Medencefedés

Medencefedés

Medencefedés korszerű technológiával készül a gyártás, szerelés során, így télen is jól használható. Medence fedés hőszigetelt rendszerrel. Nyáron a szellőzést harmonika ajtó biztosítja. A szellőztetést nagyon sok változatban meg lehet oldani a magas légterű medencefedésre alkalmas profil rendszerekkel. Az alumínium profil, jó színtartó, nem rozsdásodik, hajlítható, statikailag kiváló.

Medence fedés: ajánlatkérés, helyszíni felmérés, tervezés, gyártás, szerelés

 A medencefedés folyamata cégünkkel egyszerű: az ajánlatkérést követően a helyszínen felmérjük a vevőnkkel egyeztetve, megtervezzük és legyártjuk. A helyszíni szerelést pedig előre leegyeztetve szállítjuk és szereljük be. Lehet az oldalfalakon bejárati ajtót, erkélyajtót, toló-bukó ajtókat is elhelyezni. Télikert rendszerre épülő szigetelt medence fedésről teljes részletességgel a télikert oldalon olvashat. A medencefedésről ISO minősítésünk van. Korszerű alumínium profilból készült medencefedés örökös, általunk kifejlesztett profi rendszerrel történik. Szívesen vállaljuk terasz előtető készítését is.

A világszerte jól ismert medencefedések alkalmazásának ismert előnyei és jótékony hatásai vannak. Cégünk felismerve ezt az előnyt a télikert gyártása után a medencefedések gyártását is készíti, így nem csak késő ősszel és tavasszal lehet használni a medencéjét, hanem télen is. A növekvő vevő igények szerint tervezzük meg a téliesített medencefedéseket.

Tekintse meg videónkat a medence fedéséről

Medencefedés lehetőségei sokszínűek

– Medence fedés szerkezetein lehetnek ívesek és ferdék a tetők, ami lehet magasított is.

 • lehet nyeregtetős és fél-nyeregtetős a medencefedés: Csak hőszigetelt medence fedést vállalunk. A hőszigeteletlen medencefedés minkét tető esetében lehet eltolható is.  Árajánlat kérés>>>>>>>

Medencefedés:

Cégünk évek óta foglalkozik télikert, teraszbeépítés megoldásokkal, előtetőkkel, medencefedéssel.
A medence alapjára lehet építeni az általunk gyártott vázat, alacsony vagy magas légterű legyen a medencéje. 

 A hőszigetelés mértéke és a nyitásmódozatok az árat jelentősen befolyásolják.  Az ár nem csak a gyártó cég számára, a megrendelő számára is fontos.

Azonban érdemes elgondolkozni, hogy mikor és melyik évszakban használjuk a medencét. A piacon nem minden esetben mondják el az igazat medencefedéssel, télikert, teraszbeépítéssel, kapcsolatosan, mert az igazság egy részét elhallgatják, és főleg a hőszigeteléssel kapcsolatosan. A télikert attól télikert, hogy azt télen is lehet használni, azaz a hőszigetelése jó. 

Részletes szaktanácsadással szolgálunk az alkalmazott medencefedés rendszerünkről és módozatokról, így Ön is biztos lehet benne, hogy a legpraktikusabb megoldást kínáljuk.

A medencefedés ára:

Csak – és kizárólag hőszigetelt medencefedés kivitelezését vállaljuk, melynek ára 100-150e Ft/m2 között van. Minden esetben kérjen árajánlatot tervező kollégáinktól, akik rendelkezésre állnak az esetlegesen felmerülő kérdések esetén: a medencefedés módozatai, tető kialakításai stb.

A hőszigetelt rendszereknél az időjárási tényezőket 100%-al ki tudjuk zárni, erre tökéletes megoldást kínál az alumínium tetőrendszerünk, mely egyszerűen nagyszerű még a medencét is lefedni. Rengeteg forma választható a medencefedéshez, a viktoriánustól, a félnyereg tetőn át, a bonyolultabb tetőszerkezetekig. Előnye a rendszernek, hogy négy évszakos. Független az időjárási tényezőktől, bármikor használhatja a medencéjét, teraszát. Profi szakemberekkel dolgozunk a gyártó és szerelő vonalon egyaránt a medencefedéshez. Referencia munkáink a bizonyíték a minőségi munkavégzésre.

A gyártási technológiánk minőségét az ISO minősítésünk biztosítja.

Érdemes egyeztetni a hőszigetelés fontosságát kollégáinkkal. Amennyiben eldőlt, úgy most már lehetőség van az árelemzésre.

Medencefedes alagsorban - medence fedés
medence az alagsorban

 

 

A rövid leírásban új kérdés kerülhet felszínre. Kivel készíttessem el a medencefedést, teraszbeépítési munkát?

A döntés során vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik referenciával és nem mindegy az ár érték arány sem. A minőség a medencefedés minden anyag és munka területére érvényes. Természetesen rendelkezünk engedéllyel és garanciális termékről van szó esetünkben. 

Mit adunk mi? Profi szakembereket, szakértelmet minden munkafolyamatnál.

 • ingyenes helyszíni felmérést (előzetes árajánlat kérés után)
 • ingyenes szakmai tanácsadást
 • ingyenes árajánlat készítést
 • minden hónapban akciókkal kedveskedünk
 • szerződés szerinti gyártás
 • szerződés szerinti beépítés
 • Garanciát a gyártás és szerelésre

Cikk a medencefedésről:

Cégünk évek óta foglalkozik különböző teraszbeépítés megoldásokkal, télikerttel, előtetőkkel, medencefedéssel.
Rengeteg választható módozat áll a rendelkezésükre, beleértve a medence formát, alkalmazott szerkezeteket, alacsony vagy magas légterű legyen a medencéje.

Medencefedés esetében cégünk csak hőszigetelt rendszer kiépítését vállalja.

Tehát a medencefedésnél is elérkeztünk a választás egyik fő szempontjához, az árhoz. Amely nem csak a gyártó cég számára, a megrendelő számára is az egyik legfontosabb tényező. Hiszen a sok lehetőségből, amit a piac kínál nehéz választani, így az egyik legfontosabb szempont az ár.

Nálunk nincsenek apró betűk, mindenről tájékoztatjuk az ügyfeleinket. Így részletes magyarázattal szolgálunk az alkalmazott medencefedés rendszerünkről, hogy mindenki biztos lehessen abban, hogy azt kapja, amit kért.

Elérkeztünk a döntés másik fontos szempontjához, mely szerint: mire van Önnek szüksége?

Medence fedés esetében a mobil eltolható polikarbonátfedéses rendszerek terjedtek el, hiszen többnyire nem fontos a hőszigetelés. Ezen szerkezetek, könnyű szerkezetes alumínium vázból, egy sínpályából és nyilván a fedést szolgáló általában 10 mm-es polikarbonátból, vagy tömör 4 mm-es polikarbonátból (plexit) állnak.

A rendszer egyik hatalmas előnye, hogy bármilyen formát létre lehet hozni, hiszen a polikarbonát hajlítható, az alumínium szintén, a mobilitása is igen óriási, hiszen nem kell figyelni a hőhidak kialakulására. Karbantartása, takarítása igen egyszerű.  Összeállítani szintén, hiszen könnyű szerkezetről van szó.

Óriási hátránya ugyanakkor, hogy a külső- belső hőmérséklet csak minimálisan tér el, a belső tér javára, amikor nem süt a nap.

Azonban ha medencéjét nem csak nyáron, télen is használni akarja, akár hóesésben, úgy a hőszigetelt rendszer egy páratlan megoldást kínál. Igaz, hogy ebben az esetben már megkötésekkel kell megbékélnünk, hiszen ebből görbe felületek nem hozhatóak létre. Körívet csak egyenesekre való bontással lehet vele követni, igaz, így is igazán esztétikus medencefedés hozható létre, az akadályt csupán az anyagiak jelentik.

A hőszigetelt rendszereknél, leginkább az alumínium szerkezet terjedt el a medencefedés esetében. Fontos figyelembe venni az időjárási tényezőket és terheket, így pazar megoldást kínál az alumínium tetőrendszerünk, egyszerűen nagyszerű. Rengeteg forma választható, a victorianustól, a félnyereg tetőn át, a bonyolultabb tetőszerkezetekig.

Előnye a rendszernek, hogy négy évszakos. Független az időjárási tényezőktől, bármikor használhatja a medencéjét, a belső hőmérséklet szoba-hőmérsékletű marad, akár – 15° C-on is!

A rendszer hátránya, hogy kevésbé mobilis, figyelni kell a hőhíd mentességre. A szerkezet ebben az esetben kevésbé könnyű szerkezet, hiszen egy kétrétegű üveg súlya, 30-40 kg-t is elérheti négyzetméterenként!

Tehát lényeges végiggondolni, akár építész bevonásával, hogy fontos-e a hőszigetelés. Amennyiben eldőlt, úgy most már lehetőség van az árelemzésre.

Tehát:

 • Milyen lehetőségeim vannak hőszigetelt medencefedés esetén?
 • Mennyibe kerül?
 • Kivel csináltassam meg?

Kivel végeztessem a munkát?

A felsorolásba egy új kérdés került. Aki a legolcsóbbat kínálja? Aki a legjobb minőséget kínálja? A szomszéd áccsal? Vagy ismerőssel?

Medencefedés esetében, aki egy kicsit gyakorlatiasabb, nyilván azt gondolja, hogy egy egyszerű dologról van szó és bárki megcsinálhatja, hiszen gyerekjáték.

Később azonban előjönnek a problémák, nem lehet elhúzni a mobil rendszert, beázik, feljött a polikarbonát, elszíneződött a polikarbonát, nagyon párás….stb.

Azt ajánlom Önnek, hogy a döntés során, vegye figyelembe, hogy ki rendelkezik referenciákkal, irodával, nem mindegy, hogy kiben bízik meg.

A bizalom egy fontos tényezője a medencefedésnek, akár csak a télikert, vagy teraszbeépítésnek. Hiszen egy hosszú távú kapcsolatról van szó, mivel garanciális termékről van szó. A legjobb, ha a medence fedés beépítés után, csak egy újabb beépítés kapcsán találkozik az ügyfél és az eladó, mert ebben az esetben ez jelenti a jó kapcsolatot.

Medencefedés cikkünk nagyon sok információt tartalmaz, de a felmerült kérdésére szívesen válaszolunk. Kérjen árajánlatot, helyszíni felmérést a kapcsolat oldalról.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>