Télikert ára

 

Mennyibe kerül egy télikert? Télikert ára, télikert árlista, terasz beépítés árak

Mennyibe kerül egy télikert? A télikert ára sok mindentől függ: üvegezés, nyílászárók minősége/típusa, tető anyaga, színe, kivitelezés helyszíne. A megfelelő összeállítás érdekében kérjen árajánlatot vagy kérje kollégáink segítségét a terasz beépítés árak, télikert építés árak kalkulálásáért, télikert árlista is kollégáinktól kérhető.

Télikert ára a minőségi anyagok szerint: nem mindegy hogy a hőszigetelt télikert váz szerkezete miből készül el. A függőleges falak lehetnek alumíniumból, műanyagból, de  statikai merevítő feltétlenül szükséges, mert a teherhordó szerepet ölti be. Télikert Alumíniumból: drágább, de legjobb minőséget képvisel.

Télikert ára üvegezés szerint: A télikert üvegezés nagyon sokrétű lehet, ezért arról részletesen érdeklődni kell, mer befolyásolja az árat is.

  • Hova és milyen esetekben kell biztonsági üvegezés?
  • Mikor szükséges 2-3 rétegű üvegezés?
  • Mi a solar üveg és mikor érdemes használni?
  • Polikarbonát tetőt, milyen esetekben célszerű alkalmazni?

Télikert nyílászárói minősége: A télikert nyílászárói jelentősen befolyásolja a télikert árát. Az ár-érték aránya a nyílászárók minősége, nyitásmódozatai is meghatározzák. A télikertben érdemes nagy felületeket nyitni ami drágább, de a télikert szépségét, bútorozhatóságát, szellőztetését, stb. befolyásolja. Nem mindegy, hogy egy erkélyajtót teszünk a télikertben, vagy harmónia ajtót. Az árkülönbség jelentősen nagy, de nem mindegy hogy a télikertben, milyen felületet akarunk nyitni a nyílászárókkal.

télikertek készítése
télikertek készítése
Télikert tolóajtóval
Télikert tolóajtóval

terasz beépítés árak

Télikert árat a tető anyaga is befolyásolja: Az általunk gyártott télikertek tető anyaga nagy részben Alumínium vázból készül, és abba különböző üveg, vagy polikarbonát kerül. A télikert ár ennek megfelelően változhat. Részletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken. Nekünk van engedélyünk télikert gyártására és van ISO is. Ha a télikert tetőben üveg van, akkor feltétlen érdeklődjön a statikai szerepéről, megoldásról is, mert a télikert árat is lényegesen befolyásolja.

A télikert, terasz beépítés referencia képek között böngészhet.

Télikert színe: A télikert színe bármilyen lehetséges. Lehet fa erezett színeket is választani, de befolyásolja a télikert árát is. Mennyibe kerül egy télikert?

Télikert Vonyarcvashegy

Kivitelezés helyszíne: A télikert kivitelezésének a helyszíne is befolyásolja a télikert árat, hisz Ausztriában, Szlovákiában a távolság miatt a szerelési díj drágább lehet.

Terasz beépítés Tirolban

Köszönjük, hogy átnézte az oldalunkat.