Termék bemutatás

Termék bemutatás és saját termék – télikert, elő-tető, nyílászáró, teraszbeépítés, bejárati ajtó jó minőségben, 10 év garanciával. Alakos télikertek profiljait, statikai megoldásokat mutatunk be. Érdeklődjön elérhetőségeink egyikén, kérjen árajánlatot, ingyenes helyszíni felmérést, hogy legyárthassuk Önnek a kért terméket.

Saját termék bemutatás

Télikert, előtető, medencefedés, függönyfal, teraszbeépítés, nyílászárók: műanyag ablak, ajtó – erkélyajtó, toló ajtó, harmonika ajtó, bejárati ajtó. Gyártunk alakos télikerteket, teraszbeépítést és a profiljait, statikai megoldásokat mutatunk be az érdeklődőknek. Érdeklődjön és kérjen árajánlatot. A nyílászárókkal kapcsolatos termék bemutatás is sok információt tartalmaz az Ön számára.

A termék bemutatás a cégünknél, először is ISO minősítéssel rendelkezünk: télikert, terasz beépítés, ajtó és ablak, műanyag ablak és nyílászáró, medencefedés, előtető a PARTNER-DOORS Kft-től.

Télikert akció most nagy kedvezménnyel. Kérjen árajánlatot, amit gyorsan elkészítünk. Ezt követően felmérjük és részletesen átbeszéljük az elképzelését. A termék bemutatás részleteiben is megtalálható.

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX. kerületben a Határ út 83 sz. alatt lévő üzemünkbe gyártunk főleg télikerteket, ahol bemutatjuk a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi út között található, az M5 kivezető, összekötő útszakasztól 200 méterre a Határ úton.)

A télikert és egyéb termék akcióiról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen árajánlatot e-mailben. A termék bemutatás és a télikert rendszerek menü pontokban részletesen informálódhat.

Kapcsolat: 06-20 3360- 643

E-mail: partnerdoors@gmail.com

  • Télikert építés jó minőségben, 10 év garanciával a minősített télikert gyártótól. Nekünk van engedélyünk télikertek, nyílászárók, előtetők, függönyfalak, medencefedések gyártására a termék bemutatás oldalhoz kapcsolódik.

Irodánkban bemutatjuk a télikert szín, nyitásmód, alakos télikertek profiljait, statikai megoldásokat, csatorna rendszert, csapadék víz elvezetésére, és egyéb más termékeket, anyagokat. Üvegezés lehetőségei, üvegtető alkalmazásai, polikarbonát tető elhelyezései, mind-mind fontosak a télikert, nyílászáró tervezés folyamán.

Cégünk a PARTNER-DOORS Kft. terasz beépítés és más építményekben ajtó, ablak és egyéb nyílászárók, télikertek gyártásával, medencefedéssel, előtetők készítésével, értékesítésével foglalkozik Magyaroroszág teljes területén. Szállítunk télikerteket, nyílászárókat Ausztriába, Szlovákiába, Németországba is.

A termék bemutatás elsősorban gyártott termékeink: télikertek, ajtó, ablak, műanyag nyílászáró. Gyártunk előtetőt, pincebevilágítót, szélfogót. Készítünk medencefedéseket is több változatban. Munkánk nagyobb része, a teraszok beépítése.

Forgalmazott termékeink: redőny, reluxa, rovarháló és egyéb árnyékolók.

A termék bemutatás oldalainkon megtalálhatja többek között a következőket, melyekkel szolgálhatunk Önnek: előtető, előtető teraszra, teraszbeépítés, terasz lezárás, függönyfal, pergola.

Az előzőekben felsorolt termékeinkkel kapcsolatosan várjuk érdeklődését a kapcsolat menüpont alatt találhatő elérhetőségeink valamelyikén.

Egy télikert vagy nyílászárók cseréje, vagy beszerelése hosszú évtizedekre szóló döntés! Amennyiben a lwegjobb döntést szeretné meghozni, akkor nagyon jó helyen jár!

Nézzen körbe a Partner-Doors Kft. weboldalain, tekintse meg referenciamunkáinkat, ismerje meg a télikertek sokszínűségét és a hozzá beépíthető nyílászárókat! A télikertek árai sok mindentől függ, ezért olvassa el a nyílászáró vásárlás szempontjait az oldalunkon.

Látogasson el irodánkba, ahol mérnökeink megmutatják Önnek a kiválasztott szerkezetet és szívesen adnak szakmai tanácsot, legyen bármilyen felmerülő kérdése!   

Tekintse meg a cégünk által gyártott bejárati ajtókat és ha megtetszett Önnek a munkáink valamelyike. úgy keressen minket bizalommal és szakértőink szívesen állnak rendelkezésére a felmerülő kérdések esetén!

Várjuk érdeklődését, kérjen árajánlatot most!

Szolgáltatásaink egy része díjtalan, hogy Ön mindennel tisztában legyen, mielőtt ingatlanja legújabb ékszerét megrendeli!

–       Ingyenes előzetes árkalkuláció az elképzelt beépítésre 

–       Ingyenes helyszíni felmérés, amire az előzetes árkalkulációt követően azonnal sort kerítünk

–       Ingyenes szakmai tanácsadás telefonon, e-mailen, vagy akár személyesen a helyszíni felmérés alkalmával

–       Télikert, előtető, kocsibeálló, medencefedés két évtizede, engedéllyel és ISO minősítéssel

–       Termékeinkre, szolgáltatásunkra garanciát vállalunk

Miért éri meg a Partner-Doors Kft-vel építtetni télikertünket?

  • Az általunk épített szerkezetek (télikert, előtető, teraszbeépítés, kocsibeálló) saját gyártásban készülnek, mely garancia Önnek is a kiváló minőségre 
  • Szekértő kollégáink a kezdetektől fogva mindvégig Önnel konzultálva hoznak döntéseket, meynek eredményeként nem érhetik kellemetlen meglepetések
  • Állandó akciókkal, ajándék termékekkel kedveskedünk ügyfeleinknek
  • Szerkezeteinkre, beépítésinkre garanciát vállalunk
  • A garanciális kérdéseket gyorsan kezeljük, hiszen több gyakorlott szerelőcsapattal dolgozunk

A nyílászárókról és az általunk épített szerkezetekről érdemes tudni

Az ablakok a következő külön egységekből állnak össze:

  • tok, amelybe a nyílászáró nyitható része kerül
  • ablakszárny, amely a falba rögzített tokban kerül elhelyezésre
  • vasalat, amely nyitást/zárást teszi lehetővé
  • üvegszerkezet, mely a beáramló természetes fényt biztosítja

Az ablak lehet lezárható vagy nyitható, igénytől és a lehetőségeinktől függően. Régebben a nyílászárók fából készültek, ma már azonban a minden szempontból jobb mutatókkal rendelkező műanyag és acél vagy alumínium, illetve ezek kombinációja a legkorszerűbb választás.

 A megfelelő műanyag  ablak kiválasztása különböző szempontok alapján történik. Választhatók például  5-8 légkamrás szerkezetek. Hőszigetelő értéke k= 1,1W/m2K.-tól 0,45W/m2K.-ig terjedhet. Ablak-Budapesten oldalunkon olvashat bővebb információkat az ablakok lehetséges variációiról.

Az ablakok méretének, nyithatóságának kérdése legtöbb esetben a helyiség felhasználásától függ. Ezen kívül figyelembe kell venni az ingatlan stílusjegyeit és többi elemét, hiszen például egy télikert sokat hozzá tesz házunk/lakásunk külalakjához.

A nyílászáró ablakokat  megkülönböztetjük nyitható részeik (szárny) szerint is, egy ablak például lehet egy-két, vagy három, vagy esetleg még több szárnyú.

Nyitásmódjukat tekintve az ablakok sokféleképpen választhatóak, ez azonban nem csak választás kérdése. Mielőtt döntést hozunk mindenképpen kérjük ki szakértő véleményét, hiszen apróságoknak tűnő részletekre kell odafigyelni a megfelelő nyílászáró megválasztásakor. A megfogadott tanácsokat követően már biztsoan könnyebben tudunk választani, hiszen egyébként nem kevés lehetőség van, többek között: bukó, nyíló, tóló, bukó-nyíló, toló-bukó és még sok egyéb módozat.

A műanyag nyílászárók egyik előnyei közé tartozik, hogy formailag és méret szemponjából gyakorlatilag bármi legyártható. Könnyen beszerelhető, ezáltal új ingatlanjához, de ingatlan felújításához is erősen ajánlott. 

A redőny  távol tartja részben a meleget, hangszigetelő és a közvetlen napfénytől védi a lakóteret. Az ablakra szerelt szúnyogháló  a rovarok ellen nyújt védelmet. Az alumínium redőny anyaga színterezett alumínium redőnydoboz, vakolható kivitelben is rendelhető, külső mini-tokos alumínium, felső műanyag tokos redőnydoboz, alumínium redőnylábbal az adott színben. Amennyiben redőnyvásárlás előtt áll mindenképpen tekintse meg a redőny oldalunkat és kínálatát is.

párkány és a könyöklő elválaszthatatlan részét képezi az ablaknak. Hiányával az ablak élettartama is csökkenhet, hiszen elsősorban a külső párkány védi az ablakot a felázástól. Alumínium, műanyag könyöklő több színben, méretre vágva, 50 – 360 mm szélességben, végzárókkal a nyílászárókkal együtt rendelhető.

A bejárati ajtók tulajdonságai, fontos tudnivalók

Ugyanúgy mint az ablakoknál, az ajtóknál is őrségváltásra került sor az utóbbi évek-évtizedek során, ha figyelembe vesszük az energetikai-, biztonsági- és hangszigetelő képességeket. A bejárati ajtó kapcsán itt olvashat bővebben, hogy tisztában legyen lehetőségeivel, mielőtt meghozza döntését. Bejárati ajtó tekintetében is rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, csak a panelt tekintve akár 100 fajta variáció közül választhat, öt ponton záródó biztonsági zárakkal. 

Energiai szempontok

A régi, fából készült nyílászárókat érdemes mielőbb lecserélni műanyag nyílászárókra, melyek sokkal jobb hő- és hangszigetelő képességekkel rendelkeznek. Olyannyira, hogy akár a csere utáni első fűtésszezonban is szemmel jól láthatő összeget tud spórolni számláján. Ez persze függ az üvegezéstől is. A mai kor elvárásainak megfelelve két – illetve három rétegű üvegezést ajánlunk, a rétegek között argon gázzal feltöltve. Az Önnek optimális megoldásról olvasson többet az ajtó, ablak, nyílászáró vásárlás  ismertetőnkben.

Nekünk elhiheti, megéri beruházni a nyílászáró cserébe! Körülbelül 4 fokkal lehet melegebb lakásban azonos energiafelhasználás mellett, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy fűtés számláját akár 20%-kal is csökkentheti! 

Termékeinkről:

Télikertépítés, teraszbeépítés, medencefedés, előtető, előtető teraszra, kocsibeálló. Évitezedes tapasztalattal, profi szakemberekkel, az Ön elképzelései szerint.

Csak hőszigetelt rendszerekkel dolgozunk, melynek köszönhetően terasza/télikertje garantáltan hőhídmentes lesz, ezáltal pedig tökéletes hőszigetelő.

 A Partner-Doors Kft által készített télikertekről, terasz beépítékről általában itt találhat bővebb információkat.

 

termék bemutatás:

nyilaszaro-csererol - termék bemutatás
nyílászáró cseréről
nyilaszaro - termék bemutatás
nyílászáró
telikertek-a-teraszra - termék bemutatás
Télikertek a teraszra
telikert-budapest-aranytolgy
Télikert Budapest aranytölgy
hoszigetelt-medencefedes
Hőszigetelt medencefedés
termek-bemutatas
termék bemutatás

A Partner-Doors által használt alapanyagokról, profilokról

ROPLASTO által gyártott műanyag profilokból készült nyílászárók minimum 5 légkamrás profilból és U= 1,1 W/m2k hőszigetelési értékű üveggel készülnek. Van 6-7-8 kamrás nyílászáró ablak profil is, amihez célszerű a háromrétegű üvegezést alkalmazni, aminek a hőszigetelési értéke (U) 0,7 W/m2k-0,5W/m2k közötti értékek lehetségesek. A ROPLASTO profilból készített nyílászáróknál a hőszigetelt üveg szélességi méreteit 24-48 mm-el, variálható, a kívánt hőszigetelés eléréséhez.

Roplasto logó

Beszállító partnerünk által készített profilokból gyártott nyílászáróink ellenállnak az időjárásnak, fizikai tűrőképessége is rendkívül magas és nagyon nehezen éghető. Kialakításának köszönhetően kiváló szél-, víz- és hangszigeteléssel ellátott ablakokat gyártunk és alig igényel karbantartást.
Alap gyártási színük fehér, ugyanakkor rengeteg más színben (fa-utánzatú fóliával is!) is rendelhetőek az általunk gyártott nyílászárók. A németországi Roplasto (www.roplasto.com) profil 5 kamrás rendszere megteremti otthonában a megfelelő hőszigetelést és a zajszűrő képessége által Ön élveztehi a zavartalan csendet is ingatlanában.

Kérjen árajánlatot most!>>>

 A PARTNER-DOORS Kft szolgáltatásai a Balaton környékén is elérhetőek: Balatonfüreden, Siófokon, Balatonszárszón, Keszthelyen, Fonyódon, Balatonszepezden, Badacsonyban, Zamárdiban, Balatonvilágoson, Balatonlellén, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonföldváron, Balatonbogláron, Zánkán, Balatonfűzfőn, Révfülöpön. Stb.

Ugyanakkor Magyarország teljes területén dolgozunk, a teljesség igénye nélkül: Tapolcán, Debrecenben, Tatabányán, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kaposváron, Pécsen, Szekszárdon, Veszprémben, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Esztergomban, Salgótarjánban, Szolnokon, Békéscsabán, Hatvanban, stb. Üzletkötőnkön keresztül lehetséges: 06 20 3360-643

Az ajtók mellett, műanyag nyílászárók, télikertek gyártásával, illetve árnyékolás elemek forgalmazásával, értékesítésével, beépítésével minőségi szolgáltatást nyújtunk!

Vegye igénybe szolgáltatásainkat és meglátja az ár találkozni fog a szolgáltatás és gyártott termékeink árával.

A termékek minőségéről, a széles választékról és a kedvező árról győződjön meg saját szemével!

Télikert, télikertek ablakai

Munkatársaink nagy tapasztalatokat szereztek télikertek építésében, télikert készítésében, egyedi télikert gyártásában, teraszlefedésben, teraszbeépítésben, szélfogó, előtető készítésében, télikert tervezésben, télikert kivitelezésben, télikert készítésben melyeket túlnyomó részt Roplasto profilrendszerből készítünk.

A terasz beépítés/télikert ára minden esetben egyedi árkalkulációt igényel, hiszen minden ingatlan és azáltal a beépítendő terület is egyedi. Nem utolsó sorban az Ön igényei is biztosan különböznek más igényeitől így azt ajánljuk, hogy mindenképp vegye fel velünk a kapcsolatot és küldünk Önnek egy előzetes, ingyenes árajánlatot

A Partner-Doors Kft. a következő szolgáltatásokat nyújtja Önnek is az ország bármely területén:

Télikert építése, terasz lezárás – beépítése az ajánlatkéréstől az átadásig teljes körűen:

– terasztervezés az Ön igényei és elképzelései alapján egy előzetes árajánlat formájában ingyenesen
– helyszíni felmérés szintén ingyenesen
– gyártás a saját üzemünkben, kivitelezés, beszerelés a helyszínen

Felmerülhet Önben a kérdés, hogy miért éri meg, ha közvetlenül a gyártótól rendeli meg télikert készítés – terasz beépítés szolgáltatást, erre azonban nagyon egyszerű a válasz: a nyersanyagokat, alkatrészeket, profilokat természetesen beszállítóinktól szerezzük be mi is, ugyanakkor csak és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Ami azonban megkülönböztet minket másoktól, hogy minden elemet saját üzemünkben gyártunk. Ez pedig Önnek garancia minőségre, hiszen az általunk gyártott nyílászárókra, elemekre és a szerelésre is garanciát vállalunk, mert tudjuk, hogy olyan minőséggel számolhat Ön, amit mi is elvárnunk egy szolgáltatás igénybevételénél!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését elérhetőségeink valamelyikén, vagy kérjen díjmentes ajánlatot!

A télikertek szerelését, készítését, gyártását több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel végeztetjük.

A helyszíni felmérés alkalmával Ön mindent átbeszélhet tervezőinkkel, felmerülő kérdéseire készséggel válaszolunk, így minden az elképzelései szerint történik!  

Télikert szerelése, télikerttervezés, télikert kivitelezés, télikertépítés, télikertkészítés, teraszbeépítés, lépcsőfeljáró fedés, ablakok, ajtók, télikertek gyártása és beépítése, valamint ezek kiegészítőinek forgalmazása egy helyen!

Termékeinkre ÉMI minősítéssel, gyártásra pedig ISO minősítéssel rendelkezünk.

Weboldalainkon böngészve Ön olvashat a télikertek, teraszbeépítések kiegészítő termékeiről is, mint műanyag nyílászáró és árnyékolástechnika, hiszen ezek mind szerves részei az Ön hőszigetelt télikertjének.

Télikert, teraszbeépítés értékesítési hálózatunk az egész országra kiterjedően Balaton környékén és Budapesten, Magyarország teljes területén működik.

Érdeklődjön 50%-os árengedményünkről és ajándékunkról, melyet most minden télikertre és teraszbeépítésre szerződött ügyfelünknek biztosítunk! 

Télikert akció vonatkozik: télikert gyártás, télikert építése, terasz beépítése télikertek beszerelésére, télikert nyílászárói, télikert kivitelezése, terasz lezárása, előtető, szélfogó készítése, pince bevilágító berakása, amiről részletesen az oldalainkon olvasható.

Köszönjük, hogy a termék bemutatásunkat végig nézte, várjuk megkeresését, ajánlatkérését!

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>