Pergola

 

Alumínium pergola rendszer

Az alumínium pergola rendszer ALIVER rendszerelemekből építkezik. Fából készült függőleges pergolák – elemei alumínium tetőszerkezettel való lefedésére szolgál. Az alumínium profilok famintázatú felületkezelést is kaphatnak A Belga Aliver profilok 16, 20 illetve 32 mm vastagságú üvegtáblák, polikarbonát, panel befogadására alkalmasak. Sorba építve akár 10-20 kocsitárolóra is alkalmas.

Felhasználás: pergolák fedél-szerkezete, nyitott oldalú teraszfedések

Pergola tető:

Ez a termékcsoport készülhet fából, műanyagból merevítővel vagy alumíniumból. Ha az alapanyag műanyag vagy alumínium profilok, akkor fautánzatú felületkezelést kaphatnak. Amennyiben a pergola tetejét zárni akarjuk akkor egy- vagy két-három rétegű üvegtábla illetve többrétegű polikarbonát tábla lehet. A pergola tetejének lezárásával, fedett kocsitároló, előtető, stb. jöhet létre.  A rendszer tetőablak befogadására is alkalmas.

 

Alumínium pergola csomópont Aluminium pergola rendszer Alumínium pergola

Pergolák gyártása általában fából készítik, mint díszítő elem a házhoz illően, és arra akár fel lehet futtatni növényeket, ami esetleg árnyékolásra is szolgálhat. Jól elkészített pergolára lehet tetőt is készíteni, amit árnyékolóval lehet ellátni. Ezt követően akár az oldalfalak is lezárhatóak. Ezért mi a pergolát alumíniumból készítjük, mivel az örökös profil rendszer, amit tovább lehet fejleszteni.