Télikert akció

Télikert akció, terasz beépítés akció

Télikert akció, gyártás, építés, terasz beszerelés, terasz beépítés akció, terasz befedése, szigetelése, teraszra télikert telepítése.

 

Kérje most ingyenes árajánlatunkat!

 

 Teraszbeépítés Télikert akció, előtető és medencefedés tervezése, kivitelezése akciós áron, ISO minősítéssel. Árajánlat adását követően mérnökeink felmérik a helyszínen a beépítendő területet.

TERASZ BEÉPÍTÉSE, TÉLIKERT AKCIÓ – ÉPÍTÉS KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL !

MÁRCIUSI TÉLIKERT AKCIÓ!

A Partner – Doors Kft. 2023. MÁRCIUSI hónapban is hőszigetelt télikert- és teraszbeépítésre  50%-os árengedménnyel kedveskedik ügyfeleinek.

Télikertek, medencefedés, előtető, terasz beépítés akció !

Aktuális kedvezményeinkről érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

Kérjen árajánlatot személyesen irodánkban vagy a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken egyikén, hogy kihasználja szolgáltatásunkat!

Lepje meg családját egy télikerttel, vagy terasz beépítéssel most!

 

Bejárati ajtó forgalmazása most nagy kedvezménnyel. Most megszépítjük az otthonát, vagy új építkezés esetében projektmunkával, még több kedvezmény, ha termékeinkből is rendel. Pl: toló-bukó, harmonika ajtó, nyílászárók, bejárati ajtó stb.

    • Ingyenes árajánlat készítés  

 

    • Ingyenes helyszíni felmérés

 

    • Ingyenes látványterv készítés

 

    • Ingyenes szakmai tanácsadás

 

  • Ajándék télikert, terasz beépítés esetén: csatorna, felszerelve!

Cégünk a hőszigetelt télikert gyártást, beépítést az egész ország területén végzi, sőt mára már Ausztria és Szlovákia területén is elérhetőek vagyunk és folyamatosan gyártunk, szállítunk, szerelünk.  Árajánlat kérés >>>

Fontos megjegyezni, hogy előzetes árajánlat kérés esetében kollégáink 1-2 napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy a lehető legpontosabb ajánlatot készítsék el Önnek. Az ajánlatot elfogadva és a helyszíni felmérést követően pontos árajánlatot küldünk Önnek a felmért adatok alapján, amennyiben elfogadja azt, megtörténhet a szerződéskötés. A szerződés aláírását követően 2-3 hét elteltével élvezheti a télikert okozta örömöket. A télikert építésére most nagy lehetőség, amit ki kell használni. A télikerten és a terasz beépítésen kívül az akciónk kiterjed az általunk gyártott termékekre is; terasz lezárása, teraszbeépítés, télikert, elő tető, előtető teraszra, teraszbeépítés tetővel.

A terasz beépítés, télikert akció mellett a Nyílászárók is akciósak> ajtó, ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó, hőszigetelt harmonika ajtó, toló-bukó ajtó, és ezek számtalan variációja.
Amennyiben kérdése van , keressen fel minket a irodánkban, telefonon vagy e-mailben. Elérhetőségeinket a kapcsolat menüpontban megtalálja.

Télikert, – terasz beépítés árajánlat kérése

Télikert és terasz beépítés; Önnek nem kerül semmibe, csupán néhány kattintás és dolgozunk  is ajánlatkérésén. A télikert helyszíni felmérésekor, részletes információkhoz juttatjuk, valamint felelősséget vállalunk a felmért méretekért, a télikert tervezéséért, amit most az akciós kereteken belül szintén elvégzünk Önnek ingyen.

telikert-akcio
télikert akció
telikertek
télikertek
Télikert tető alumínium merevítéssel
Télikert tető alumínium merevítéssel
terasz-beepites-akcio
terasz beépítés akció

Télikert – és terasz beépítés akció most ajándék csatornával, természetesen felszerelve!