Télikert kutyának

Télikert kutyának

Télikertet a kutyámnak. Télikertet szeretnék házi kedvencemnek, mert a gyerekeket nem lehet elválasztani a kutyáktól, de hullik a szőrük. Télikert kutyának, gyártás teraszra, kivitelezés, készítés profi szakemberekkel.

Télikert

Télikertet a kutyámnak?  Megnyugtatjuk, hogy jó helyen jár, mert mi télikertet gyártunk és szerelünk az Ön igényei szerint kisállatoknak is.

Télikert gyártás, kivitelezés, készítés profi szakemberekkel történik. Fontosabb lépései a ma már nem luxus elképzelésnek, hanem sok esetben szükségszerű télikert megépítésének:

1. Fontos, hogy kérjen ingyenes árajánlatot az elkészítendő télikertjéről, terasz beépítésről, elő tető készítéséről.

Az 1. pontban felsoroltak szerint az árajánlat kérő lapon a legfontosabb méreteket és minőséget fel kell tüntetni, valamint az elérhetőségeit, hogy kollégánk fel tudják venni Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.

2. Ha Önnek a télikert árajánlat elnyerte tetszését, kérjen ingyenes helyszíni felmérést, ahol a szakembereink részletes felvilágosítást adnak az építendő télikert kivitelezéséről.

3. Télikertet a kutyámnak, télikertet szeretnék a kutyámnak: felmérés szerint elkészítjük a gyártási méretnek megfelelő télikert árajánlatot és kérésére több megoldásra is készíthetünk télikert árajánlatot, valamint  érdeklődjön az esetlegesen akkor érvényben lévő akcióról is.

télikert kutyának

4. Ha télikertet szeretne házi állatának akkor kérésére ingyenes látványtervet is készítünk a felmérés szerint a télikertről. Az 1-4 pontban felsorolt munkákat ingyenesen végezzük.

5. Amennyiben a télikertről végleges árajánlat elkészült a megbeszélések szerint, akkor jöhet a két fél megegyezése szerinti télikert szerkezeteinek gyártására a szerződés megkötése, valamint a szerelés megállapodás is.

6. A télikert a szín és minőségtől függően 2-5 hét alatt kerül legyártásra, amit a szerződés is tartalmaz. A télikert gyártását követően, a helyszínre szállítjuk és beszereljük. A télikert nagyságától, alakjától, helytől, távolságtól függően 2-5 nap alatt szereljük készre.

7. A télikert beszerelése folyamán folyamatosan ellenőrizheti, fotózhatja a télikert beépítés anyagát és a szerelés minőségét.

telikert kutyanak
télikert kutyának
telikertet a kutyamnak
télikertet a kutyámnak

Fából vagy alumíniumból?

Télikert kutyának. A kézenfekvő megoldás, amely elsőként az eszünkbe jut természetesen a télikert fából, hiszen az a célunk, hogy közelebb kerüljünk a természethez.

Amit fontos tudnunk, ha ragaszkodunk a fából készült télikerthez, hogy az folyamatos karbantartást fog igényelni, amely időt és anyagi ráfordítást is kíván. 
Mi egy sokkal jobb megoldást kínálunk az Ön számára. Építtesse télikertjét műanyagból, vagy alumíniumból, vagy ezek kombinációjából. A tökéletes fahatást is biztosítani tudjuk a speciális bevonatoknak köszönhetően, amelyet több színből és mintázatból választhat ki. Ezzel tulajdonképpen minden igényünk kielégítésre talál.

Lesz egy tartós, karbantartást alig igénylő télikertünk kisállatunknak, amely rendelkezik a fahatás esztétikai szépségével és a műanyag tartósságával. Ennél jobbat már nem is kívánhatnánk.
Ön bármelyik megoldást választja télikertjének, a kutyájának egyedileg gyártjuk le és építjük meg a kívánságainak és igényeinek megfelelően.
A nyári melegben a túlzott felmelegedés ellen érdemes árnyékolókat felszereltetni, a függőleges üvegfelületek kinyitásával is csökkenthetjük a meleget, de a légkondicionáló is megoldást jelenthet.

Amennyiben szeretne a állatainak vitamint rendelni, akkor a kattintson ide>>>>>> vagy ide>>>>>

Télikertet szeretnék kutyámnak, mert nem akarom, hogy kutyusom megfázzon a hideg hónapokban:

Kérjen ingyenes árajánlatot>>>>>>>>>>>>