Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó

Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó

Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó mellett cégünk bejárati ajtót, tolóablakot, nyíló ablakot, bukó ablakot is gyárt. A nyílászárók elkészítésében egyedi méretezésűek, módozatukban pedig a helyszín és az igényeknek megfelelően vannak szakemberek által legyártva és a helyszínek beszerelve.

A jó műanyag ablak, műanyag erkélyajtó hozzájárul életünk színvonalának emelkedéséhez, mert ha szellőztetni kell akkor lehessen, ha a hőszigetelésben, hangszigetelésben kell helyt állnia, akkor abban is a legjobb legyen.

A műanyag ablak, műanyag erkélyajtó fényt és meleget visz házainkba, óv bennünket az időjárás viszontagságaitól és a kéretlen látogatóktól.

Az általunk gyártott ROPLASTO profilból készült műanyag ablakoknak sikerül ezeket a problémákat megoldani. Irodánkban szakképzett kollégáink felvilágosítást adnak termékeinkről és testre-szabott megoldásokat kínálnak Önöknek. Műanyag ablakot lehet felhasználni télikertekben, terasz beépítésnél, függönyfalakban, medencefedés oldalaiban, stb.

Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó tulajdonságok

A kiváló profiltulajdonságoknak köszönhetően, változatos ablakformákat lehet kialakítani anélkül, hogy ez az ablak funkcióját befolyásolná. Lehet alakos, íves, kerek, a műanyag ablak. Így biztosítja a szabad ki és belátást és meghatározza a homlokzat képét. Minden színben tudunk nyílászárót gyártani. Kérjen ajánlatot>>>>>

A legfőbb oka a régi ablakok cseréjének az, hogy a régi ablakokon keresztül elszökik a meleg. Nem csoda, hiszen az ablakok a legvékonyabb részei a homlokzatnak. Azért, hogy az általunk drágán megfizetett meleg a lakásban maradjon, a ROPLASTO speciális, több légkamrás profilokat fejlesztett ki, amely a modern energiatakarékos üvegezéssel együtt gondoskodik az optimális hőszigetelésről.

A műanyag ablak, műanyag erkélyajtó kívül tartja a zajt és a stresszet. Akit állandóan zaj vesz körül, nem talál nyugalmat. Ez stresszhez és tartós betegséghez vezet. Egy ablak, amely kívül tartja a zajokat, nyugalmat biztosít. Az ideális üveg, tok és szerelés kombinációja megoldja ezt a problémát.

A betöréseket túlnyomó részt az ablakon, illetve a teraszajtókon keresztül követik el. Ha a betörést nem a legrövidebb időn belül sikerül véghez vinni, akkor általában a betörő feladja, mert a lebukás veszélye nagy. Az optimális biztonsági vasalat és ablakprofil kombinációjával, Ön a nyertes a betörővel szemben.

A jó minőségű nyílászárók melletti döntés legfőbb indoka, a lakás hőveszteségének csökkentése. A régi és a rossz ablakok a legfőbb indokai a nagy hőveszteségnek

Ne dobja ki a pénzét az ablakon, rendelje meg nyílászáróit közvetlenül a gyártótól!

Annyiféle ház van, mint amennyi ablakaink formája és funkciója. Az ablakok meghatározzák a homlokzat arculatát. A megfelelő ablak kiválasztásával, házunk összképe harmonikus benyomást kelt.

muanyag-ablak
műanyag ablak
Télikert
télikert
műanyag ablak, műanyag erkélyajtó
műanyag ablak, műanyag erkélyajtó
muanyag-erkelyajto
műanyag erkélyajtó

Roplasto 7001 AD

5 hőszigetelő légkamrával, és 2 ütközőtömítéssel a szárnyban és a tokban. A profilrendszer 68/84 mm-es beépítési mélysége magas hőszigetelési értéket szavatol az ablaknak, 1,0-0,5W/m2K értéktől. Műanyag ablakot lehet készíteni 7-8 kamrás profilból is, ami jobb hőszigetelést biztosít.

A szokatlan sokrétű gyártási program, megjelenési formák sokaságát, a változatos szárny és üvegléc formák kialakítását teszi lehetővé. A felületek könnyen kezelhetőek és időjárásállóak.

A magas minőségű profil, vasalat rendszerek és a funkcionális üvegezés együttese minden lakástípusban komfortérzetet biztosít a zajvédelem területén. A speciális vasalat és üvegezés típus minden egyedi igényeknek megfelelő biztonsági követelményt kielégít.

A profilok kombinációinak megfelelően, az üvegezés 4-40 mm-ig lehetséges. Ezért lehet az ablak 0,5W/m2K hőszigetelési érték is.

Ablak, nyílászáró, egyedi bejárati ajtó értékesítés Budapesten, Balaton környékén, Magyarország egész területén.

A magas minőségű vasalatok és a vasalatok elhelyezkedése a tömítések között, optimális korrózió védelmet biztosít a szerkezeteknek. Az ablakok és ajtók kifogástalan használatakor, minimális gondozás mellett azok hosszú élettartalma szavatolt. Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó.

Határozza meg az Önnek legmegfelelőbb formát és színt. Döntse el Ön az egyedi ablakának a szerkezeti felépítését. Igazodjon az épületek stílusához és az egyéni ízléséhez. Legyen az fehér,  fa erezetű vagy UNI színekből választott fólia – Ön 30 különböző színből választhat. Válasszon ehhez megfelelő tömítés színt, feketét vagy szürkét.

ROPLASTO ALU-CLIP 5K

A külső oldalra felrögzített alumínium klipsz nem csak exclusive megjelenést, hanem optimális felületi tulajdonságokat kölcsönöz az Ön ablakának. Válasszon megfelelő színt a RAL színskáláról.

ROPLASTO 7001 MD 

muanyag-ablak-profil
műanyag ablak profil

A hőszigetelési érték megsokszorozódott a 7 hőszigetelt kamra, a tokban és a szárnyban lévő két ütköző tömítés és egy – maximális tömítést nyújtó, az alsó vályúban futó – középső tömítés által. A profilok 68/84 mm-es beépítési mélysége és a megfelelő hőszigeteléssel bíró üvegezés kombinációjával a hőszigetelési érték 1,0 W/m2K alatt tartható. Az egymástól elszigetelt légkamrák konstruktívan úgy vannak elrendezve, hogy a hőátbocsátás a minimum alá csökken.

A lekerekített forma a profiloknak egy könnyed és karcsú design-t kölcsönöz, így a profilok könnyen kezelhetőek, hosszú életűek, az időjárással szemben ellenállók és hosszú ideig formatartók. Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó.

A vasalat, az üveg és a profilok kiváló illeszkedésének köszönhetően, nagyfokú biztonságot nyújt.

A lakónegyednek, illetve az Ön igényeinek megfelelően, javasoljuk Önnek a megfelelő üvegezés kiválasztását.

Üvegezés 4-40 mm-ig profilkombinációtól függően.

A vasalat korrózióvédelem alatt áll a tömítési szintek között. A rögzítő csavar és a vasalat egy szinten található és erősen záródó kapcsolatot képeznek.  Az elkülönített rögzítő csavar mélyedésével elkerülhető, hogy a hőszigetelt kamrák közötti borda, csavarozásnál sérülést szenvedjen.

A műanyag télikert – alumínium merevítővel, alumínium télikert, télikert-terasz beszerelése, télikert építése, télikert gyártása és készítése elképzelhetetlen, nyílászárók, ablakok, erkélyajtók nélkül. Készítünk harmonika, és toló-bukó ablakot is.
A PARTNER-DOORS Kft szolgáltatásait, beszereléseit Országosan, azaz Balaton környékén: Balatonfüreden, Siófokon, Balatonszárszón, Keszthelyen, Fonyódon, Balatonszepezden, Badacsonyban, Zamárdiban, Balatonvilágoson, Balatonlellén, Balatonalmádiban, Balatonföldváron, Balatonföldváron, Balatonbogláron, Zánkán, Balatonfűzfőn, Révfülöpön. Stb.

Magyarországon: Tapolcán, Debrecenben, Tatabányán, Győrben, Sopronban, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Kaposváron, Pécsen, Szekszárdon, Veszprémben, Székesfehérváron, Nyíregyházán, Szegeden, Miskolcon, Esztergomban, Salgótarjánban, Szolnokon, Békéscsabán, Hatvanban, Stb.

Pest megyében: Budapesten, Budakeszin, Érden, Törökbálinton, Budaörsön, Szentendrén, Piliscsabán, Solymáron, Biatorbágyon, Zsámbékon, Diósdon, Herceghalmon, Dunakeszin, Pécelen, Dunaharasztin, Fóton, Mogyoródon, Vecsésen, Gyálon, Gödöllőn, Nagytarcsán, Ecseren, stb.

Télikertek kivitelezése: műanyag Profilból, alumínium merevítésekkel.

                                                          Műanyag profilból az oldalfal, hőhídmentes alumínium profiból a Tető.

                                                          Alumínium profilból készített télikert.

Terasz beépítése, lezárása, hőszigetelt üveggel: Terasz felmérése, tervezése, gyártása, szerelése, szigetelése az egyik fontos munkáink közé tartozik.

Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó. Közvetlenül a gyártótól rendelje meg a télikert, terasztervezés, kivitelezés, beszerelés munkáit!
Télikert készítés esetén a gyártóval érdemes kapcsolatot teremteni, mert a télikert építés folyamán nem okozhat áttételesen felmérési gondokat, mivel közvetlenül saját képzett szakembereink járnak el.

A termékeink gyártására ISO minősítésünk van. Profi csapattól érdemes tanácsot kérni, de először kérjen árajánlatot.

Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó gyártása német alapanyagokból történik, gyártunk jó minőségű ablakokat, erkélyajtókat.

Forgalmazunk: külső és belső tokos redőnyöket, árnyékolókat, szúnyoghálót, reluxát.
Gyártunk és szerelünk kocsi beállókat, előtetőket. A télikert tetőit is tudjuk külön erre kifejlesztett, motoros alumínium redőnnyel szerelni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk megtisztelő jelentkezését! Árajánlatkérés>>>>>

Kapcsolat: 06-20 3360- 643

Iroda: XX. Budapest, Határ u. 83.

E-mail: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>