Télikert rendszerek terasz beépítés

Télikert rendszerek, terasz beépítés és kivitelezés országosan. Egy télikert jellegű lakótér bővítés minden esetben látványossá teszi a helyiséget, bármilyen méretű is legyen.

Ingyenes ajánlatot kérek

A lakótér télikert jellegű bővítésének ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát vagy akár irodáját, munkahelyét, legyen szó akár kis alapterületű,  vagy uszoda méretű helyiségről.

Télikert rendszerek

télikert rendszer Szegeden

A télikert rendszerek kiépítése és a teraszbeépítés egyre inkább elterjed Magyarországon.

A hőszigetelt télikert szerkezetek hosszú évek óta ismertek szerte a világon és napjainkban törnek be Magyarország piacára. Kis hazánk teljes területén dolgozunk, tehát jelen vagyunk minden megyében. A folyamatos érdeklődésre való tekintettel megkérünk minden kedves érdeklődőt, hogy télikert felméréséhez előzetesen egyeztessenek velünk időpontot.

Télikertek árajánlat kérésénél az elképzelésnek a tervezéssel harmonizálnia kell, mert a minőségi, kialakítási, nyitás-módozati különbségek árban nagy különbségekhez vezethetnek.

A télikert, üvegezett veranda, fedett terasz, lépcsőfeljáró, medencefedés, erkély beépítés, stb. a népszerűségű üveg szerkezetek leggyakoribb felhasználási módja. Cégünk fő profiljába tartozik télikert rendszerek kiépítése és terasz beépítése egyaránt. Szakképzett, kiváló szakemberink ugyanúgy garanciát jelentenek a gyártás teljes folyamatában, mint a télikert rendszerek már a helyszínen történő összeszerelésénél egyaránt.  ISO minősítéssel rendelkezünk immáron 8 éve, mely szintén garantálja a megbízhatóságot és minőséget.

 

telikert rendszerek
télikert rendszerek
terasz beepites
terasz beépítés
teraszbeepites-budapesten
Teraszbeépítés Budapesten
teraszbeepites
teraszbeépítés

A hőszigetelt télikert rendszer elősegíti az épületek kialakítását, valamint segít további hasznos terek létrehozásában, melyek egész évben kihasználhatóak. A modern technológiának köszönhetően szinte minden elképzelés megvalósítható.

A nagyobb télikert beruházások, projektek többnyire alumínium konstrukciókra épülnek. A szerkezetek előnyei: könnyű és ellenálló, megteremti a tervezési szabadságot, valamint óriási lehetőségeket teremt a tetőszerkezetek tervezésében,  ugyanakkor ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, így nem igényel különösebb kezelést.

Télikert építés

télikert építés Szekszárdon

Műanyag télikertek, alumínium külső merevítőkkel ellátva, tökéletes hőszigetelést biztosítva, solar üveggel ellátva a mai kor igényeit legtökéletesebben kielégíti.

Télikert rendszerek, terasz beépítés felhasználási előnyei: megnöveli az épületek funkcionális tereit, javítja az épület energia egyensúlyát. Napjainkban már szinte elképzelhetetlen az épületek tervezése és kialakítása a kivételes atmoszférájú télikertek nélkül.

Télikert rendszerek

Az évszakok változása miatt sok ember élvezi a télikertek nyújtotta előnyöket, akár az otthonukhoz vagy a kertjükhöz is csatlakoztathatják. A télikertek azonban sokféle formában léteznek, és sok embernek nehéz lehet kiválasztani az igényeiknek és az elképzeléseiknek megfelelő rendszert.

A télikert rendszerek különböző típusokban érhetők el, a klasszikus fix panelektől kezdve az összecsukható, továbbá a toló és nyitható ajtókkal, illetve kihúzható vagy összecsukható tetővel. A télikertek rugalmas kialakításuknak köszönhetően minden igényt kielégítenek, legyen szó akár a növények védelméről, akár az extra teraszról.

A télikert rendszerek jellemzői között találjuk a széles választékot, amelyek között különféle anyagok, méretek, színek és formák találhatók. Ezek a rendszerek egyaránt használhatók házakhoz, kertekhez, teraszokhoz és üzletekhez is, és a megfelelő rendszer kiválasztásával lehetővé válik, hogy az ingatlan értéke növekedjen.

Az anyagok között szerepel az alumínium, melynek előnye a tartósság és a könnyű kezelhetőség, továbbá a műanyag szerkezetek, melyek szépségüket és klasszikus megjelenésüket kínálják. A panelek között találhatók a hőszigetelt üveg és a polikarbonát, amelyeket az évszakok változásaival összhangban használhatunk.

Az üvegfalak szintén különféle méretekben és vastagságokban állnak rendelkezésre, és lehetővé teszik a természetes fény bejutását az ingatlanba. A télikert rendszerek általában átlátszóak, így a lakók élvezhetik a természet közelségét anélkül, hogy el kellene hagyniuk az otthonukat.

Előnyök:

A télikert rendszerek további előnyei között található a hőszigetelés, amely megakadályozza a hideg levegő bejutását a télikertbe, és lehetővé teszi az év minden szakaszában való használatát. A télikertek a nyári hónapokban is hasznosak lehetnek, mivel árnyékoló rendszerekkel is felszerelhetők, amelyek segítenek megvédeni a növényeket a túlzott hőségtől és a káros UV sugaraktól. Az árnyékoló rendszerekről további információkat ide kattintva talál!

A télikertek további előnye, hogy lehetővé teszik a lakók számára, hogy élvezhessék a természetet anélkül, hogy kitennék magukat a külső környezet változásainak. Egy meleg, kényelmes télikertben ülve lehet élvezni a hóesést, a falevelek színpompás hullását vagy a tavaszi virágok kibontakozását.

Azonban, hogy az otthonunkban lévő télikert rendszer valóban élvezhető legyen, nagyon fontos, hogy megfelelően tervezzük meg és telepítsük. A télikert rendszer telepítésekor figyelembe kell venni a helyszín adottságait. Továbbá még az anyagok minőségét és az adott télikert típusának kiválasztását. A tervezési folyamat során fontos, hogy a télikertnek legyen megfelelő hőszigetelése és megfelelő méretezése a személyes igényeknek megfelelően. A tervezési folyamatban szakértő tervező kollégáink segítenek!

Télikert rendszerek:

A télikertek telepítése számos előnnyel jár, azonban a télikert rendszerek megvásárlása és telepítése költséges lehet. Az árak a télikert anyagának minőségétől, a méretétől és a típusától függően változhatnak. Azonban az összes előnyt figyelembe véve a télikert rendszerek nagyon jó befektetést jelenthetnek az otthonba vagy az üzletbe.

A télikert rendszerek lehetővé teszik az otthon tulajdonosok számára, hogy élvezzék a természetet. Mindezt anélkül, hogy a külső környezet változásainak ki legyenek téve. A télikertek számos előnnyel járnak. Ilyenek például a hőszigetelés, a megfelelő méret és anyagok kiválasztása, továbbá a rugalmas kialakítás. Mindezek azok  amelyek lehetővé teszik a télikertek széles választékát. A télikert rendszerek a kertekhez, teraszokhoz és üzletekhez is használhatók, és segítenek növelni az ingatlan értékét.

Télikertek tervezését, készítését, kivitelezését és építését, valamint terasz beépítését, lezárását vállaljuk Magyarország minden megyéjében, városában: a Balaton és a Velencei tó környékén, Kőszegen, Budapesten, Komáromban, Ausztriában, Szlovákiában, stb.

Egy télikert jellegű terasz beépítés, a lakótér bővítés ezen elemei nagyon látványossá teszik lakóházát vagy akár irodáját, munkahelyét, legyen az kis  alapterületű vagy uszoda méretű.

A télikert árajánlat készítését és annak építését, terasz beépítés, minden egyes esetben egyedi tervezés előzi meg.

Terasz beépítés

Télikert és terasz beépítés kivitelezése. Bemutató terem és iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83.

Állunk rendelkezésére Magyarország teljes területén: árajánlat készítése után tervezőink a helyszínen felméréskor részletesen egyeztetnek a kivitelezés lehetőségeiről: Nekünk van referenciánk, mert több mint 5000 ügyfelünk volt, van irodánk, ahol megtekintheti a télikert nyitásmódozatait, láthatja a télikert toló-bukó, harmonika ajtót is. Havonta 40-50 télikertet szerelünk.

Télikertet igény szerint készítjük ezért a rajzos télikert rendszerek is mutatják, hogy télikert formák és alakjai az ízlés és elképzelés szerint illeszkedjen a házhoz. Foglalkozunk alakos télikertek kivitelezésével és  télikertek teraszok tetői, lehet üveges és polikarbonátos. Foglalkozunk még erkély üvegezése, terasz beüvegezése, ablak, toló-bukó ajtó, bejárati ajtó, erkély ajtó, harmonika ajtó beszerelésével is, ami nélkülözhetetlen a télikertek nyílászáróinak tervezésénél.

Télikert Ausztriában
Télikert Ausztriában
Télikert Kőszeg
Télikert Kőszeg

Télikert rendszerek: télikert alakjait, formáit a télikert váza határozza meg. Télikert szigetelését: télikert üvegezése Pl: 2-3 réteg üvegezés) és a hőhídmentes profilok hőszigetelési értéke adja. 

Az üvegezés a leírtakon felül nagyon sok variációban készülhet. A télikert rendszerek, terasz beépítés üvegezés minőségén javít a lágy-bevonat az üvegezésen belül, és vannak a nap infra sugarainak megszűrésére üvegezési típusok is. Érdeklődjön személyesen a lehetőségekről.