teraszbeépítés kisállatnak

Nem tudja eldönteni, hogy szükséges e teraszbeépítés kisállatnak? Mi segítünk Önnek a választásban!

A teraszbeépítés kisállatnak 3 esetben használjuk. Terasz beépítés kisállatnak lehet osztottan is lezárható kutyabejáróval. Teraszbeépítés kutyakijáróval.

Fontos tisztázni, hogy milyen céllal szeretnénk télikertet. Amennyiben az a cél, hogy a növényeinket átteleltessük, esetleg szeretnénk egy teret magunknak ahova zord idő esetén is kiülhetünk, és ez a szerkezet különálló a háztól, akkor a télikert a megfelelő választás. A teraszbeépítés kisállatnak 3 esetben használjuk.

Az első, amikor a leendő teraszunkat szeretnénk befedni ami a házunkhoz kapcsolódik, de mégis különálló tőle. Ezt a variációt is télikertnek hívjuk. Azonban előfordulhat olyan igény amikor a lakótér területét és a fény mennyiségét szeretnénk megnövelni. Ebben az esetben az új fal maga a télikert fala lesz. Ilyenkor már terasz(erkély) beépítésről beszélünk. A harmadik eset amikor szeretnénk, ha házi kedvencünk a zordabb időben sem fázna, ezért kibővítjük életterét meglévő teraszunk beépítésével, ilyenkor terasz beépítés kisállatnak van szó. Amíg a télikertnél megfelelő a két rétegű üvegezés, a terasz beépítésnél már sokkal magasabb prioritással kezeljük a hővédelmet. Teraszbeépítés kisállatnak.

Önnel is előfordult már, hogy télen szívesen beengedte volna a kutyát a kertből, de sajnos hullik a szőre és az ürülékét is el kell választani? Esőben, szélben, hóesésben használhatatlan ez a valójában hatalmas értékekkel rendelkező házrész? Erre nyújt megoldást a terasz beépítés kisállatnak!

Kutya kijáróval, teraszbeépítés kisállatnak is a lezárás előnyei: 

 • » véd a csapadék ellen
 • » az üvegezésnek köszönhetően a terasz világos marad
 • » teraszát könnyen és gyorsan zárttá vagy nyitottá tudja tenni a megfelelő nyílászáró beépítésével
 • » véd az időjárás viszontagságaival szemben, mivel vízálló, jó hő és hang szigetelő,
 • » a megfelelő árnyékolással a nyári tűző napsugarak ellen is véd
 • » a Solar üveg szerkezet könnyen tisztítható, és fél árnyékolást jelent a nappal szemben.
 • » Ön többféle típus közül választhat, hogy megtalálja a háza stílusához ideális szerkezetet
 • » tényleges lakótérrel bővítheti házát, mellyel javíthatja az életminőségét, teraszbeépítés háziállatnak
 • » ez egy prémium kategóriás rendszer, amely megfelelő hőszigetelési értékkel bír ahhoz, hogy homlokzati falként, nyílászáróként is tökéletesen funkcionáljon
 • » a többféle alak, rendszerek közül kiválaszthatja melyik illik leginkább házához
 • » Ön minden időjárási körülmény közepette maximálisan kihasználhatja a terasza nyújtotta lehetőségeket: védelmet nyújt az eső, a szél, vagy a hűvös idővel szemben, ugyanakkor minden fényt átengedve engedi élvezni a teraszon eltöltött időt a nap bármely szakában
 • » megemeli a ház használati értékét

Télikert és teraszbeépítés háziállatnak a gyakorlatban

Miután megszületett az elhatározás, hogy szeretné télen is kihasználni a terasz nyújtotta előnyöket és ezért beépíttetné azt, állatait télen is melegben tartaná, keressen fel minket! Készíthetünk Önnek ingyenes előzetes árajánlatot amely alapján el tudja dönteni, hogy megfelel -e az elképzelésének a feltüntetett ár.

teraszbeepites kisallatnak
télikertet a kutyámnak
terasz beepites kisallatnak
télikert kutyának

Milyen kérdéseket fontos tisztázni mielőtt elkészül a télikertem/terasz beépítésem?

Teraszbeépítés háziállatnak:
 • » Milyen céllal fogom használni az elkészült télikertet?
 • » Milyen osztásokat szeretnék? Legyen parapet(fal) magasság?
 • » Milyen üvegezést szeretnék? Elég a kétrétegű üvegezés, vagy válasszam a profi hőszigetelést biztosító, három rétegű üvegezést?
 • » Milyen nyílászárók legyenek a télikertemben?
 • » Elég egy bejárati ajtó és egy ablak, vagy szeretnék egy viszonylag nagy nyitható felületet amit a két szárnyú bukó-nyíló vagy toló-bukó ajtó biztosíthat?
 • » Válasszam a toló-harmonika szerkezetet ami nyithatóvá teszi a télikert teljes elejét (vagy oldalát)?

Amennyiben biztos a dolgában, kérhet tőlünk ingyenes helyszíni felmérést, melynek alkalmával kollégánk gyártási méret pontossággal felméri a leendő télikertjét vagy beépített teraszát. Lehet véglegesíteni a nyitásmódokat is. Az acél és alumínium vázra épített és műanyag borítással ellátott, hatalmas üvegfelületekkel rendelkező beépített terasz, nagy nyithatósági felületekkel házunk oázisa lehet. Teraszbeépítés háziállatnak az új, fedett teraszunk különleges megjelenést biztosít a házunknak, az ezzel járó fényorgia pedig csak hab a tortán. Számunkra nincs megoldhatatlan feladat, a terasz beépítésben jártas szakembereink bármilyen bonyolult kihívással szívesen megbirkóznak. Az árajánlat készítés és helyszíni felmérés teljesen ingyenes melynek alkalmával segítünk minden felmerült kérdést tisztázni! Terasz beépítést az ország bármely pontján vállalunk, a teljesség igénye nélkül: Budapest, Debrecen, Sopron, Balaton és környéke, Győr, Pécs, stb. Előzetes egyeztetés után a terasz beépítéshez szükséges felmérést akár Ausztriában, Szlovákiában is elvégezzük!

Kérjen árajánlatot!>>>>>>>>>

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>