Nyílászáró vásárlás

Nyílászáró vásárlás

A nyílászáró vásárlás és a nyílászárók kiválasztásánál, több szempontot figyelni kell. Gyártó cég engedélye, minőség a nyílászáróknál, gyártási minőség. ISO minősítés. Mivel mi télikert gyártók is vagyunk, ezért mi kiváló minőségi nyílászárókat gyártunk és szerelünk. Nyílászáró Budapesten történő beszerelés esetében tudunk adni a legnagyobb kedvezményt, mivel a 20.-kerületben a Határ u. 83.- szám alatt van a gyártó üzemünk is.

Nyílászárók kiválasztásánál, Hogyan válasszak az ablakok között (fa vagy műanyag ablak), ha még nincs elképzelésem?

Műanyag nyílászárók kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni, ez nem csak szakmai kérdés.  Fontos az Ön lakása, háza típusa is, illetve ez egyaránt ízlésbeli és anyagi kérdés is. A műanyag ablakok időjárásállóbbak, s rendszerint olcsóbbak a hasonló paraméterekkel rendelkező fa ablakoknál. A magasabb épületeknél (panelek felső szintjei) amúgy is különösen ajánlottak a műanyag nyílászárók a nagyobb igénybevétel (szél, hőmérséklet-ingadozás, napsugárzás) következtében. Aki műanyag ablakot vásárol, biztos lehet benne, hogy sokáig nem kell vele foglalkoznia. Hiszen a legtöbb vásárlónak az időráfordítást is figyelni kell: a fa ablakok felületkezelést igényelnek, időről időre újra kell azokat festeni, s a vetemedés csak a drágább típusú ablakoknál kerülhető el.

Ha azonban nem idegenkedik a műanyag ablakoktól, mindenképp ezt a típust javasoljuk. A műanyag ablakok nagyságrendekkel kevesebb törődést igényelnek, műanyag ablakokat szélesebb termékskáláról választhat. Ezek a nyílászárók 20-30 év múlva is jól fognak mutatni, s költséghatékonyságuk is nyomós érv mellettük. Ugyanakkor, ha a fát preferálja a műanyag ablakkal szemben, az is teljességgel érthető. A fa ablakok legnagyobb előnye szépségük. A karbantartással kapcsolatos teendők ugyan inkább a műanyag nyílászárók kiválasztásánál szólnak, de a fa ablakok sokak számára még mindig az egyedüli alternatívát jelentik. Ha ilyen ablakot választ, ne feledkezzen meg a néhány évente elvégzendő karbantartási munkákról!

A nyílászárók kiválasztásánál a műanyag profil UV-ellenálló adalékanyagokat tartalmazzon, így azok sokkal ellenállóbbak a napsütéssel szemben, mint 10-20 éves műanyag nyílászárók. Az elmúlt évek fejlesztései folyamán az ablakprofilok hőszigetelés és az ablakok üvegezése egyaránt javult. A profilok egyre több kamrából állnak, ami az üvegezés mellett ugyancsak jelentős tényező.

Míg 1-2 évtizeddel ezelőtt komoly problémákat okoztak a műanyag ablakok statikai gyengeségei, ma az erősítéseknek köszönhetően ezen mutatók sokat javultak. Ezek a kiegészítő statikai merevítések segítenek abban, hogy az ablak ne csavarodjon,vetemedjen terhelés hatására. Ha ma tehát műanyag ablakra esik a választása, biztos lehet benne, hogy statikai gondok nem fognak felmerülni.

Nyílászáró vásárlás, nyílászáró Budapesten!

Hogyan hasonlítsunk össze nyílászárókat?

A műanyag ablak legfontosabb paraméterei már laikusok számára is egyértelműek. Érdemes a legegyszerűbb adatokkal kezdeni, melyeket bárki könnyen összemérhet: kamrákra vonatkozó K érték, illetve az ablakok üvegezésére jellemző K érték. A kamrák száma akkor megfelelő, ha 5 vagy ennél is  több. Egy ilyen 5 kamrás, 1.1 K értékű műanyag ablak már jónak mondható. Ennek ellenére, ha igazán jó nyílászárót szeretnénk a lakásunkban tudni, érdemes legfeljebb 1.0 K értékű ablaküvegezést választani. Az ilyen értékkel bíró ablakokban az üvegezés két rétege között általában argontöltés található.

Hogyan értelmezzem a nyílászárók k értékét?

A k érték azt jelenti, hogy a falon mért 1 nm, 1 Celsius fok belső-külső hőmérsékletkülönbség esetén 1 Celsius fokkal fűti a külvilágot. A modern nyílászárók esetén ez az érték szinte mindig elérhető a termékleírásokban. Ha további információkra kíváncsi, keressen minket személyesen Budapesten a XX. Határ u. 83. sz alatti irodánkban.

Miért előnyös a több kamrás ablak?

Aluklipszes ablak sarokminta - nyílászárók kiválasztásánál
Aluklipszes ablak sarokminta
nyilaszaro budapesten - nyílászárók kiválasztásánál
nyílászáró Budapesten
nyílászáró vásárlás - nyílászárók kiválasztásánál
nyílászáró vásárlás

A kamrákban levegő van, ami igen jó szigetelő, illetve a kamrák számának növelése javítja a stabilitást. A legalább 5 kamrás műanyag ablak már van olyan jó hőszigetelő, mint a fa ablak. Ha eljön irodánkba, készséggel segítünk! A műanyag nyílászárók kamraszáma mellett nagyon fontos, hogy ne 70 mm-es beépítési mélységű nyílászáróba helyezzünk el 6-7 esetleg 8 légkamrát, hanem a kamra szám növelésével a tok vastagsága is szélesedjen. Valamint az anyag vastagság ne csökkenjen 3 mm alá, a tok- és szárnyprofil esetén sem. Megoldás az új nyílászáró vásárlás!

Mikor éri meg a nyílászáró vásárlás és cseréje?

A korszerűtlen ablakok hatalmas hőveszteséget és ezáltal energiaveszteséget jelentenek a lakásának. Minél korszerűtlenebbek a meglévő ablakai, annál nagyobb megtakarítást eredményezhet új nyílászárók vásárlása. A műanyag nyílászárók és más típusú ablakok jelentős fejlődésen mentek keresztül az elmúlt évek során, így nem elhanyagolhatóak a különbségek a 80-as években, illetve a ma korszerű ablakok között.

Mit tartalmaz a nyílászáró vásárlás azaz az ablakok ára?

Természetesen a szárnyat és az üvegezést, ezen kívül a keretet, a vasalatokat és a kilincseket.

És mit nem tartalmaz a nyílászárók ára?

A belső könyöklő, külső párkány, redőny (redőnyelőkészítés), szúnyogháló, reluxa, stb. valamint a szerelési munkadíjakat.

Miket válasszak nyílászárók mellé?

Az ablakokhoz beépítésénél ajánlott külső / belső párkányt használni, erre különböző anyagok egész sora áll rendelkezésre, de a műanyag egyszerű és praktikus anyagnak mutatkozik ezen a területen is. A kilincsek lehetnek műanyagból, de fémet is lehet általában igény szerint választani.

A külső kiegészítőkhöz tartoznak a redőnyök, szúnyoghalók, spaletták. Belső árnyékolástechnikai megoldások terén a reluxák sorát tudják kollégáink ajánlani.  A redőnyökre visszatérve: lehetnek fa, műanyag vagy alumíniumbók készültek. A fa redőnyök már elvesztették jelentőségüket, a velük technológiai fölényben lévő két utóbbi típussal szemben. Irodánkban készséggel válogathat kiegészítő termékeink közül.

A szellőztetésről

A műanyag ablakok, nyílászárók, nagyon jól szigetelnek. A bukóra nyitott ablak (résszellőzés) energiahatékonyság szempontjából nem elég jó: az áramló szellőztetés sokkal hatékonyabb a résszellőztetésnél. Ilyenkor az ablak 3-4 perces nyitvatartás már elegendő a kellő mennyiségű levegő cseréjéhez. Ha minden ablakot nyitva tartunk és hozatot csinálunk, még jobb eredményt érhetünk el. A szellőztetés tehát nem csak azért, mert friss, oxigéndús levegő érkezik a lakásba az ablakokon keresztül, hanem mert segíti a levegő páratartamának csökkentését. Amennyiben lakása hajlamos a penészedésre, megfontolható lehet szellőztető-berendezés vásárlása. Ilyen esetekben kérje ki szakértőink tanácsait!

A+ energiaosztályos német nyílászárók akciósan közvetlenül a gyártótól.

Értesítjük tisztelt nyílászáró vásárlóinkat, hogy a Budapest XX kerületben Határ út 83 sz. alatt található irodánk, ahol megtekintheti a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi utat, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Az akciónkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen nyílászáró, ablak, télikert, redőny árajánlatot.

Nyílászáró Budapesten. Nyílászáró vásárlás, és kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust e-mailben elküldjük Önnek, vagy kérjen személyes találkozót. Nyílászáró vásárlás előtt kérjen árajánlatot, felmérést, szak-tanácsadást, amit mi ingyenesen adunk. 

Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 061 287-81-00, fax: 06-1-287-81-01

E-mail: partnerdoors@gmail.com

partner-doors@freemail.hu

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>