Télikert, terasz beépítés

Télikert, terasz beépítés hőszigetelt üveggel

Terasz beépítése hőszigetelt üveggel, télikert terasz beépítés hőszigetelt üveggel műanyagból a statikai szempontokból külső alumínium merevítővel. Teraszbeépítés nagy akcióval egybekötött ajándékokkal. Rendeljen most télikertet a téli időszakban és a kedvezmény mellé járnak ajándékok a télikerthez.

Télikert, terasz beépítés műanyagból. A statikai szerepet a külső alumínium statikai merevítők, profilon belül pedig a rozsdamentes acél merevítők látják el, így a terasz bezárás jól hőszigetelt is.

Télikert, terasz beépítése tervezés, terasz beépítése műanyag profilból – alumínium merevítéssel.

A télikert, terasz beépítése esetében a műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hőszigetelő és ellenálló. Csekély ápolást igényel és alacsony az előállítási költsége. Ezek a tulajdonságok szólnak a műanyag nyílászárók, hőszigetelt télikertek, teraszok bezárása mellett.

Terasz beépítés Érden

Teraszbeépítés Debrecenben

télikert terasz beépítés Sopron

A télikert, terasz beépítés esetében a statikai szerepet a különböző soroló profilok, külső alumínium statikai merevítők, profilon belül pedig a rozsdamentes acél merevítők látják el.
Ezért a terasz beépítése, sok megoldással lehetséges. Az alakos teraszok is könnyedén beépíthetőek különböző télikert rendszerekkel.

telikert-terasz-beepites-budapesten
télikert, terasz beépítés Budapesten

Anyaghasználat, miért műanyag?

A műanyag nem jó hővezető, ebből adódóan nem párásodik belülről a tartó szerkezet. A terasz bezárására ezzel a megoldással jó hőszigetelést lehet elérni.

A csapatainkkal, a technikusainkkal, a mérnökeinkkel és Önnel együtt tervezzük meg a saját télikertjét, terasz bezárást és beépítését, már az első találkozáskor. Különösen figyelünk eközben a házának a felépítésére, együtt találjuk ki az esztétikailag is megfelelő megoldást, ami alapján elkészítjük, megvalósíthatjuk álmait.

Mottónk: minden lehetséges – majdnem minden építészeti kivitelezést megvalósítunk, terasz bezárás esetében is.
A szakembereinknek több mint 20 éves (1990 óta) tapasztalatuk van a télikertek tervezése, építése, készítése folyamán, minden akadályt legyőz.

Mindegy mit rendel tőlünk, az mindenképpen valami különleges lesz, ezt garantáljuk Önnek. Több, mint 5000 db terasz beépítés és télikert kivitelezés, szerte az országban sok referenciával rendelkezünk.

A hőszigetelt télikert gyártását egyedi méretek alapján gyártjuk, külső alumínium merevítőre szerelt műanyagból a vevő elképzelése szerint, ami statikailag is kiválóan megfelel. A hőszigetelése a télikertnek ezzel a megoldással a legjobb megoldás a kisebb alapterületű télikert készítéséhez. Akár 50 m2 is lehet az alapterülete a télikertnek. Ettől nagyobb télikerteket csakis alumínium profilból készült tetővel lehet gyártani.

Télikert Százhalombatta

Télikert, terasz beépítése, területi lefedettségünket bővítettük, és Ausztriában, Szlovákiában, Németországban kezdünk forgalmazni, szerelni.

Terasz beépítésről részletesebben olvashat>>>

Télikerteket, terasz beépítést el tudjuk látni redőnnyel, napellenzővel, toló szúnyoghálóval, toló-bukó erkélyajtóval, harmonika ajtóval, bejárati ajtóval és különböző nyitású ablak féleségekkel.

telikert-terasz-beepites- terasz beépítése hőszigetelt üveggel - terasz beépítése hőszigetelt üveggel
télikert, terasz beépítés
terasz-beépítés-toló-bukó-ablakkal- terasz beépítése hőszigetelt üveggel - terasz beépítése hőszigetelt üveggel
terasz beépítés toló bukó ablakkal
bejarati-ajtok- terasz beépítése hőszigetelt üveggel - terasz beépítése hőszigetelt üveggel
bejárati ajtók
teraszbeepites - terasz beépítése hőszigetelt üveggel
teraszbeépítés
terasz beépítése hőszigetelt üveggel
terasz bezárása

 

 

 

 

 

terasz bezárás
terasz bezárás
teraszbezaras - terasz beépítése hőszigetelt üveggel
teraszbezárás

 Télikert, terasz beépítése, terasz beépítése hőszigetelt üveggel, képzett szakembereinkkel, figyelembe véve a nagyságát, alakját, ennek megfelelően a statikai szempontokat figyelemben véve tervezzük meg a télikertjét.

Ár/érték arány nagyon fontos, ezért gyakorlott szakemberrel végeztesse a télikert kivitelezését.

Terasz beépítés Parádfürdő

Látogasson el irodánkba és bemutatótermünkbe, kérjen személyesen ajánlatot! Országosan több, mint 5000 feletti referenciával rendelkezünk. Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat: árajánlatadás, látványterv készítés, felmérés, szaktanácsadás, referenciáink megtekintése. Télikert, teraszbeépítés, előtető készítés.

Iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83. A télikerthez szükséges nyitásmódok, sorolók, merevítők, színek, üvegezések, polikarbonát minta, és sok minden más is megnézhető.

Telefon: + 36 20/ 3360-643

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>