Télikert fa és alumíniumból

Télikert fa és alumíniumból

A dolgozóink a télikertek alumíniumból történő tervezésére és kivitelezésére szakosodott. Készítünk műanyagból, alumínium…

Télikert fából vagy alumíniumból? Télikertek tervezését mi műanyagból alumínium merevítővel, vagy teljesen alumíniumból készítjük. Télikert fa vagy műanyagból alumínium merevítővel és télikertek alumíniumból készül változatok megismerése nagyon fontos, mert hosszú távú befektetés, a minőségének ismerete fontos a döntés meghozatalához. Télikert fa és alumíniumból ?

A fának, mint természetes alapanyagnak, különleges tulajdonságai vannak: otthonosságot, melegséget, egyszerűséget sugároz. A fa eme jellegzetességei miatt kitűnően alkalmas télikertek építéséhez (a nagy páratartalom miatt viszont az élettartalma jóval kevesebb, mint a műanyagból készített télikertek esetében és alumínium merevítésekkel ellátva belülről így teljesen hőhíd mentes). Alumínium hőhídmentes profilból készített télikertek örökösek, kisebb javításokat kell elvégezni 4-5 évente, pl: mozgó alkatrészek kenése.

Fa télikertek:

A fa télikertek ideje lejárt. Cégünk nem használ fa alapanyagot, hiszen a fa időközönként utógondozást igényel, tehát nem időtálló. A Partner-Doors Kft. által használt műanyag és alumínium (illetve ezek ötvözete) szerkezetek hosszú évtizedekre kínálnak tökéletes és minőségi megoldást és nem igényelnek semmiféle utógondozást. 

Télikertről általában: Télikert fa és alumíniumból ?

  A PARTNER-DOORS Kft. a télikertek tervezésére és kivitelezésére szakosodott. Készítünk, gyártunk műanyagból megfelelő statikai alumínium merevítőkkel ellátva, valamint készítünk csak alumíniumból is télikerteket. Fa szerkezeteket – minőségi szempontok miatt – cégünk nem használ.

A télikerteket nagy gondossággal és odafigyeléssel válogatott minőségi alapanyagok felhasználásával rendkívül igényes minőségben készítjük.

A télikerteket teljesen egyedileg tervezzük és gyártjuk le az Ön igényeinek maximális figyelembe vételével.

Ha többre is kíváncsi kérjük, hívjon fel minket és nagyon szívesen válaszolunk minden kérdésére.

A télikert nem csak szép, hanem hasznos is. Télikertek alumíniumból készülve is nagyon szép és mutatós.

A télikert fa és alumíniumból nem az igazi, ugyanakkor a műaynag és alumínium szerkezeteket lehet fa utánzatú és bármilyen színnel bevonni. Hőhídmentes, örökös és stabil.

Miért mondom ezt? Ha ránézünk egy szépen megtervezett télikertre először maga a látvány ragadja meg az embert.

Rohanó korunk embere nagyon keveset van a szabadban, és ezért keveset van természetes fényben. Az emberi szervezetnek pedig szüksége van a természetes megvilágításra, a napfényre. A fényszegény állapot depressziót okozó hormonokat termel. Verőfényes napsütésben vidámak, felszabadultabbak vagyunk, míg borús időben inkább levertek és rosszkedvűek.

Ha egy télikert megépül, a közelben tartózkodó ember akaratlanul is arra indul el és a legtöbb esetben ott is ül le. Már csak azért is, mert a háziasszonyok gondoskodnak arról, hogy megfelelő mennyiségű zöld és virágzó növény is legyen ott. Mi főleg a télikert alumíniumból történő változatot használjuk nagyobb télikerteknél, és ha üveg a tető.

Télikertek alumíniumból ! Vissza a természetbe? Télikert fa és aluminiumból nem időtálló, jobbat ajánlunk Önnek!

Mindenki szereti a természetet és a hőszigetelt télikert kialakítás lehetővé teszi a hideg időben is a nyári természet megteremtését. A télikertben a növények megtévesztő módon, nyáriasan, hihetetlen fejlődésbe kezdenek. A télikertnek nem csak nagyon jó fiziológiai hatása van, hanem aktív hő-csapdaként az őszi tavaszi időszakban a napsütés hatására gyorsan felmelegszik és rásegít a lakás fűtésére, ami energia megtakarítást eredményez. (Ausztriában államilag dotált beruházás a télikertépítés.) Szerelünk télikertet Ausztriában, Szlovákiában is.

Télikert Ausztriában
Télikert Ausztriában
Terasz Budapesten
Terasz Budapesten
Télikert fa és alumíniumból
Télikert fa és alumíniumból

 

Iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83.