Nyílászárók Budapesten

Nyílászárók Budapesten, nyílászárók Budapest környékén. Nyílászárók akcióinkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen nyílászáró, ablak, télikert árajánlatot. Nyílászárók Budapesten kedvező árban, a Télikert nyílászárói extra minőségben.

A nyílászáró Budapesten történő cseréjéről jó tudni. Kérjen árajánlatot>>>>

Mit tartalmaz egy nyílászáró (ajtó, ablak) ára?

Komplett tokszerkezetet, üveggel, működtető vasalattal és kilinccsel. Az ablak vagy ajtó ára nem tartalmazza a kiszállítást, beépítést, kőművesmunkát, külső-belső párkányokat, takaróléceket (szegőléc), redőnyt, szúnyoghálót, reluxát, stb. Kiegészítő termékeket minden esetben külön igény szerint számoljuk ki. Nyílászáró vásárlás további szempontjai.

Az ablak és ajtó, nyílászáró cseréjét a lakásfelújítás melyik fázisában kell elvégezni?

A nyílászáró bontásos cseréje esetén az új ablak és ajtó beépítését legkésőbb a festés, glettelés, burkolás előtt érdemes elvégezni. Bontás nélküli nyílászáró csere és panellakások esetén többnyire mindegy.

nyílászárók Budapesten

Mennyi idő alatt készül el a munka (nyílászáró csere)?

Fontos kérdés! A megrendeléstől számított gyártási idő minden nyílászáró termékünknél más (2-6 hét között), amit az adott ajtó, ablak részletes ismertetőjénél talál meg. Az ajtó, ablak megérkezését követően időpont egyeztetés történik, és a legközelebbi mindkét fél által jóváhagyott időpontban a végezzük el az ajtó, ablak beépítését. A nyílászáró Budapesten történő beépítés időtartama a munka mennyiségétől és a rendelt kiegészítőktől is függ, komplett lakás, családi ház esetén 1-2 nap. Egy ablak vagy ajtó bontása cseréje esetén átlagosan 2 óra. 

Mire kell számítanom nyílászárók cseréjének kivitelezésekor?

Többnyire reggel 8-9 között kollégáink megérkeznek a helyszínre. Ezután az új ablak és ajtó elemek valamint a szerszámok a munkaterületre kerülnek. Megkezdődik a régi nyílászáró elemek bontása majd az új ablak, ajtó beépítése. Ezt követi az ablak, ajtó szigetelése, majd párkányok, takarólécek szerelése, majd a redőny, szúnyogháló, reluxa kerül a helyére. Végül az ajtó, ablak finombeállítása, illetve az átadás-átvétel.

Hogyan készüljek a nyílászárók Budapesten történő beépítésére?

A helységekben, ahol nyílászáró csere lesz, érdemes a portól védendő tárgyakat és a padlót letakarni illetve a nyílászáró előtti részeket kiüríteni, hogy hozzáférhetőek legyenek. A kollégák megérkezése előtt olyan ablak vagy ajtó előtt, ahol nehézkes a parkolás, érdemes gondoskodni megfelelő parkolóhelyről!

A nyílászárók Budapesten történő beépítés tartalmaz kőművesmunkát, azaz esztétikai helyreállítást?

Nem, de festő, szigetelő, kőműves megfelelően kijavítja, helyreállítja..

Szükséges-e kőművesmunka?

Az ablak, ajtó (erkély) bontás nélküli (tokba építés) cseréje és a panel épületek esetén, a falon utómunka nem keletkezik. Néhány kivételtől eltekintve minden egyéb esetben szükség van utómunkára. A festés és kőművesmunkát vállalni nem tudjuk.

Nyílászárók Budapesten,

Miért szükséges kőművesmunka?

A nyílászáró csere folyamán a belső fal részek, burkolatok sérülhetnek (állapottól függően). Ennek helyreállítása kőműves vagy festő munkát igényel. A külső falrészek többnyire sértetlenek maradnak. Speciális tokbontási módszerünkkel a fal sérülése az ajtó körül a lehetőségekhez képest minimális. Fontos, hogy a helyreállítási munka csak egy esztétikai helyreállítás, minden általunk beépített ablak, ajtó kiszigetelve, beállítva kerül átadásra, így beépítés után funkciójukat azonnal 100%-ig betöltik! A nyílászáró beépítést követően a festő és egyéb munkák végzése folyamán vigyázni kell arra, hogy a nyílászárók ne sérüljenek, valamint nyitásmódokat működtető vasalatra por ne kerüljön.

Mit számít, hány légkamrás a szerkezet?

Attól függ, hogy a nyílászárók szerkezete hány légkamrás, hogy az elválasztandó teret hány légréteggel választja el szerkezeten belül (ez az érték a profil jellemzője). Ez az érték háromtól nyolckamrásig változhat. Létezik két légkamrás ablak is, de ezek régi, elavult szerkezetek, nem forgalmazzák. A légkamra fontos, hiszen minél magasabb légkamra számú egy szerkezet, annál jobban hő- és hangszigetel, illetve annál jobb a statikája. A háromkamrás nyílászáró szerkezetek K(U) értéke K(U)=1,5. Mi cégünk ma már csak 5-8 légkamrás nyílászáró profilokból gyárt. Az öt légkamrás szerkezetek K(U)=1,3Wm2K között vannak. 6-8 kamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=1,1 – 0,9Wm2K értéket produkál.

telikert-tolo-ajto
télikert toló ajtó
nyilaszarok
nyílászárók
nyilaszaro-budapesten
nyílászáró Budapesten
nyilaszarok-budapesten
nyílászárók Budapesten

Mi a nyílászárók beépítési mélysége?

A beépítési mélység a nyílászárók profiljai egyik jellemzője, tulajdonképpen az ajtó, ablak profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. Az öt légkamrás 70mm, a hat-nyolckamrás 80mm beépítési mélységgel rendelkeznek. A beépítési mélység növelésével párhuzamosan javul az ablak és ajtó statikája, hő és hang szigetelése.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen bennünket az elérhetőségeinken.

kép

A+ energiaosztályos német nyílászárók akciósan, közvetlenül a gyártótól.

Értesítjük a nyílászárók Budapesten, nyílászárók Budapest környékén élő vásárlóinkat, hogy a Budapest XX kerületben Határ út 83 sz. alatt található a irodánk, ahol megtekintheti a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi utat, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.) Nyílászárók Balaton környékén és nyílászárók Budapesten azaz Országosan forgalmazzuk.

Az akciónkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen nyílászáró, ablak, télikert árajánlatot.

Ha kültéri ajtókról, nyílászárók Budapesten, részletes tájékoztatást szeretne kapni kérjen személyes találkozót.

Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 061 287-81-00, fax: 06-1-287-81-01

E-mail: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>