Télikert ára

Télikert ára azaz mennyibe kerül egy télikert? Télikert árlista, terasz beépítés árak

Télikert ára összetett. Mennyibe kerül egy télikert? Télikert építés árak változóak: Üvegezés, nyílászárók minősége/típusa, tető anyaga, színe, kivitelezés helyszíne.

 A télikert ára sok mindentől függ: üvegezés, nyílászáró nyitásmódjai/típusa, tető anyagai, színek, kivitelezés helyszíne. A megfelelő összeállítás érdekében kérjen árajánlatot vagy kérje kollégáink segítségét a terasz beépítés árak, télikert építés árak kalkulálásáért, télikert árlista is kollégáinktól kérhető.

Télikert árai a minőségi anyagok szerint: nem mindegy hogy a hőszigetelt télikert váz szerkezete miből készül el. A függőleges falak lehetnek alumíniumból, műanyagból, de statikai merevítő feltétlenül szükséges, mert a teherhordó szerepét tölti be. Télikert alumíniumból: drágább, de a legjobb minőséget képviseli.

Télikert ára üvegezés szerint: a télikert üvegezés nagyon sokrétű lehet, ezért arról részletesen érdeklődni kell, mert befolyásolja az árat is.

  • Hova és milyen esetekben kell biztonsági üvegezés?
  • Mikor szükséges 2-3 rétegű üvegezés?
  • Mi a solar üveg és mikor érdemes használni?
  • Polikarbonát tetőt, milyen esetekben célszerű alkalmazni?

Télikertünk nyílászárói

Télikert nyílászáróinak minősége: a télikert nyílászárói jelentősen befolyásolják a télikert árai-t. Az árat a nyílászárók minősége, nyitásmódozatai is meghatározzák. A télikertben érdemes nagy felületeket nyitni ami drágább, de a télikert szépségét, bútorozhatóságát, szellőztetését, stb. befolyásolja. Nem mindegy, hogy egy erkélyajtót teszünk a télikertbe, vagy harmónika ajtót. Az árkülönbség jelentősen nagy, de nem mindegy hogy a télikertben milyen nagy felületet akarunk nyitni a nyílászárókkal.

télikertek készítése - mennyibe kerül egy télikert - télikert építés árak
télikertek készítése
telikert-toloajtoval - mennyibe kerül egy télikert - télikert építés árak
Télikert tolóajtóval
telikert-ara - mennyibe kerül egy télikert - télikert építés árak
télikert ára

A télikert ára a tető anyagától is függ: az általunk gyártott télikertek tető anyaga nagy részben alumínium vázból készül, és abba különböző üveg, vagy polikarbonát kerül. A télikert ár ennek megfelelően változhat. Részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken. Nekünk van engedélyünk télikert gyártására és van ISO minősítésünk is. Ha a télikert tetőben üveg van, akkor feltétlen érdeklődjön a statikai szerepéről, megoldásról is, mert a télikert árat is lényegesen befolyásolja.

A télikert, terasz beépítés referencia képek között böngészhet.

Télikert színe: a télikert színe bármilyen színben elérhető. Lehet fa hatású színeket is választani, de befolyásolja a télikert árai-t is, hiszen felára van. Mennyibe kerül egy télikert?

Télikert Vonyarcvashegy

Kivitelezés helyszíne: A télikert kivitelezésének a helyszíne is befolyásolja a télikert árat, hisz Ausztriában, Szlovákiában a távolság miatt a szerelési díj drágább lehet.

Terasz beépítés Tirolban

Köszönjük, hogy átnézte télikert ára oldalunkat.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>>