Télikert árak, mennyibe kerül egy télikert

Télikert árak, mennyibe kerül egy télikert

Télikert árak, mennyibe kerül egy télikert és a télikert ára befolyásoló tényezői sokrétűek. Fontos kérdés előtt mindig tájékozódjon hozzáértő szakemberektől. Nekünk van engedélyünk a gyártásra és szerelésre. Ezen felül még ISO minősítésünk is van. Mérnökeink értenek hozzá.

Minden télikert egyedi árazású, mivel a hőszigetelési érték, a profilok statikai értéke, a nyitás módok és a felhasznált anyagok nagyban befolyásolják az árat. Általánosságban elmondható, hogy átlagosan egy télikert ára nettó 130 000 – 250 000 Ft/nm között alakul és ehhez jön még hozzá az ÁFA és a szerelési díj>>>>>>>Árajánlat kérés.

A télikert árak, vagy hogy mennyibe kerül egy télikert kérdésekre nem lehet egzaktul megadni. Minden ingatlan és azáltal a kivitelezés egyedi, tehát minden télikert is egyedi. Miért? Mert az ár nagyban függ a mérettől, a beszerelt elemek típusától és a felhasznált anyagoktól és még sok tényezőtől. Például nem mindegy, hogy a tervezett télikertbe milyen nyitási módot, vagy szigetelést tervezünk. Az se mindegy, hogy a vázszerkezet alumíniummal erősített műanyagból, vagy csak alumíniumból készül. Rengeteg tényező van, ami változtat a végső áron. Ezeket a tényezőket most sorra vesszük és megpróbáljuk szemléltetni, hogy melyik, milyen arányban befolyásolja az árat.

Üvegezés anyaga

Üveg: rengeteg fajtájú van (több mint 200 féle). Hőszigetelés szempontjából lehet több réteggel is kérni. Átlátszó, katedrál, biztonsági valamint reflexiós üveggel választható.

Polikarbonát: víztiszta, opál és bronz színezéssel lehet választani.

Télikert árak, mennyibe kerül egy télikert: Üvegezés rétege

Egyrétegű, kétrétegű és háromrétegű hőszigeteléssel lehet választani. Minél több rétegből áll, annál magasabb az ára, de a hőszigetelési értéke is növekszik.

Méret

Hosszúság, szélesség és magasság befolyásolja az árat. Ezt túlzottan nem részleteznénk, viszont annyit érdemes megjegyezni, hogy minél nagyobb egy télikert, általában az ára fajlagosan annál inkább alacsonyabb.

Télikert árak, mennyibe kerül egy télikert: Nyitási módok

Az alábbi nyitási módok befolyásolhatják az árakat: nyíló ablak, bukó ablak, bukó-nyíló ablak, erkély ajtó, bejárati ajtó, toló ajtó, toló-bukó ajtó, harmonika ajtó. További információért lépjen velünk kapcsolatba.

Milyen fajta

Mobil télikert:  a sínpályán eltolható, viszont nem lehet hőszigetelt üveget beilleszteni a súlya miatt. Ezért a mobil télikert nem hőszigetelt.

Fixen rögzített télikert: Az oldalai majdnem bármilyen ajtótípussal variálhatók. Hőszigetelt üveg beillesztésére tökéletesen alkalmas, ezért a fixen rögzített télikertet kiválóan lehet hőszigetelni.

Télikert díja: Hőszigeteltség

Az üveg kiválasztása a leglényegesebb, mivel a felülete ennek a legnagyobb egy télikertben. A hőszigetelt üvegezésnek több változata van (több mint 200 féle), ezért javasoljuk, hogy mielőtt üvegezést választ télikertjébe, azelőtt tájékozódjon a témában.

Télikert árai? mennyibe kerül egy télikert?: Műanyag profilok esetében

5-8 légkamrás profilból gyártunk télikertet. Tudni kell, hogy minél több kamra van, annál magasabb a hőszigetelés hatékonysági értéke. Előnye, hogy hőszigetelés szempontjából hatékony.

Alumínium profilok esetében

Hőhíd-mentes profilokat alkalmazunk a hőszigetelés hatékonysága miatt. Előnyük, hogy statikai szempontból sokkal jobbak, mint a műanyag profilok. Hőszigetelési értéke azonban alacsonyabb.

télikert árak, mennyibe kerül?, Szín

Bármilyen fahatású szín és bármilyen RAL szín választható, alumínium és műanyag esetében egyaránt.

Télikert-beepites
télikert beépítés
medence-a-telikertben
medence a télikertben
telikert arak
télikert árak
telikert-mennyibe-kerül
télikert mennyiben kerül

 

 

 

 

 

A télikert díja, mennyiben kerül egy télikert: egy dolog biztos, a télikertek ára általában annál a kivitelezőnél a legalacsonyabb, ahol nem csak beszereléssel foglalkoznak, hanem gyártással is. Ha ilyen helyen szeretné megvásárolni télikertjét, akkor javasoljuk, hogy nézzen körül alaposan, mielőtt rendel és olyan cégtől kérjen ajánlatot, amely rendelkezik gyártó üzemmel, engedélyekkel is. A teraszbeépítésre és teraszra tető készítése is ugyanez érvényes.

telikert-arak-mennyibe-kerul-egy-telikert
télikert árak, mennyibe kerül egy télikert
teli-kert-ara
téli kert ára

Köszönjük, hogy elolvasta oldalunkat. 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>