszigetelt rendszer. Ezt leszámítva minden téren egy kellemes, esztétikus megjelenést biztosít teraszunknak!

Ezek a keret nélküli eltolható üvegfal rendszerek működésileg összeolvasztják a tolóajtók nyitás módját és a harmónika ajtó által nyújtott nyitott tér érzetét!

A eltolható üvegfalról

Cégünk új termékcsaládja által behozott üvegfüggöny, más néven üvegfal rendszer. Ezek a rendszerek hatalmas lehetőségeket nyújtanak számunkra! A nyitás iránytól kezdve az üveg vastagságán keresztül a zár megoldásig.

A nyitásirányt tekintve szinte minden irányba nyitható. Befelé vagy kifelé, de akár két irányba is nyithatóak ezek a rendszerek, így válva teljes mértékben az Önök igényeinek megfelelővé! Nyitás módja nagyban hasonlít a harmónika ajtó rendszerekre! Eltolható rendszerek-nél ugyanúgy egy főszárny nyitása után nyithatjuk ki a szerkezetet. Miután kinyitottuk a főszárnyat a többi szárnyat egymásra „lapozva” nyitjuk ki a meghatározott irányba. 

 

 

 

 

 

 

Előnyök és hátrányok

Eltolható üvegfal rendszerek előnye a harmónika ajtó rendszerekkel szemben, hogy nyitott állapotban jóval kevesebb helyet foglal el. Ezzel segítve a hasznos tér nagyságát! Ellenkező esetben viszont hátránya az, hogy ez a rendszer nem hőszigetelt rendszer. Így a hideg téli napokon, zárt állapotban nem tartja meg a meleget a teraszunkon!

Ha a hőszigetelés és a nagy nyitott tér fontos Önnek, kérem tekintse meg a harmónika ajtó lehetőségeinket!

 Profil rendszer:

Ezen rendszer speciális szárnyprofillal rendelkezik. Eltolható rendszerek-nek a profiljai alumíniumból készülnek, melyek a kialakításából köszönhetően működik a sínben amiben elhelyeztük! Az üvegpaneleket kizárólag biztonsági edzett üvegből gyártjuk, amelyek 8, 10 12 mm vastagságúak lehetnek, az igényektől függően!

eltolható üvegfal

Üvegvastagság:

2200 mm-ig 8mm ESG
                3000 mm-ig 10 mm ESG
                2600 mm-ig 12 mm ESG

Eltolható rendszerek szárnyainak a darabszáma:

                egy irányba maximum: 12 db
Alsó sin:
                52 mm vastag
                45 mm mély, amely sülyeszthető
Felső sin:
                40 mm magas
                42 mm széles

Kérjen árajánlatot most! Ide kattintva!