Terasz lezárás

Terasz lezárás az év bármelyik évszakában, ingyenes árajánlat készítés, ingyenes felmérés, a terasz bezárás lehetőségeit részletesen átbeszéljük.

Terasz lezárás, terasz bezárás-hoz szakmai tanácsokat adunk, hogy dönteni tudjon a terasz téliesítésében. Kivitelezzük önnek az álmát. Terasz lezárása, profi szakemberekkel történik, amit ISO minősítés szerint végzünk.

A terasz bezárás részleteit átbeszéljük ár/érték arány figyelembe vételével. Kérjen árajánlatot a terasz lezárása és beépítésére, ezt követően ingyenesen felmérjük. Kérjen árajánlatot és részletesen kitárgyaljuk a lehetőségeket, a télikert kivitelezését. Az ország bármely pontjára elmegyünk végleges gyártási méretet levenni a terasz beépítésre. 

Nézze meg videónkat

terasz lezárása Velence

Terasz lezárása, vagy bezárása.

Hőszigetelt télikertek, teraszok bezárása, kivitelezése műanyag profilból, alumínium külső merevítővel, vagy alumínium profilból készítjük.

A kiváló hőszigetelésű műanyag profilokban, rozsdamentes acélmerevítések, ahol külső alumínium merevítő látja el a plusz statikai szerepet, hő hídmentesen lehet a teraszát, télikertjét építeni.

Terasz lezárás Budapesten

Terasz lezárása Budapesten

Terasz beépítése, terasz lezárása, hőszigetelt üveggel: árajánlat kiadását követően a teraszát felmérjük, majd megtervezzük a Önnel közösen, ezt követően történik a szerződés kötés. A terasz beépítésre szerződés kötés után kezdjük a gyártást és határidőre kezdjük el a szerelést a vevővel egyeztetve.

Közvetlenül a gyártótól rendelje meg a télikert, terasztervezés, kivitelezés, beszerelés munkáit!
Télikert készítés esetén a gyártóval érdemes kapcsolatot teremteni, mert a télikert építés folyamán nem okozhat áttételesen felmérési gondokat, mivel közvetlenül saját képzett szakembereink járnak el.

Télikert gyártás, terasz bezárás, terasz lezárás német alapanyagokból történik, de gyártunk jó minőségű ablakokat, ajtókat is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

Iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Terasz beépítés Nagytarcsa

Részletesebb leírás a terasz beépítésről. 

Jó idő jöttén a négy fal határolta tér valahogy szűkösnek bizonyul, még ha a négyzetméterek számát nem is csökkentette a kellemesen növekvő átlaghőmérséklet. A napsütéses órák hatására pszichikai, biológiai, fizikai késztetést is érzünk, hogy kimozduljunk.

Az ideális otthon része a szabad tér, amely tulajdonképpen terasz lezárás megvalósításával, nagyszoba a szabadban. Legalább olyan szép és ízlést, szakértelmet, arányérzéket igénylő feladat berendezni, mint az épület helyiségek szabdalta belterületét. Megkockáztatjuk, talán nagyobb kihívás is, bár kevésbé anyagigényes: a kert igazán akkor otthonos, ha többfunkciós terület ugyan, de mégis szerves egységet alkot.

terasz lezaras
Terasz lezárás
terasz lezarasa
terasz lezárása
terasz bezaras
terasz bezárás

A lakásbelsőt közfalak, nyílászárók osztják helyiségekre, így nem vétünk a szépérzék ellen, ha minden ajtó más miliőre nyílik. Ezt nem is nagyon tudjuk elkerülni, de nem is kell: inkább az vall ízlésficamra, ha a gyerekszoba ugyanazt a hangulatot árasztja, mint a nappali, a fürdő- vagy a hálószoba.

Egy kert viszont csakis akkor hat természetes környezetnek, ha a sövénykerítés, a virágoskert, a fák harmonizálnak a kerti tóval, kerti bútorokkal, a gyermekjátszóval, a faszenes grillsütővel; szerencsés, de mind gyakoribb esetben a medencénkkel. Tovább olvasom!

A terasz lezárása nagyon sok előnyökkel jár, amit érdemes kihasználni, mert egy nyitott terasz nem annyira lehet kihasználni.

Terasz lezárás előnyei:

 • Az üvegezésnek köszönhetően a terasz világos marad
 • A terasz bezárás véd a csapadék ellen.
 • Teraszát könnyen és gyorsan zárttá vagy nyitottá tudja tenni a megfelelő nyílászáró beépítésével, mint pl: harmonika ajtó, toló-bukó ajtó, stb.
 • A télikertek véd az időjárás viszontagságaival szemben, mivel vízálló, jó hő és hangszigetelő,
 • A télikertben szerelt Solar üveg szerkezet könnyen tisztítható, és fél árnyékolást jelent a nappal szemben.
 • A megfelelő árnyékolással a nyári tűző napsugarak ellen is véd
 • tényleges lakótérrel bővítheti házát terasz lezárás-sal, mellyel javíthatja az életminőségét
 • Ön többféle télikert típus közül választhat, hogy megtalálja a háza stílusához ideális szerkezetet
 • Fűtési energiát spórol meg a lakásában is
 • Télen, nyáron használhatja a teraszát. Hűvös szél, eső, hóesés, akár nyári meleg esetében is használhatja teraszát.

Miért érdemes minket választani, télikert kivitelezés esetében?

 1. Ingyenes árajánlat készítése, 1 munkanapon belül, télikert és egyéb szerkezetek, teraszbeépítés és más építmények esetében.
 2. Ingyenesen felmérjük az árajánlat készítést követően a terasz bezárást, terasz beszerelését és megbeszéljük Önnel az elképzeléseit, hogy a lehető   legjobb döntés szülessen.
 3. Díjtalan télikert látványtervet készítünk a felmérés szerint.
 4. 10 év garancia a beépített szerkezetekre, télikertre, előtetőre, terasz beszerelésére, terasz lezárására.
 5. Elégedett ügyfelekkel a több mint 1000 télikert, üvegportálok, előtetők, terasz lezárások beszerelésével büszkélkedhet a cégünk.
 6. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szakembereink a télikertek és egyéb építmények kivitelezésével, tervezésével.
 7. Tervező mérnökeink ellátják Önt jó tanácsokkal és ennek megfelelően készítik el az árajánlatot, terveket.
 8. Garanciális problémák esetén, kifogások nélkül gyorsan rugalmasan megoldjuk a felvetett problémákat.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>