Fedett terasz

Terasz fedés

 télikert, előtető teraszra, fedett-terasz beépítése és gyártása.

Az általunk ajánlott télikerteket saját, profi csapatunk gyártja, méri fel és építi be önnek! Sokfajta anyagból készülhet egy beépített terasz, az általunk készített télikerteket széles választékkal kínáljuk. Télikertjeink tetőszerkezete készülhet polikarbonát fedésből, üvegből vagy különböző méretű  szendvics panelekből is. Az általunk elkészített előtető, fedett terasz-ok, fedett télikert-ek,  már a felmérésnél is  készülhetnek úgy, hogy azt be lehessen  később építeni.

Kérjen árajánlatot fedett terasz beépítésére, ahol külső alumínium merevítést alkalmazunk!

Hova érdemes elhelyezni a beépített terasz-t?

Fedett teraszt, terasztetőt bejárati ajtókhoz azok fölé, garázsajtó fölé, ház oldalához kapcsolódó terasz fölé, vagy ahova autóval is be lehet állni. Az általunk elkészített beépített teraszok vagy előtetők multifunkcionálisak, mivel védenek az esőtől, szélfogóként is funkcionálhatnak, de ami a leginkább mellettük szól, hogy különleges anyaghasználatuknak köszönhetően, díszei lehetnek a házának!

Az anyaghasználat variálhatóságának köszönhetően a teraszunk fedésére kerülő fedőanyag lehet üveg vagy akár áttetsző polikarbonát is. Leginkább kedvelt fedőanyag az az áttetsző polikarbonát, ami véd az esőtől, átengedi a napfényt viszont szűri a káros UV sugarakat.

Terasztető építésére MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkezünk

 

Anyagok amikkel dolgozunk.

Az általunk készített fedett teraszok legfőképpen alumínium tetőszerkezettel, készülnek! Az alapszínünk fehér, továbbá lehet választani fa utánzatú és extra színekben is.

A színválasztáskor nagyon fontos, hogy amikor megtörténik az árajánlatkérés, és felveszi, önnel a kapcsolatot az egyik tervezőnk akkor konzultáljon vele a színezésről, hogy pontosabban tudják meghatározni a részleteket!

Az előtető készítése, teraszfedés többféle anyagból készülhet. Előtető teraszra ma már elképzelhetetlen, mert teraszát e nélkül csak részben lehet kihasználni. Tovább olvasom>>>>

 

Mire lehet használni egy fedett terasz-t?

Terasz beépítési ötletek.

A fedett terasz a mai világban már nélkülözhetetlenen része egy családi háznak. Egy fedett terasz télen-, nyáron, 4 évszakban praktikus. Tökéletes helyszín lehet a meleg nyári napokon kiülni és csak hallgatni a madarak csicsergését, vagy egy téli estén a családdal a meleg télikertben figyelni a csillagokat az átlátszó, üveg tetőn keresztül!

Kedvelt felhasználási forma a mai trendeknek megfelelően a terasz például nappalivá, élettérré alakítása, így az egyedi megjelenést és modern megjelenést biztosít házának. Nyáron a természetes fény beengedésével világos teret biztosít, télen a téliesítésnek köszönhetően megtartja a belső meleget és nem engedi be a kinti hideget, így a hidegebb hónapokban is élvezheti a télikertjeink előnyeit és a kert közelségét!

Tekintse meg mire lehet még használni.

 


 

Tökéletes megoldás lehet arra is, hogy az autóbeállónkat fedjük le, mivel azok a fedett teraszok amiket mi készítünk olyan anyagokból készülnek melyek ellenállnak az időjárásnak és ezzel megvédve autóját.

Tekintse meg, hogyan dolgozunk fedett terasz-okkal!

 


 

Cégünk fő profilja.

A cégünk fő profilja a télikert, beépített teraszok tartozékainak gyártása és ezek utáni beépítése valamint terasztető gyártása és beépítése, ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az előtető készítése is. 

eloteto-teraszra - fedett terasz
előtető teraszra
látványterv előtető 3 - fedett terasz
látványterv előtető 3

teraszteto-latvanyterve - fedett terasz elo-teto-majd-telikert - fedett terasz

 

 

 

 

 

A Partner-Doors Kft. által készített télikert, fedett terasz valamint az elő tető, megfelelő arra, hogy lecserélje a már meglévő terasztetejét vagy télikertjét, mivel az általunk készült télikert vagy fedett terasz egyedi megjelenést biztosít családi házának, és emeli is annak értékét!

Az elő tető kialakításokhoz leírásainkkal és képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani.

 

  • Kisebb előtetők esetében bármilyen forma lehetséges; íves, alakos, kerekített, sima tető is, általában ezeket a falra lehet szerelni.
  • Nagyobb fedett terasz-nál, előtetőknél, főleg a terasz előtetői, vagy kocsi beálló előtetői támasztó lábakkal van alátámasztva. Előtető lehet alakos, íves, és a tető kialakítás is lehet kerek, íves, nyereg, fél-nyeregtetős. 

beépített terasz


 
Amennyiben nem rendelkezik még télikerttel vagy terasztetővel, abban az esetben kérjen árajánlatot.

Az árajánlatkérés ingyenes, amely kérhető weboldalunkon keresztül erre a linkre kattintva, valamint e-mailben, vagy telefonon keresztül is.

Fontos, hogy amennyiben a weboldalunkon keresztül kér ajánlatot lehetőség szerint csatoljon képeket is a felmérni kívánt területről!

fedett terasz-ra ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető, előtetők esetében telefonon, személyesen felméréskor vagy az irodában.

 

Telefon: vezetékes: +36/1-287-8100  Mobil: +36/20-336-0643

Email cím:  partnerdoors@gmail.com

Iroda: 1205 Budapest Határ út 83. 

 

A fedett terasz gyártásnál a színksálánkon megtalálható szín választható.

Az árajánlat elfogadása után következik a felmérés, szerződéskötés a gyártás majd beszerelés.

Az határidőkre mindig odafigyelünk! A szerződésben foglalt időpontok szerint készül el minden folyamat. A meghatározott határidőre kiszállítjuk és be is szereljük az előtetőt.
 

Ha fedett teraszra van szüksége, keressen meg bennünket, vagy kérjen árajánlatot.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>