Termékek

Termék bemutatás és saját termék – télikert, elő-tető, nyílászáró, teraszbeépítés, bejárati ajtó jó minőségben, 10 év garanciával. Alakos télikertek profiljait, statikai megoldásokat mutatunk be. Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén, kérjen árajánlatot, ingyenes helyszíni felmérést, hogy legyárthassuk Önnek a kért terméket.

Saját termék bemutatás

Télikert, előtető, medencefedés, függönyfal, teraszbeépítés, nyílászárók: műanyag ablak, ajtó – erkélyajtó, toló ajtó, harmonika ajtó, bejárati ajtó. Gyártunk alakos télikerteket, teraszbeépítést és a profiljait, statikai megoldásokat mutatunk be az érdeklődőknek. Érdeklődjön és kérjen árajánlatot. A nyílászárókkal kapcsolatos termék bemutatás is sok információt tartalmaz az Ön számára.

A termék bemutatás a cégünknél, először is ISO minősítéssel rendelkezünk: télikert, terasz beépítés, ajtó és ablak, műanyag ablak és nyílászáró, medencefedés, előtető a PARTNER-DOORS Kft-től.

Télikert akció most nagy kedvezménnyel. Kérjen árajánlatot, amit gyorsan elkészítünk. Ezt követően felmérjük és részletesen átbeszéljük az elképzelését. A termék bemutatás részleteiben is megtalálható.

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX. kerületben a Határ út 83 sz. alatt lévő üzemünkbe gyártunk főleg télikerteket, ahol bemutatjuk a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi út között található, az M5 kivezető, összekötő útszakasztól 200 méterre a Határ úton.)

A télikert és egyéb termék akcióiról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen árajánlatot e-mailben. A termék bemutatás és a télikert rendszerek menü pontokban részletesen informálódhat.

Kapcsolat: 06-20 3360- 643

E-mail: partnerdoors@gmail.com

  • Télikert építés jó minőségben, 10 év garanciával a minősített télikert gyártótól. Nekünk van engedélyünk télikertek, nyílászárók, előtetők, függönyfalak, medencefedések gyártására a termék bemutatás oldalhoz kapcsolódik.

Irodánkban bemutatjuk a télikert szín, nyitásmód, alakos télikertek profiljait, statikai megoldásokat, csatorna rendszert, csapadék víz elvezetésére, és egyéb más termékeket, anyagokat. Üvegezés lehetőségei, üvegtető alkalmazásai, polikarbonát tető elhelyezései, mind-mind fontosak a télikert, nyílászáró tervezés folyamán.

Kedves Ügyfelünk! Ön valószínűleg ablak, télikert beszerelés előtt áll, esetleg ajtót szeretne vásárolni. Megnyugtatjuk, jó helyen jár. A termék bemutatás, télikert rendszerek oldalainkon részletesebben olvashat. Cégünk a PARTNER-DOORS Kft. terasz beépítés és más építményekben ajtó, ablak és egyéb nyílászárók, télikertek gyártásával, medencefedéssel, előtetők készítésével, értékesítésével foglalkozik, az ország területéről várjuk leendő vásárlóinkat. Szállítunk télikerteket, nyílászárókat Ausztriába, Szlovákiába, Németországba is.

A termék bemutatás elsősorban gyártott termékeink: télikertek, ajtó, ablak, műanyag nyílászáró. Gyártunk előtetőt, pincebevilágítót, szélfogót. Készítünk medencefedéseket is több változatban. Munkánk nagyobb része, a teraszok beépítése.

Forgalmazott termékeink: redőny, reluxa, rovarháló, egyéb árnyékolók.

Tekintse meg kínálatunkat a termék bemutatás oldalainkon: előtető, előtető teraszra, teraszbeépítés, terasz lezárás, függönyfal, pergola.

A termék bemutatás és szolgáltatásaink részletes leírását a megfelelő menüpontokban találja meg. Amennyiben megtalálta a kívánt terméket, kérje árajánlatunkat a kapcsolat oldalon keresztül, telefonálhat is, hiszen szakképzett kereskedőink készséggel állnak rendelkezésére, és a helyszínre is kimennek megtekinteni a kiválasztott ablak vagy ajtó típus méreteit.

Egy télikert ablak vagy nyílászárók, télikert vásárlása akár 30-40 évre szóló választás! Szeretné a lehető legjobb döntést meghozni?! Nézze át a termék bemutatás menüben az oldalainkat:

Szánjon rá fél órát és nézze át weboldalunkat, ismerkedjen meg a télikertek anyagaival, féleségeivel, ablakok és ajtók típusaival, referenciánkkal és eladóink, télikert tervező mérnökeink be is mutatják Önnek a kívánt nyílászárót, télikerteket. Termék bemutatás oldalainkon részletesebben olvashat.

A télikert, ajtó ablak, nyílászáró ára sok mindentől függ, ezért olvassa el a nyílászáró vásárlás szempontjait az oldalunkon.

  • Tekintse át weboldalunkat, melyet Önnek készítettünk!
  • Reméljük, nálunk megtalálja azt az ablakot és ajtót, amire szüksége van a házépítés vagy felújítás során, esetleg házának bővítése teraszbeépítéssel, télikerttel.
  • Ablak vagy ajtó vásárlás előtt feltétlenül keresse a szakképzett értékesítőnket, aki bemutatja az általunk gyártott és forgalmazott nyílászárókat és bejárati ajtókat.

Várjuk érdeklődését, kérjen árajánlatot most!


Felmérés- Értékesítés- Szállítás- Beépítés- Garancia a termék bemutatás oldalainkon részletesebben olvashat

–          Díjtalan árkalkuláció

–         Kérésére a helyszínre megyünk, felmérést végzünk

–          Nyílászáró kiszállítása saját gépjárművel

–          Nyílászáró, télikert beszerelés, minősített beépítőkkel

–          Gyors garanciális ügyintézés

Miért érdemes minket választani? Öt érv, ami mellettünk szól. Valamint nézze át a termék bemutatás menüben található oldalakat is

  • Egyedi felmért méretek szerint gyártunk minőségi nyílászárókat, szükség esetén 8 nap alatt szállítjuk a nyílászárót, ablakot, télikertet, bejárati ajtót, ezt követően másnap Önnél szerelhető lehet.
  • Minden, ami nyílászáró, ajtó, ablak, télikert az egyszerűtől a luxusig egy helyen elérhető
  • Beépítő csapatunk segítségével cégünk a megvásárolt ablak vagy ajtó beépítését is el tudja vállalni
  • Műanyag nyílászáróink, télikertjeink minőségét 10 év garancia szavatolja
  • Saját garanciális szakemberünk segít a nyílászárókkal kapcsolatos esetleges problémák gyors kezelésében.

Ablak és hőszigetelt télikertről általában érdemes tudni

Az ablakok felépítése az alábbiak szerint tagozódik: ablaktok, ablakszárny, vasalat amely a működtetést végzi és a legfőbb eleme a megvilágítást biztosító üvegszerkezet.

Alapanyaguk szerint megkülönböztetünk műanyag, fa, fém (amely lehet acél vagy alumínium) vagy ezek kombinációjából álló nyílászárókat. Ezen nyílászárók lehetnek lezárhatók vagy nyithatók.

Az ablakok nagyságának megválasztásakor figyelemmel kell lennünk a megvilágítandó és szellőztetendő szoba/helyiség , terasz, télikert nagyságára és funkciójára, valamint hogy a nyílászáró alakja az épület stílusához harmonizáljon. Az átlagos ablak, álló téglalap alakú, melynek magasság/szélesség aránya 1:1,5 és 1:2 közötti. Az ettől lényegesen eltérő ablakok már speciálisnak tekinthetők, elsősorban egyedi legyártásuk miatt, pl: toló, toló-bukó ablak, harmonika ablak.

Az adott épület homlokzatában az ablak állhat önállóan, vagy párosával (ez esetben kettős- azaz dupla ablakról beszélünk), némely esetben hármasával, elsősorban közintézmények esetén pedig akár egymás mellé sorolva (sorablak).

Az ablakok szárnyainak száma szerint csoportosíthatjuk a nyílászárókat aszerint hogy egy szárnya, két szárnya, három vagy több szárnya van.

Nyitásmódtól függően lehet: bukó-nyíló ablak, toló, toló-bukó, nyíló, bukó, középen felnyíló ablak, kétszárnyú ablak, három esetleg többszárnyú ablak, természetesen ezek bármelyikét lehet sorolva is szerelni.

Az ablakok nyitásiránya jobbos vagy balos, a külső/belső térben való elhelyezésük és funkciójuk szerint kiválasztva.

Energia szaktanács

Takarítsa meg segítségünkkel háztartása energiaköltségeinek akár 50%-át! Ha Ön is szeretné csökkenteni a kiadásait, akkor segítünk az optimális megoldás megtalálásában. /Ajtó, ablak, nyílászáró vásárlás szempontjai című rovatunkban részletesen megtalálja/

Az ablakok energiatakarékosság szempontjai:

A sima ablaküveg rossz hőszigetelő. Mérések segítségével bizonyítható, hogy négyzetméterenként kb. tízszer annyi energiát enged át egy ablak, mint maga a falszerkezet. Ma már az általunk gyártott nyílászárók, két és három rétegű üvegezést kapnak, miáltal a hőveszteséget jelentősen lehet csökkenteni. Ezen felül a hőszigetelt műanyag ablakokat különböző fémekkel gőzölhetik, amely átveszi a szoba hőmérsékletet. A nyílászárók üvegei közti rést nemesgázzal töltik fel (argon gáz). A többszörös üvegezés esetén az ablak belső oldalának felületi hőmérséklete szélsőséges kültéri hőmérséklet mellett magától is olyan magas, hogy még minimális páralecsapódás sem áll fenn, és a kellemetlen hideg nem jut át az üvegen.

Követelmények a nyílászáróval szemben

A ház építési formájához igazodjon. Hangszigetelése olyan legyen, amely a zajt nem engedheti át. Főképpen a forgalmas utcáknál lehet fontos speciális hangszigetelésű ablakokat alkalmazni. Időjárás állóság szempontjából az ablak legyen vízlepergető és szélálló, ennek a télikertek esetében is érvényesülni kell. Az ablakok négy csoportra oszthatók a szigetelésük kivitelezése szerint, melyek a vízzárósságot a maximális szélerősség függvényében határozzák meg. Sok esetben az ablakoknak több vízzáróssága is van, aszerint hogy a hideg, száraz külső levegőt a meleg, magas páratartalmú belső levegővel össze tudja kötni és így a kicsapódás kiküszöbölhető.

Légáteresztő képesség szempontjából az ablaknak a szellőztetést és a lélegzést megfelelően biztosítania kell.

Ha az ablak biztonságát nézzük, nehezítse meg a betörők bejutását a lakásba. Napjainkban három biztonsági szintbe sorolhatók az ablakok. Az ablak kerete közrefogja az ablaktáblákat és merevítést ad az egész szerkezetnek. A mai modern ablakok elkészítése során háromféle anyagot használhatnak: fa, alumínium és műanyag, valamint a fa és az alumínium, műanyag és alumínium kombinálható az igényeknek megfelelően.

Röviden a bejárati ajtóról

Az ajtók kivitelezése a beépítés céljától függ. Fából készült bejárati ajtók tömör fából készülnek sok esetben fémmerevítéssel. A tűzvédelmi követelményeknek is megfelelő ajtók fémből készülnek, a hangszigetelt ajtókat olyan speciális szigeteléssel látják el, melyek elnyelik a hangot.

Műanyag bejárati ajtó nagyon sokféle lehet, a profil közepén acélmerevítők vannak, valamint a bejárati ajtóbetétek széles választékával a legelterjedtebbek lettek. Hang és hőszigetelése kiváló. Részletesen a bejárati ajtó menüpontban találja.

Termékeinkről:

Télikertek: teraszbeépítés, medencefedés, lépcsőfeljáró beépítésénél alkalmazzuk a különféle elképzeléseket, gyártjuk, szereljük az Ön elképzelései szerint.

A kiváló hőszigetelésű műanyag profilokban, rozsdamentes acélmerevítések vannak, aminek szerepét a külső alumíniummerevítő látja el, így hő hídmentesen lehet a teraszát, télikertjét építeni, ezért nagyon jó hőszigetelő.

Részletesen: a télikert terasz beépítésről általában írt oldalon olvashat.

Az ablak lakásunk dísze, valamint fontos szerepet tölt be: beengedi a fényt és távol tartja a szélsőséges időjárási viszonyokat a lakástól. A műanyag  ablak kiválasztásának az anyagiakon kívül, számos más, fontos műszaki oka is lehet. Választhatók 5-8 légkamrás szerkezetek. Hőszigetelő értéke k= 1,1W/m2K.-tól 0,45W/m2K.-ig terjedhet. Ablak-Budapesten oldalunkat is nézze meg a Budapesti lakos.

bejárati ajtón keresztül vezet az út a lakásba, azon felül hogy alkalmazása nélkülözhetetlen. Cégünk bejárati ajtók széles választékával várja kedves Ügyfeleit. 5 ponton záródó biztonsági zárral, 50-100 fajta panelválasztási lehetőséggel, különféle üvegezéssel is rendelhetőek.

A redőny  fontos kiegészítője az ablaknak. Távol tartja részben a meleget, a zajt és a közvetlen napfényt a lakótértől. Az ablakra szerelt szúnyogháló megvéd a kellemetlen bogaraktól. Az alumínium redőny anyaga színterezett alumínium redőnydoboz, vakolható kivitelben is rendelhető, külső mini-tokos alumínium, felső műanyag tokos redőnydoboz, alumínium redőnylábbal az adott színben. Amennyiben redőnyvásárlás előtt áll mindenképpen tekintse meg a redőny oldalunkat és kínálatát is.

párkány és a könyöklő elválaszthatatlan részét képezi az ablaknak. Hiányával az ablak élettartama is csökkenhet, hiszen elsősorban a külső párkány védi az ablakot a felázástól. Alumínium, műanyag könyöklő több színben, méretre vágva, 50 – 360 mm szélességben, végzárókkal a nyílászárókkal együtt rendelhető.

termék bemutatás:

nyilaszaro-csererol
nyílászáró cseréről
nyilaszaro
nyílászáró
telikertek-a-teraszra
Télikertek a teraszra
telikert-budapest-aranytolgy
Télikert Budapest aranytölgy
hoszigetelt-medencefedes
Hőszigetelt medencefedés
termek-bemutatas
termék bemutatás

Energiatakarékos ablakaink gyártása

Az energiatakarékosság egyre fontosabb szempont. Éppen ezért az ablakokra érdemes nagyobb figyelmet fordítani. Új épületeknél a korszerű termékek kerülnek beépítésre, míg a régi épületeknél, ablakcsere esetén ez csak a legvégső megoldásként jön szóba. Napjainkban műanyag ablakok egyre kedveltebbek előnyös tulajdonságaik miatt. Német ROPLASTO cég által gyártott profilokat alkalmazzuk a nyílászáró, ablak, ajtó gyártásánál.

A műanyag ablakok, nyílászárók egyik fontos előnye, hogy az építési technológiákhoz könnyedén illeszthetők, a különféle építészeti stílusok sem jelentenek akadályt. Ablakaink és ajtóink univerzálisan beépíthetők bármilyen épületbe. A PARTNER-DOORS Kft által gyártott ablakok a régi házakban esedékes ablakcseréknél, új beépítésnél, télikert gyártásánál, szerelésnél, jó választás lehet az Ön számára. ROPLASTO által gyártott műanyag profilokból készült nyílászárók minimum 5 légkamrás profilból és U= 1,1 W/m2k hőszigetelési értékű üveggel készülnek. Van 6-7-8 kamrás nyílászáró ablak profil is, amihez célszerű a háromrétegű üvegezést alkalmazni, aminek a hőszigetelési értéke (U) 0,7 W/m2k-0,5W/m2k közötti értékek lehetségesek. A ROPLASTO profilból készített nyílászáróknál a hőszigetelt üveg szélességi méreteit 24 és 48 mm.-rel, variálható, a kívánt hőszigetelés eléréséhez.

Roplasto logó

A műanyag ablakok időjárás-, ütés-, és vegyszerálló, és nehezen éghető. A különféle ablakprofilokra jellemző a záródó profilon kialakított vízelvezető horony, a szárnyprofil 3 szoros rugalmas gumitömítése, amely kiváló szél-, víz- és hangszigetelést biztosít valamennyi ablaktípusnak.
Az ablakainkat a fehér alapszínen kívül a más színekben is legyártathatjuk. A PVC ablakok hosszú élettartamúak, felületük a tisztításon túl semmiféle utókezelést nem igényel. Kérjen árajánlatot>>>

Műanyag ablak, nyílászáró karbantartási igénye minimális, későbbi felületkezelést egyáltalán nem igényelnek, az időjárással szemben és az UV sugárzásnak ellenállóak.

Műanyag nyílászárók, ablakok színválasztéka alapján, ma már az alap fehér szín mellett fa-utánzatú fóliázott, vagy tetszőleges színűre festett is ablak is megvásárolhatók. Egyik legnagyszerűbb tulajdonságuk, hogy a műanyag ablakoknak szinte nincsenek formai vagy méreti megkötéseik. A műanyag ablak vetemedésmentes, zárása, vízelvezetése kiváló. Ezen ablakok könnyen beszerelhetők, éppen ezért felújításhoz és új épületekhez, télikertekhez egyaránt nagyszerű választás. A PVC-ből készült ablakok vasalatai tartósak, és mivel több ponton záródnak, biztonságosak is. Részletesen a Műanyag nyílászáróknál találja.

Kérésére kollégáink egyedi árajánlatot készítenek Önnek a kiszállítás és a beépítés költségeivel együtt.

Mindezek figyelembe vételével manapság széles körben elterjed műanyag ablakok és a faajtókkal szemben.

Műanyagból készült ablakok vasalatai tartósak, és mivel több ponton záródnak, biztonságosak is. Részletesen a Műanyag nyílászáróknál találja.

A legtöbb ablakrendszerhez különféle tartozékok pl. zsalugáter, redőny, rovarháló megrendelhető.

Télikert szerelése, télikert-teraszépítés, készítés, egyedi télikertgyártás, terasz lefedés, szélfogó-előtető gyártás, kivitelezés.

A PARTNER-DOORS Kft szolgáltatásait, beszereléseit Országosan, azaz Balaton környékén: Balatonfüreden, Siófokon, Balatonszárszón, Keszthelyen, Fonyódon, Balatonszepezden, Badacsonyban, Zamárdiban, Balatonvilágoson, Balatonlellén, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonföldváron, Balatonbogláron, Zánkán, Balatonfűzfőn, Révfülöpön. Stb.

Magyarországon: Tapolcán, Debrecenben, Tatabányán, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kaposváron, Pécsen, Szekszárdon, Veszprémben, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Esztergomban, Salgótarjánban, Szolnokon, Békéscsabán, Hatvanban, stb. Üzletkötőnkön keresztül lehetséges: 06 20 3360-643

Az ajtók mellett, műanyag nyílászárók, télikertek gyártásával, illetve árnyékolás elemek forgalmazásával, értékesítésével, beépítésével minőségi szolgáltatást nyújtunk!

Vegye igénybe szolgáltatásainkat és meglátja az ár találkozni fog a szolgáltatás és gyártott termékeink árával.

A termékek minőségéről, a széles választékról és a kedvező árról győződjön meg saját szemével!

Kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Télikert, télikertek ablakai

Munkatársaink nagy tapasztalatokat szereztek télikertek építésében, télikert készítésében, egyedi télikert gyártásában, teraszlefedésben, teraszbeépítésben, szélfogó, előtető készítésében, télikert tervezésben, télikert kivitelezésben, télikert készítésben melyeket általában Roplasto profilrendszerből készítünk, komplett polikarbonát vagy üveg tetőrendszerrel jó ár-érték aránnyal. A termék bemutatás és a télikert rendszerek menü pontban lévő oldalainkon részletesebben.

A lakótérbővítés ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát vagy akár irodáját, munkahelyét, legyen az kis alapterületű vagy uszoda méretű. A télikert árajánlatát és építését minden egyes esetben egyedi tervezés előzi meg. A télikert ára sok mindentől függ, ezért minden esetben egyedi kalkulációt igényel.

A Németországból származó Roplasto (www.roplasto.com) profil 5 kamrás kialakítása otthonában optimális hőszigetelést és kellemes csendet biztosít.

Terasz beépítése, lezárása, hőszigetelt üveggel: terasz felmérése, tervezése, gyártása, szerelése, szigetelése az egyik fontos munkáink közé tartozik.

Közvetlenül a gyártótól rendelje meg a télikert, terasztervezés, kivitelezés, beszerelés munkáit! Télikert készítés esetén a gyártóval érdemes kapcsolatot teremteni, mert a télikert építés folyamán nem okozhat áttételesen felmérési gondokat, mivel közvetlenül saját képzett szakembereink járnak el. Részletesebben a télikert oldalunkon talál felvilágosítást.

Télikert gyártása , de gyártunk jó minőségű ablakokat, ajtókat is.

Forgalmazunk: árnyékolókat, szúnyoghálót, fa ablakokat. Gyártunk és Szerelünk kocsi beállókat, előtetőket.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

Télikerteken kívül cégünk az alábbi termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik:

Műanyag nyílászárók gyártása, szállítása, bontása, beépítése, párkányozása. Redőnyök, reluxák, rovarhálók különböző színekben, típusban.

Műanyag ajtó ablak 5; 6, 7, 8 légkamrás profilrendszerek 10 év garanciával. Redőnyök és szúnyoghálók többféle kivitelben. Egyedi méretek és formák, széles színválaszték. Díjmentes felmérés és árajánlat készítés. Télikert kivitelezése, készítése alumíniumból, műanyagból, fából.

Akciós műanyag ajtó, műanyag ablak vásárlása esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Műanyag ajtaját, ablakát közvetlenül a gyártótól vásárolja meg!

Kiváló minőségű műanyag nyílászárók, a hazai gyártótól, ahol a garanciális javítás évek múltán is megoldott.

Ausztriában nyitunk hamarosan nyílászáró szaküzletet, ahol jó minőségű télikertek szerelését kezdjük el, megfelelő árképzéssel.

Magyarországon a gyártásban szakembereink tíz éves tapasztalattal rendelkeznek.

Forgalmazunk más gyártó termékeit is: tetőtéri ablak, kültéri fa nyílászárók, árnyékolástechnika, redőny, reluxa, rovarháló, párkány,stb.

Általunk gyártott minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak gyártásánál, értékesítésénél és beépítésénél képzett szakembereket foglalkoztatunk.

Minőségi ajtók, ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból.

A télikertek szerelését, készítését, gyártását több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel végeztetjük.

A tervezőinkkel a helyszínen is fel lehet venni a kapcsolatot, ahol a nyílászárók gyártási méreteit felveszik.

Műanyag nyílászáró gyártása, nyílászárók csere, Nyílászáró beépítése: Ablak, Műanyag ablak, ablakok, bukó ablak, nyíló ablak, ROPLASTO ablak, Bukó ablak, nyíló-bukó ablak, középen felnyíló bukó ablak, nyíló ablak.

Ajtó, ajtók, műanyag ajtók, bejárati ajtók, ajtóbetétek beépítése, beszerelése, cseréje.

Nyílászáró, ablak, bontás nélküli tokba építés, ajtótokba szerelés, beszerelés.

Bukó ablak, nyíló ablak, nyíló-bukó ablak, középen felnyíló bukó ablak gyártása, forgalmazása.
Redőny, ablakredőny, elektromos redőny, kombi redőny, szúnyogháló, külső tokos, belső tokos redőny, vakolható tokos redőny forgalmazása, szerelése.

Télikert szerelése, télikerttervezés, Télikert kivitelezés, Télikertépítés, télikertkészítés, teraszbeépítés, lépcsőfeljáró fedés.

Ablakok, ajtók, télikertek gyártása és beépítése, valamint ezek kiegészítőinek forgalmazása.

Termékeink ÉMI minősítéssel rendelkeznek. A gyártásra ISO minősítésünk van.

Profil rendszereinkről a következő oldalakon találhat részletes tájékoztatást: Roplasto profil: www.roplasto.hu

Kérje díjmentes árajánlatunkat műanyag ajtó, ablak a nyílászáró, garázskapu, redőny, télikert gyártásáról és beépítéséről, vagy látogasson el irodánkba, ahol kollégáink készséggel adnak felvilágosítást termékeinkről, szolgáltatásainkról és akcióinkról.

Honlapunkat végignézve a következő termékcsoportokról olvashat:

Műanyag nyílászáró: műanyag ablak, műanyag bejárati ajtó, toló ajtó, toló ablak, harmonika ajtó.

Árnyékolástechnika: redőnyök, reluxák, szúnyoghálók. Párkányok, könyöklők.

Műanyag és fa ajtó-ablak, télikert értékesítési hálózatunk jelenleg: Balaton környékén és Budapesten, Magyarország területén működik.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését!

Magyarországon üzletkötőnkön keresztül elérhetőek vagyunk: 06 20 3360-643

Bács –Kiskun megye: Kecskemét, Baranya megye: Pécs. Békés megye: Békéscsaba, Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Miskolc. Csongrád megye: Szeged, Fejér megye: Székesfehérvár, Velence, Agárd, Dunaújváros. Győr-Moson-Sopron megye: Győr, Sopron. Hajdú-Bihar megye: Debrecen. Heves megye: Eger, Jász-Nagykun-Szolnok megye: Szolnok. Komárom-Esztergom megye: Tatabánya, Nógrád megye: Salgótarján, Pest megye: Budapest, Cegléd, Budaörs, Érd, Budakeszi, Dunaharaszti, Somogy megye: Kaposvár, Siófok, Balatonszárszó, Balatonföldvár, Fonyód, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye: Nyíregyháza, Tolna megye: Szekszárd, Vas megye: Szombathely, Veszprém megye: Veszprém, Balatonfüred, Balatonalmádi, Tapolca, Zala megye: Zalaegerszeg,

Télikert gyártását egyedi tervezés alapján gyártjuk a vevő elképzelése szerint

Ajtó, ablak, nyílászáró, télikert értékesítésben, területi lefedettségünket a mostani Budapest, Balaton környéke után hamarosan Ausztriában kezdünk majd forgalmazni. Az ország területén bárhol építünk télikertet, és a helyszíni felmérést szak tanácsadást elvégezzük, de előtte árajánlatot kell kérni, ami ingyenes szolgáltatás.

Télikert akció vonatkozik: télikert gyártás, télikert építése, terasz beépítése télikertek beszerelésére, télikert nyílászárói, télikert kivitelezése, terasz lezárása, előtető, szélfogó készítése, pince bevilágító berakása, amiről részletesen az oldalainkon olvasható.

Termék bemutatás egyik lényeges beruházás a Gáz ár emelés kompenzációja:

Megéri beruházni a nyílászáró cserébe, mert ennek eredményeképpen 4 fokkal lesz melegebb a lakásban a korábbihoz képest azonos energiafelhasználással, ugyanolyan külső hőmérsékleti viszonyok mellett. A fűtés számláját akár 20%-kal is csökkentheti! A rezsi csökkentése nyílászáró cserével, szigeteléssel, télikerttel beépíteni a teraszt a leghatékonyabb. Télikertet a ház falához kapcsolni nagyon kedvező lehet az energia hasznosításánál.

Köszönjük, hogy a termék bemutatás oldalainkat végig nézte.