Télikert alumíniumból

Télikert alumíniumból

Télikert alumíniumból, alumínium télikertek és műanyag télikertek építése, terasz beépítése, lezárása, bezárása, teraszok fedése, üvegezése, erkély beépítése a fő tevékenységünk.

Minőségi télikertet szeretne?

Télikert alumíniumból: télikertek hosszú élettartam, értékes felület, jó statikai tulajdonságok jellemzik az alumíniumot. A vékony elemek elősegítik a télikertnek az egyedülálló, filigrán, könnyű jellegét.

telikert-nemetorszagban - télikertek
télikert Németországban
telikertünk - télikertek
télikertünk
kapcsolat - télikertek
kapcsolat
telikertek - télikertek
télikertek

Tulajdonképpen a keretrészekben valósul meg a hőszigetelés. Ezáltal érhető el, hogy a keret belső része meleg, külső része pedig hideg marad. Bizonyos rendszerű megoldások a fali és a padlózati csatlakozásnál használhatóak, a hideg áthidalásoknál nem. Minden alumíniumdarab kívánság szerint színezhető, ezek a felületek könnyen kezelhetőek és ellenállóak.

 

Alumínium télikert Budapest

Télikertek kivitelezése, terasz beépítés műanyagból, alumíniumból. Árajánlat kérés:

Télikert alumíniumból és az így készített télikertek is hőhídmentes profilból készülnek. Statikai szerepük nélkülözhetetlenek a télikert tető építésénél. Színes profilok esetében a tetőt csakis alumíniumból lehet készíteni.

Terasz beépítése, lezárása, hőszigetelt üveggel: Terasz felmérése, tervezése, gyártása, szerelése, szigetelése is munkáink közé tartozik.

Alumínium télikert építés Budapesten

Közvetlenül a gyártótól rendelje meg a hőszigetelt télikert, terasztervezés, kivitelezés, beszerelés munkáit!

[contact-form-7 id=”2166″ title=”Télikert és terasz beépítés árajánlat kérés”]


Télikert alumíniumból készítés esetén a gyártóval érdemes kapcsolatot teremteni, mert a télikert építés folyamán nem okozhat áttételesen felmérési gondokat, mivel közvetlenül saját képzett szakembereink járnak el. Fontos a jó minőségű üvegezés is. Télikert tetőt csak alumíniumból érdemes készíttetni. Színes műanyagból készített tető deformálódik, beázhat. Vegyes változattal készült télikertet, azaz a tető alumíniumból az oldalfalak pedig műanyag, statikai merevítőkkel kell ellátni a teherhordás miatt.

Iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Alumínium télikert tető rendszerek:

Télikert-aluminiumbol
télikert alumíniumból

Aliver 1000

Hőszigetelt alumínium télikertek tetőrendszere félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához. A gerendák magassága 73 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 2,0 m, polikarbonát táblák esetén 2,5 m.

Alsó és felső végük alátámasztása speciális befogóval történik. A szaruvégek merőleges vágásúak, és közös síkban helyezkednek el.

Ez a rendszer az egyszerűségének a praktikusságának köszönhetően nagyon népszerű.

 

alumínium huzal
alumínium télikertek

Aliver 2000

Télikert alumíniumból történő szerelése is több változatban létezik a tető kialakításánál, hőhídmentes tetőrendszer alkalmas lehet, félnyereg – és nyeregtetők kialakításához. A gerendaprofil magassága 105 mm vagy 125 mm. A gerenda maximális hosszúsága 105 mm-es magasságnál üvegtábla esetén 2,5 m, polikarbonát táblák esetén 3,0 m. A falcsatlakozó elem ill. az eresz elem egy speciális tok, ebbe csatlakoznak a derékszögbe vágott szaruvégek. A szaruvég síkok egybeesnek.

telikert-csatorna
télikert csatorna

télikert alumíniumból : Aliver 5000

Alumínium télikertek hőszigetelt tetőrendszer alkalmas félnyereg, szegmensíves és nyeregtetők kialakításához.
A gerendák magassága 150 mm, maximális hosszúságuk üvegtábla esetén 3,6 m, polikarbonát táblák esetén 4,4 m. Az ereszt általános felhasználású acélprofillal lehet megerősíteni, és ez lehetővé teszi nagyméretű toló- vagy harmonika ajtók beépítését a tető alatti függőleges falba.

telikert-kicsi-lejtessel
télikert kicsi lejtéssel

Télikert alumíniumból  :Aliver 6000

Alumínium télikertek kiváló hőszigetelésű rendszer alkalmas tetszőleges formájú tetőalakzatok építéséhez. Alumínium télikert rendszer nagy előnye, hogy tető különböző felületein különféle hajlásszögek lehetségesek. A tető teherviselő elemei a tetősík fölött helyezkednek el, így a tábla elemek alulról egységes síkot képeznek.

 

alumínium-telikert
alumínium télikert

Viktoriánus plusz télikert alumíniumból

Hőszigetelt alumínium télikertek tetőrendszere is hőhídmentesen van elkészítve. A rendszerben a gerendák magassága változó ( a profilok hosszának függvényében ) , a tetőszerkezet áthidalása 1,8-4,5 m. A szerkezetre jellemzőek a 90°, 135°, 150° törésszögek. A szarucsatlakozás az eresz – és a falcsatlakozó elemhez csuklópánttal történik.

Lehetőség van mind az eresz alatti, mind a fölötte levő elemek díszítő elemekkel történő kiegészítésére is. (Díszgerinc, szerkezeti feszítőelemek, leeresztő vízcsövek beépítése)

A rendszer tipikus formája esztétikai értéket képvisel, mely a télikert rendszerek között a magasabb színvonaltól a luxusig terjed.

alumínium télikertek, medencék, teraszok szerkezetének fedése:

A télikert, terasz, szerkezetek fedésére és üvegezésére számos alternatíva kínálkozik, a polikarbonátok széles skálájától a különböző hőszigetelésű és fajtájú üvegekig. A polikarbonát műanyag alapanyagú, kamrás szerkezetű, könnyű, nagy teherbírású, elegáns tetőfedő anyag. Ellenáll az UV sugárzásnak és az időjárás kedvezőtlen hatásainak. Többféle színben rendelhető, így fokozhatjuk fényáteresztését és átláthatóságát. A polikarbonát statikai, fizikai tulajdonságai valamint gazdaságossága kedvezőbb az üvegénél.

Üveges tetőszerkezetbe csak ragasztott biztonsági üveg szerelhető, így lényegesen megnő szerkezetünk terhelése, főleg ha 3 rétegű üvegezést alkalmazunk ilyen esetben a télikert alumíniumból kell készüljön. Előnye a szabad kilátás nyújtotta páratlan vizuális élmény, de felhívjuk figyelmét a karbantartás és tisztítás nehézségeire. Üvegtetős kialakítás esetén fokozottan javasolt árnyékoló szerkezet alkalmazása.

Köszönjük, hogy elolvasta a télikert alumíniumból oldalunkat. 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>