Télikert rendszerek

Télikert rendszerek, terasz beépítés és kivitelezés országosan. Télikert jelegű lakótér bővítés látványossá teszik a helyiséget, bármilyen méretű is legyen.

Télikert jelegű lakótér bővítés ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát vagy akár irodáját, munkahelyét, legyen az kis alapterületű vagy uszoda méretű.

Télikert rendszerek

télikert rendszer Szegeden

Télikert rendszerek, terasz beépítés a legelterjedtebb Magyarországon.

Ezek a hőszigetelt télikert szerkezetek már évek óta ismertek szerte a világon, és napjainkban törnek be Magyarország piacára. Jelen vagyunk minden megyében, de időpontot egyeztetni kell télikert felmérésénél.

Télikertek árajánlat kérésénél fontos, hogy az elképzelések a tervezéssel összhangban legyenek, mert nagy eltérések lehetnek minőségben, kialakításban, nyitás módozatokban, stb, ezért árban is nagy eltérések lehetnek.

Az üveg szerkezetek legnépszerűbb felhasználási módja a télikertek, üvegezett verandák, fedett teraszok, lépcsőfeljárók, medence befedések, erkély beépítés, stb. Télikert rendszerek, terasz beépítés a fő profilunk, kiváló szakemberek vannak a gyártásnál és a télikert rendszerek szerelésénél is. A gyártás és szerelés ISO minősítés szerint történik.

telikert rendszerek
télikert rendszerek
terasz beepites
terasz beépítés
teraszbeepites-budapesten
Teraszbeépítés Budapesten
teraszbeepites
teraszbeépítés

A hőszigetelt télikert rendszer elősegíti, az épületek kialakítását valamint segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben kihasználhatóak. A modern technológiának köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.

A nagyobb télikert beruházások, projektek többnyire alumínium konstrukciókra épülnek. A szerkezetek előnyei: könnyű és ellenálló, megteremti a tervezési szabadságot, valamint  óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek tervezésében, ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Télikert építés

télikert építés Szekszárdon

Műanyag télikertek, alumínium külső merevítőkkel ellátva, tökéletes hőszigetelést biztosítva, solar üveggel ellátva a mai kor igényeit legtökéletesebben kielégíti.

Télikert rendszerek terasz beépítés felhasználási szempontok: megnöveli az épületek funkcionális tereit, javítja az épület energia egyensúlyát, kivételes atmoszférájú télikertek kialakítása, az életszínvonal emeléséhez a mai korban már elválaszthatatlan az épületek kialakításában, tervezésében.

Télikertek tervezését, készítését, kivitelezését, építését valamint terasz beépítését, lezárását, vállaljuk Magyarország minden megyéjében, városában:  Balaton környékén, Velencei tó környékén, Kőszegen, Budapesten, Komáromban, Ausztriában, Szlovákiában, stb.

Télikert jelegű terasz beépítés lakótér bővítés ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát vagy akár irodáját, munkahelyét, legyen az kis  alapterületű vagy uszoda méretű.

A télikert árajánlat készítését és építését, terasz beépítés, minden egyes esetben egyedi tervezés előzi meg.

Terasz beépítés

Télikert, terasz beépítés kivitelezése : iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Állunk rendelkezésére Magyarország területén árajánlat készítése után tervezőink a helyszínen felméréskor részletesen egyeztetnek a kivitelezés lehetőségeiről.: Nekünk van referenciánk, mert több mint 600 ügyfelünk volt, van irodánk, ahol megtekintheti a télikert nyitásmódozatait, láthatja a télikert toló-bukó, harmonika ajtót is. Havonta 15-25 télikertet szerelünk.

Télikertet igény szerint készítjük ezért a rajzos télikert rendszerek is mutatják, hogy télikert formák és alakjai az ízlés és elképzelés szerint illeszkedjen a házhoz. Foglalkozunk alakos télikertek kivitelezésével és  télikertek teraszok tetői, lehet üveges és polikarbonátos. Foglalkozunk még erkély üvegezése, terasz beüvegezése, ablak, toló-bukó ajtó, bejárati ajtó, erkély ajtó, harmonika ajtó beszerelésével is, ami nélkülözhetetlen a télikertek nyílászáróinak tervezésénél.

Télikert Ausztriában
Télikert Ausztriában
Télikert Kőszeg
Télikert Kőszeg

Télikert rendszerek: télikert alakjait, formáit a télikert váza határozza meg. Télikert szigetelését: télikert üvegezése Pl: 2-3 réteg üvegezés) és a hőhídmentes profilok hőszigetelési értéke adja. 

Az üvegezés a leírtakon felül nagyon sok variációban készülhet. A télikert rendszerek, terasz beépítés üvegezés minőségén javít a lágy-bevonat az üvegezésen belül, és vannak a nap infra sugarainak megszűrésére üvegezési típusok is. Érdeklődjön személyesen a lehetőségekről.